Keresés

TV TANÁCSOK

2010. november 16., kedd 15:51
Ez a kérdés azért nem ennyire egyszerű sajna. Az teljesen mindegy hogy a lejátszód felkonvertálja-e a képet, mivel ha Full HD-s TV-n nézed a DVD-t, maga a TV is fel fogja konvertálni a képet 1920*1080-ra, hisz így jeleníti meg. Ha viszont felkonvertálós lejátszód van, az a kérdés, melyik végzi jobban a felskálázást a lejátszó vagy a megjelenítő. Ezt Te látod ha már használod a készülékeket. Sajnos sok gyenge képű DVD-n a felskálázás sem segít. Csodák nincsenek :)
Azért nem lesz gond a fullHD-s TV és a DVD-k együttműködésével nyugi. :)
0
2010. november 16., kedd 15:28
Nagyon szépen köszi a választ, megnyugtattál. Elvileg a BD-lejátszóm is felskáláz, legalábbis ez is fel van sorolva a tulajdonságai között.
0
2010. november 16., kedd 12:40
Ha leginkább BD-t nézel rajta, akkor mehetne a fullHD is, bár az nem ugyanaz az árkategória. Milyen távolságból fogod nézni?
0
2010. november 16., kedd 12:39
Nekem fullHD-s plazmám van és egyáltalán nem csúnya rajta a DVD-k képe. Mondjuk a DVD-lejátszóm felskálázós, tehát elméletileg felnyomja 1080-ra a sima DVD-ket is. Nekem is ez volt az egyik legnagyobb parám vásárlás előtt, mivel jóval több DVD-m van, de abszolút felesleges volt izgulmon rajta.
0
2010. november 16., kedd 9:05
A hétvége folyamán sikeresen meghekkeltem az LG tv-met és tolja a divx-et és az mkv-t is a tvn található usb porton keresztül.
0
2010. november 15., hétfő 22:15
Főleg BD-zésre használnám.
0
2010. november 15., hétfő 12:29
Általános kérdésem lenne FullHD ügyben. Jelenleg HD Ready Panám van, amit lassan szeretnék lecserélni FullHD-re, mert elkezdtem BD-ket gyűjteni. Kérdésem, hogy a FullHD TV-n a DVD-im képe csúnyább lesz, mintha azokat HD Ready TV-n nézném? Mert ha igen, akkor elég elgondolkodtató  a dolog, mivel a 750 DVD-mel szemben jelenleg mindössze 4 BD-m van...
Előre is köszönöm a választ a hozzáértőknek!
0
2010. november 15., hétfő 12:13
Árkategóriájában belül az egyik legjobb választás szerintem.
0
2010. november 14., vasárnap 18:56
Lassan itt a karácsony, én pedig egy új TV-vel szeretném megörvendeztetni a családot, a kérdés csak az, hogy milyennel. Végiggondoltam fejben, hogy milyen márkák jöhetnek szóba + az árkategóriát és egyenlőre ez a modell a kiszemeltem:
Panasonic TX-P42S20E

A kérdés csak az, hogy tényleg jó választás lenne?
0
2010. november 10., szerda 23:59
Kicsit OFF de hátha valakit érdekel...

Eladó egy LG Scarlet 42"-os, 107 cm-es FullHD LCD TV. Az eladás oka kihasználatlanság... (2 év alatt 3 Blu-ray filmet szereztem be...)
Ára: 140 000 Ft

Érdeklődni a gorjani kukac freemail.hu email címen, vagy MSN-en ugyanezen a címen lehet.
0
2010. november 10., szerda 21:24
lesújtó vélemény. eddig nem volt gondom a philips tv-kkel. ennyire elrettentő, hogy ledes?
0
2010. november 10., szerda 13:17
Saját véleményem szerint ennyi pénzért már TV-t kapsz és nem Phillips-et.
0
2010. november 10., szerda 11:52
rövid véleményt kérnék erről a tv-ről. jónak számít ez a cucc a kategóriájában? esetleg valakinek van ilyen? előre is köszi!

http://www.argep.hu/product_1211710.html
0
2010. október 30., szombat 0:17
Így,hogy nem idegesítenek a beállítások én is nagyon élvezem a TV-t:)És mivel most a képre figyelek észreveszem a különbségeket a korábbi tv-kel szemben.Egyszerűen nem találok szavakat:)
0
2010. október 29., péntek 12:16
Igazából a 600Hz csak egy elméleti dolog, konkrétan kijelzőn nem nagyon fogsz találkozni vele, de nem baj, nekem a 100 is elég:) Amúgy nekem is ilyen tv-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
0
2010. október 28., csütörtök 14:50
Mi lett végül a TV-vel Jama? Meggyógyult már?
0
2010. október 28., csütörtök 14:01
Hát igen, mondjuk értelme sem lenne a 600hz-nek, dehát nincs is ilyen.

Persze hogy nem jártatok rosszul, az egy nagyon jó TV.
0
2010. október 27., szerda 21:31
Köszönöm szépen az infót,megnyugodtam:)Pár napja olvastam valahol hogy lényegében kamu ez a 600Hz,de simán megkajáltuk mikor megvettük.Érdekes hogy a gyári leírásban sincs erről semmi.Mindegy,rosszul nem jártunk semmiképp,mert nagyon ott van a kijelző.
0
2010. október 27., szerda 19:23
Kicsit olvass utána a dolgoknak. Nem csináltál rosszul semmit amúgy, alapból 100 hz-en jeleníti meg neked a TV-t, DVD, nem kell állítanod, nem is lehet. Attól függetlenül hogy 50hz-et ír ki, az azért van mert a forrás jelét írja ki, ami ugye 50hz-es.

A 600 Hz-et soha az életben nem fogod elérni, még a 200-at sem, ugyanis annak a képfrissítéshez semmi köze, csupán egy marketingfogás, 100hz-es a TV-d.
0
2010. október 27., szerda 3:13
Sziasztok.

Egy pana 42G20E plazmánk van kb 2 hete.Az a gondom vele,hogy a tv adásokat és a DVD-t(HDMI-n keresztül)is 50 Hz-en jeleníti meg.Beállítások között nem találtam semmi állítási lehetőséget erre vonatkozóan.Vajon a szolgáltatóval(digi tv)van gond vagy én csináltam valamit rosszul?Elvileg 100Hz-nek kéne lennie de a legjobb volna elérni a 600Hz-et.Előre is köszönöm.
0
2010. szeptember 26., vasárnap 13:56
A tükröződés mentesítő bevonat ilyen finnyás. Nekem a szemüvegemen van, rendesen megtisztítani csak folyó vízzel és mosogatószerrel tudom. Sajna, a plazma nem szereti a folyó vizet, pedig az üvegét gyönyörűen meg lehetne tisztítani úgy. :) Valamely jófajta ablaktisztító folyadék tényleg szépen lepucolja az üveget, csak sietni kell, mert gyorsan szárad és akkor ott marad az a bizonyos színekben játszó folt, és azt már szárazon nem törlöd le sosem. Akkor arra a területre ismét spriccelsz egy kis tisztító löttyöt, és igyekszel a ruhával letörölni.
0
2010. szeptember 7., kedd 11:29
Hányas verzió van a TV-den? Jelenleg tudomásom szerint a G10-hez az 1.216-os a legújabb. Sok változás nincs a korábbihoz képest, de azért nem árt felrakni. Az enyémen már volt 1.208, 1.213, 1.215 és most 1,216. Úgyhogy sokszor frissítettem már. De nagy változásokat nem vettem észre.
0
2010. szeptember 6., hétfő 21:38
Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy van egy Panasonic G10-em és,hogy valaki frissített-e már szoftvert rajta,illetve valamilyen plazmán,LCD-n?
Van-e értelme ill. egy tv-nél mitől lesz más,ha szoftvert frissítek?
0
2010. augusztus 21., szombat 16:08
Köszi!
Végül ablaktisztító lett belőle,mert felhívtam a szervizt,hogy mivel lehet tisztítani,ők mondták,hogy azzal lehet!
A káva szélénél az üveget alkohollal (gyógyszertárival) megtöröltem,mert körbe ilyen olajos volt,de az egész képernyőt nem mertem vele.
Még az ablaktisztítóval is igazából színes foltos lett,pedig papírtörlővel rögtön töröltem!
Végül még a hozzáadott puha törlőronggyal törölgettem le,még úgy ahogy el nem tűnt!
Nem tudom,hogy miért ilyen kényes ez az üveg(filter) lap (anyag)!? :S
0
2010. augusztus 20., péntek 23:57
Szia Halley!

Én Clin-t szoktam használni amivel az ablakot is pucolom, attól szerintem nem lehet baja.
0