Keresés

Oscar 2004

2004. március 15., hétfő 10:21
ami késik...

az oscar-díj története vol.3.
0
2004. március 13., szombat 21:45
elég unalmas és kiszámitható volt az idei Oscar.
0
2004. március 12., péntek 22:06
Semmi baj,csak már féltem,hogy semmi nem lesz belőle.
0
2004. március 12., péntek 22:06
Heh , hogy lenne ez gond ..? Én személy szerint örülök , hogy megcsinálod , az mindegy , hogy mikor . :) A lényeg , hogy meglesz .
0
2004. március 12., péntek 18:10
Basszus, srácok... nagyon el vagyok maradva! Ne haragudjatok! Még nem tudtam megcsinálni. Mostanában elveszettnek érzem magam! Sorry... még itt vár rám, hogy bedigizzem! Szólok, de vszínű, hogy a hétvégén megcsinálom! Sorry, guys!
0
2004. március 12., péntek 16:25
Jó munkához idő kell ! :)
0
2004. március 7., vasárnap 21:11
Most néztem meg a Lost in Translationt-t,és meg kell hogy mondjam,tetszett.Az idei Oscaron végre tényleg nem olyan filmek voltak,amikre ránézve lúdbörzik a hátam(Egy csodálatos Elme,Chicago),hanem végre olyanok,amelyeknek külön nem drukkoltam(lost in tr.),de maga a film jó volt,és tényleg volt keresnivalója az Oscargálán.
Tadam,mi a helyzet az Oscár felvétellel?Nem akarlak siedtetni,csak már nagyon várom.
0
2004. március 4., csütörtök 23:26
Már nagyon várjuk!!!!!!
0
2004. március 3., szerda 23:10
Ugyan... ;)

Szólok! Üdv: T.
0
2004. március 3., szerda 18:55
Én is nagyon szívesen leszedném ! Előre is nagyon kösz a fáradozásaidat Tadam!
0
2004. március 3., szerda 18:37
HBO-ról! Remélem nem baj?!
0
2004. március 3., szerda 18:18
Hú,nagyon köszi,csak még az a kérdésem,hogy HBO-ról,vagy Pro7ről vetted fel?
0
2004. március 3., szerda 17:13
Jaja, teljes verziót! Még a héten felrakom valahova, majd mindenképpen szólni fogok nektek!

Üdv:

T.
0
2004. március 3., szerda 13:15
Én itt elsősorban az első  "FUCK ACADEMY" hozzászólásodra gondoltam. Erre szerintem semmi szükség, még akkor sem, ha nem értessz egyet vele.
0
2004. március 3., szerda 12:51
"Bár tény, hogy ezt normálisabban is le elhetett volna írni, mint ahogy megtörtént, de ez már stílus és intelligencia kérdése."

Ha figyelmesen végigolvastad volna a "vitát" akkor láthatod hogy én normálisan kultúráltan folytattam azt le. Az más kérdés hogy a kolega többször nekem szegez egy kérdést, amire én elsőnek is válaszoltam, és ezért becsusszant egy-két trágár szó.
0
2004. március 3., szerda 9:10
Isten ments, hogy újra megnyissam a vitát, de mondanék egyetlen példát az Oscarokról, ráadásul a közelmúltból. A pénzelésre vagy az ellen példa:

1997-es díjátadó, az 1996-os év filmjeivel. Az egész átadás során egyetlen egy díjat kapott nagy stúdió filmje, mégpedig Cuba Gooding, jr. a Jerry Maguire-ért. A többit mind-mind független stúdió filmje (Az angol beteg, Ragyogj!, Fargo, Sling Blade, Emma) nyerte. Természetesen a technikai Oscarok kivételt képeznek ezalól. Szóval szvsz a pénzelés, azaz az agresszív jelöltetés egy filmre, pusztán jelölést érhet, díjat nem. Példa tavalyról a New York bandái.
0
2004. március 2., kedd 23:55
ha fenn lesz valahol a full gála, az engem is érdekelne!

- OFF -

Szerintem hagyhatnátok ezt az értelmetlen vitát.  Ha valakinek nem tetszett a film, hát szíve joga. - Bár tény, hogy ezt normálisabban is le elhetett volna írni, mint ahogy megtörtént, de ez már stílus és intelligencia kérdése. Szóval nincs értelme azon vitázni, hogy van aki nem ért egyet valamivel, mert ettől még nem fogja megváltoztatni a nézeteit :-)

- ON -

Egyébként a LOTR megérdemelte a OSCAR-okat. Biztos vagyok benne, hogy ez a trilógia nem fog feledésbe merülni évek múltán sem. És erre szívesen visszatérek 5-10 év múlva is akár.
0
2004. március 2., kedd 22:57
Tadam,valamilyen oldalra nem tudod feltenni a gálát?Ugye a teljes verziót vetted fel?
0
2004. március 2., kedd 22:47
Akkor itt a vége,fuss el véle.Jó éjszakát Tonio,tényleg csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy ha legközelebb vallási problémáid lennének,akkor nyugodtan fordulj hozzám,mert lehet,hogy az adott mondatot félreértelmezted,és semmi köze az adott témához.
Ui:a káromkodást kicsit mellőzd
0
2004. március 2., kedd 22:41
amit leírtam leírtam, és vállalom is azt

"nem hangzanak túl jól a nagyzolós beírásaid a tudatlanságról ... "

leszarom hogy mi hangzik jól.a fasz törődik vele. azért írtam amit írtam mert úgy gondolom, és nem azért mert jól hangzik

"Hidd el , így ijesztőbbek lesznek a baszogatásaid is! ;-)"
el vagy tévedve aranyom.én nem "baszogattam" senkit sem, egyszerűen a véleményemet írtam le

részemről itt a dolognak vége, tudod, már írtam:

Nővel vitatkozni halat vízbe fojtani!
0
2004. március 2., kedd 22:31
Na , Tonio , ez a klasszikus LOL!
Egyébként azt a hozzászólást , amiben azt a  "mennynek" szót  használtad (természetesen teljesen rosszul) , már nem tudod megmenteni ... :) Szóval ezek után a durva tévedések után nem hangzanak túl jól a nagyzolós beírásaid a tudatlanságról ...
Szóval nem vagyok biztos benne , hogy neked nem kellene egy kicsit meggondoltabban írogatnod ... Legalább csak olyan szófordulatokat , idézeteket használj fel a beírásaidban , amiknek a jelentésével tisztában vagy . Hidd el , így ijesztőbbek lesznek a baszogatásaid is! ;-)
0
2004. március 2., kedd 22:11
na, akkor:

amikor írtam ezt a szókapcsolatot, hogy boldogok a tudatlanok, még véletlenül sem említettem hogy a Bibliára utalok ezzel.

"Szóval azóta sem tudtad leírni a kedvenc filmed(Oscartol elvonatkoztatva),de most már nem is érdekel,mert valószinű a színvonalodhoz hasonló."

bazz, válaszoltam már erre a qrva kérdésre.Olvasd egy kicsit vissza a leírtakat. Vedd már észre magda ember!

"ez jó szöveg lesz a beteg nézeteidhez"
Ezzel a hozzáállással, és amit tanúsítottál az előzményekben is, az az érzésem hogy fogsz te még hatalmasat csalódni az életben. Túl hiszékeny vagy.Túl naív. Kicsit próbáld kritikusabb szemlélettel nézni a világot, hogy kialakíthasd saját egyéniségedet.

a teológiai részről:
mivel a teológia is erősen filozófikus "műfaj", így egy adott leírt sor többrétű értelmezhetőségre adhat lehetőséget /amit a kultusztisztelet idején tiszteségesen ki is használtak/ . És az én véleményem nem egyezik  a tiedével.
0
2004. március 2., kedd 22:08
"Teljesen mindegy,hogy mien Biblia,mert ezt a mondatot csak egyféleképpen fordították le,mert lényeges az értelme.Gondolom te valami Rtl Klubbos üzenetben láttad,és akkor gondoltad,hogy majd ez jó szöveg lesz a beteg nézeteidhez."

:))))))

Ez tetszett! ;)
0
2004. március 2., kedd 22:03
Nna, átmentünk személyeskedősbe, úgyhogy most hagyjuk abba.
0
2004. március 2., kedd 21:58
Akkor egy kis Teológia:
Ennek az idézetnek az a lényege,hogy a fogyatékosok nem tudják mit csinálnak,tehát nem követnek el bűnt szándékosan,és amit nem tudatos megfontolásból követ el az ember,az nem bűn.Tehát a fogyatékosok kerülnek be legelőször Isten országába,mert nincs bűnük.Tehát ennek a hibás idézetednek semmi köze ahhoz,hogy a világon boldogok a tudatlanok.
0