Keresés

Oscar 2004

2004. február 29., vasárnap 20:42
Nem fél perces, hanem 5 MÁSODPERCES késés lesz.
Nehogy meglássuk, ha esetleg vki letépi Nicole Kidman mellvértjét...
0
2004. február 29., vasárnap 20:29
Pl.: "Shame on you, Mr. Bush!". Az egész Janet Jackson és Justin Tinklebellake kamu botránya miatt van. Az után kezdték el az amcsik a nagyobb rendezvények TV-s műsorát másodpercekkel csúsztatni, hogy a nép ne lásson a balhéból semmit.
0
2004. február 29., vasárnap 20:21
Milyen botrány lesz?
0
2004. február 29., vasárnap 19:19
Szemét dolog, hogy fél perces csúszással nyomják a TV-ben a műsort, hogy elkerüljék a botrányt a nyilvánosság előtt és időben rakjanak be reklámot. Szóval ha lesz valami gáz, azt mi nem fogjuk látni...:(
0
2004. február 29., vasárnap 17:48
Az HBO elvileg 2:30-tól adja elében,a Pro 7-en a visszaszámlálás csak ilyen elő show,2-től vonulnak be 2:30-ig.
0
2004. február 29., vasárnap 17:13
o1:oo-től bevonulás, o2:oo-től átadás.
0
2004. február 29., vasárnap 15:34
Szijjasztok!

A Pro7-en mikor lesz a díjátadó?
0
2004. február 28., szombat 16:27
Az HBO - n is a vörös szőnyeges bevonulással kezdődik minden évben, bőven elég fél óra a "gyönyörű" sztárokból. Egy pasi (a nevét eddig nem sikerült megjegyeznem, és ezután sem fogom, van egy olyan érzésem) a bemondó, aki egész tűrhetően fordít, csak néha a bejátszásoknál, összeállításoknál maradhatna csendben. Biztos nagyon szívfacsaró, szomorú lesz a nemrég elhúnytak összeállítása, rengeteg nagyszerű filmes halt meg. Én mindig meghatódom, és valahogy felemelőnek érzem, ahogy a film csillagainak megadják a tiszteletet, a halhatatlanság érzetét kelti bennem. Rengeteg nagyszerű alkotás született 2003 - ban, az idei díjátadó különlegesnek ígérkezik. Ki tudja mikor láthatunk újra olyan nagyszabású filmet a jelöltek (és a díjazottak között is remélhetőleg!), mint a Gyűrűk Ura. Talán majd az unokáink.
Akkor hát nincs más hátra, mint kényelembe helyezni magunkat, ééés:

Ladies and gentlemen! Welcome to the 76th Annual Academy Awards live from Los Angeles Hollywood, from the Kodak Theatre...
0
2004. február 28., szombat 11:42
Hmm..valóban. Rég láttam már HBO-n. Maradok a Pro7-nél.
2-re van kiírva. Gondolom bevonulás meg miegyebek.
Az HBO-n még mindig Balázsi Panna brekeg?:)
0
2004. február 28., szombat 9:45
Vasárnap.
0
2004. február 28., szombat 9:45
Mint minden évben. Hajnali 3 - tól kb 7 - ig.

0
2004. február 28., szombat 9:31
Melyik csatorna közvetíti idén? HBO?
0
2004. február 28., szombat 4:17
"Ez kb. olyan,mintha a focimecss elején bejönne egy hitgyülekezetes,és kezdené mondani a tanait a mikrofonba."

Hát ha azon a focimeccsen a hitgyülist választanák a legjobbnak, majd a kezébe nyomnának egy mikrofont, hogy mondjon valamit, akkor tényleg olyan lenne. :)

Itt egyszerűen arról volt szó, hogy a faszi nyert, és mint győztest, megilleti annak a pár mondatnak az elmondásának a joga, és akkor, ott azt mond amit akar. Nekem kimondottan tetszett a dolog, sokkal inkább mint a Halle Berry féle sírós-rívós köszönöm-apucinak-anyucinak-meg-a-tornatanárnak típusú rémunalmas egyendumák.

A film viszont - ha már itt tartunk :) - nekem se jött be igazán, azt hiszem azért, mert európai izlésnek kicsit fura ez a show+dokufilm turmix. Ha dokufilm, akkor legyen az, ha viszont nem az, akkor ne is olyan dramaturgiával készüljön :) De ez tényleg ízlés kérdése. A téma viszont nagyonis húsbavágó, sok szempontból számunkra is, nem csak azon a tájékon.

Egyébként pedig hajrá ROTK! Remélem a wellingtoni Rumcájsz is megkapja végre a megérdemelt szobrocskáját :) Bár őszintén szólva tökmindegy, a film már kész, és az nem lesz rosszabb akkor  sem ha mégsem.

Johnny Depp-nek drukkolok még, mert bírom az ilyen cinikus-humoros karaktereket, főleg ha valaki jól csinálja :)
0
2004. február 27., péntek 20:28
A politikai súgalatoktól én is szivesen szabadulnék bár szerintem amerikában lehetetlen.Már csak a sok népcsoport és börszin miatt is mindenféle képpen szóba jön.
mert sok filmet csak a politikailag korrekt vágásal ,rendezésel lehet a nagy nyilvánoság elé tárni ,nem lehet kirekeszteni semilyen kisebbséget./na ez a kép mutatás/.tehát szinte törvényszerü az,hogy egy OSCAR DIJ ÁTADÁSON IS MEGJELENJEN AZ AKTUÁLIS POLITIKAI NÉZET SZERINT FORGATOTT FILM/SZINÉSZ STB.Egyébbként befutonak hiszem Jhonny fiút vagy Bill bácsit.
0
2004. február 27., péntek 19:21
én csak ONolok... :]

az oscar-díj története vol.2.
0
2004. február 26., csütörtök 18:49
Ez így mind szép,és igaz,de én európai szemmel csak az látom,hogy egy filmfesztivált megzavarnak egy oda nem illő politikai kérdéssel,és ez engem zavar,mert nem a politika miatt ülök le megnézni az Oscart,hanem,hogy kikapcsolodjak a filmek világában,és ne a valóságra koncentráljak.Ha politikát akarok hallani,bekapcsolom a híradót,és nézem.Mondom,nem lett volna semmi bajom,ha a Fehér ház előtt tüntet,és mondja el egy interjúban véleményét,mert akkor aztán igazán az Amerikai néphez szólt volna.
0
2004. február 26., csütörtök 17:42
Csakhogy nincs hit gyülekezet americicában, azonkívül Moore nem prédikált, hanem sokkolni akart. Ez kell az otthon ülő amerikaiaknak, mert rohadtul közönyösek. Jellemző rájuk, hogy a beszólása ellenére sem vesztett akkor népszerűségéből Bush. Csak mostanában. Azonkívül ajánlom a Hülye Fehér Ember c. könyvét, amiben őszintén leírja, miért állt át csapvízről palackozott vízre és miért csinál több szemetet a műanyag üvegekkel. Ha jó emlékszem a könyvre, a helyi kormányzó haverja szokott a víztározóban csónakázni... :)
0
2004. február 26., csütörtök 16:40
Én azt írtam, hogy "hibásan az érzelmekre ható", azaz nem úgy jött le az egész, mint ahogy várni lehetett, de ez inkább már csak a személyes véleményem, és nem akartam általánosítani. Az érzelmekre hatni nem hibás dolog, sőt kell is.
0
2004. február 26., csütörtök 16:31
Nem értek egyet abban, hogy hibás az érzelmekre hatni. Valóban nem dokumentumfilm, mindegy hogyan nevezzük, de kétségtelen, hogy véleményről, érzésekről, ha tetszik, egyfajta idealizmusról van szó. Nem tudom, hogy bármiféle értelme van-e egy olyan filmnek az adott témában, ami pusztán statisztikára, száraz adatokra koncentrál...valószínüleg nincs.
0
2004. február 26., csütörtök 16:21
Látod, ebben is van valami.
0
2004. február 26., csütörtök 16:10
Az a helyzet, hogy ezt pont egy amerikaiank kéne csinálni, eleve milyen hozzáállása van egy amerikainak egy európai filmhez, főleg ha doksifilm. Kutya nem nézné, csak "hülye európai" szöveggel legyintene és inná a kóláját.
0
2004. február 26., csütörtök 16:07
Ez kb. olyan,mintha a focimecss elején bejönne egy hitgyülekezetes,és kezdené mondani a tanait a mikrofonba.
0
2004. február 26., csütörtök 16:05
Szinte mindig mindent csak amerikai szemmel látunk. Kellene egy európai rendező (akár angol), aki ugyanerről a témáról szintén készíthetne filmet. Persze nem azt mondom, hogy olyan, akinek semmi rálátása nincs a dologra, de egy Michael Winterbottom kaliberű rendező simán kenterbe verné Moore, hibásan az érzelmekre ható doksiját.
0
2004. február 26., csütörtök 16:04
Egyetértek Raoullal. Abban lehet vitatkozni, hogy végülis doksifilmet csinált Moore (szerintem nem), de maga a téma fontosabb volt Moore-nak, mint az, ki köt bele a film vágásába. Bele lehet kötni Heston negatív ábrázolásába, de felesleges,mert a lényeg az, hogy nem akart állást foglalni a kislány halála miatt. Bele lehet kötni, hogy Manson milyen rohadt ronda, és idióta, meg kontaktlencséje van, de az amcsik kisebbségét képviseli, akik tudnak gondolkozni és nem a TV előtt ülnek és dagadtra roggyasszák chippel a seggüket. Moore ráadásul így is néz ki, mégis volt olyan eszes, hogy nem hagyta ki a lehetőséget és pármillió ember előtt leanyázta Bush-t. Nem hinném, hogy magát sztárolná, inkább kétségbe van esve. Remélem most is lesznek ilyen pillanatok...
0
2004. február 26., csütörtök 16:02
Én csak azért voltam felháborodva,hogy ezt a beszólást miért egy Oscargálán kell felhozni?Mondja be egy nyilatkozatába,de ne élőben a világ legnagyobb filmes ceremóniáján.Teljesen mindegy igaza volt,vagy sem,az Oscar átadás nem hírdető műsor.
0