Keresés

Oscar 2004

2004. február 26., csütörtök 15:52
A szarról?! Szerintem pont ez az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni. A halál többnyire értelmetlen, az erőszakos halál mindig az, ha pedig gyerekek halnak meg erőszakos módon, azt nem intézheted el egy grimasszal, vagy cinizmussal.
Nekem rokonszenves ez a csúnya, kövér, lúdtalpas, dühös ember.
Azt meg külön furcsának találom, hogy téged mélyen megindít egy képzelt fickó beilleszkedési problémája, ez pedig hidegen hagy. Mindegy, hagyjuk az egészet, veregessétek tovább egymás vállát.
0
2004. február 26., csütörtök 14:00
Pedig tuti befutó lenne az Oscaron. :D
0
2004. február 26., csütörtök 13:50
moore is inkább botrányhős, mint rendező. kérem, ne forgassunk a szarról is filmet.
0
2004. február 26., csütörtök 13:14
Azért szerepel M.Manson a filmben, mert sokkal inkább médiasztár, botrányhős, mint zenész. Bár számomra kétes értékű figura, néha öncélúnak érzem a tevékenységét, zenészként meg csapnivaló, mégis nagyon szimpatikus, ahogy a kereskedelmi médiumok félelemkeltő hatásairól beszél a Kóla, puska, sültkrumpliban.
0
2004. február 26., csütörtök 13:05
Megynyugtatlak, nekik sem. Nem is akar; kérdéseket tesz fel, némelyiket megválaszolni véli, némelyiket nyitva hagyja. Egyszóval, felelősöket keres.
0
2004. február 26., csütörtök 13:04
Hát, nekem pedig szimpatikus volt. Nagyon nagy szüksége van ennek a világnak botrányokra, de egy olyan álszent és képmutató rendszernek, mint amilyen a Bush-éra, különösen. Sőt, ennél sokkal nagyobb botrányok kellenének...szerencsétlen Sean Penn is hiába löveti agyon magát Irakban, mindenki csak röhög rajta, vagy a vállát vonogatja.
0
2004. február 26., csütörtök 12:54
hát jobbá nem tette a világot. abszolút komolytalan faszi. csinál egy súlyosnak látszó doksi filmet, aztán elmegy az oscarra örjöngeni. :)
0
2004. február 26., csütörtök 12:34
Szerintem is inkább csak hatásvadászkodni akart egy jót. Különben mit keresne Marilyn Manson egy ilyen doksiban? Mert ennyi erővel az akciófilmsztárok is egytől egyig megszólalhattak volna.
0
2004. február 26., csütörtök 12:26
a filmje is az amcsiknak mutat valami újat, másnak nem igazán,
0
2004. február 26., csütörtök 12:26
biztos tökös gyerek ez a moore, de nagy görényként viselkedett. attól, hogy provokált még nem lett szimpatikusabb.
0
2004. február 26., csütörtök 12:25
az átadó minimum négy óra szokott lenni...
0
2004. február 26., csütörtök 12:08
Michael Moore volt az, és a legjobb dokumentumfilmért vette át a díjat a Kóla, puska, sültkrumpliért.
0
2004. február 26., csütörtök 11:32
Idén élőben nézem az Oscart,hajnali 3-tól 6-ig.Most aztán kiváncsi vagyok,mi sül ki az egészből.Tavaly jó nagy botrány volt,amikor egy kisfilm nyertes beszólt Busnak,hogy le vele,és az egész háborúval.
0
2004. február 26., csütörtök 10:47
nem fogom látni a ceremóniát, mert akkor megyünk olaszországba. :(
0
2004. február 26., csütörtök 9:16
És ez a legundorítóbb az egészben. Sokan azért mondják A keresztapát sikeresebbnek az Oscar-gálákon, mert az fontosabb díjakat nyert. Csakhogy az Akadémia akkor még nem tudhatta, hogy Coppola leforgatja az összeset, így szépen filmtörténeti bravúr lett a második rész rendezői Oscarja. A gyűrűk ura esetében a drágalátos Aka már ugye tudta, hogy lészen itten még két rész, és úgy gondolhatták, majd odaadják annak a horrorrendező titánnak a harmadik rész végén a díjat. Pedig ez nem fair. Mindig egy film rendezői teljesítményét kellene értékelni, nem pedig a jövőbe vagy esetleg a múltba tekingetni. Persze lehet, hogy ez az állításom hétfő reggelre már semmis lesz, mert az is elképzelhető, hogy megint nem kap Jackson semmit, én meg itt szidom az Akadémiát a számítósága miatt.
0
2004. február 26., csütörtök 1:21
Engem nem zavarna, ha csak 3 díjat kapna, ha abból kettő a legjobb film és a legjobb rendező :)
Egyébként meg hogy melyik film a legjobb az szubjektív, szerintem A gyűrűk ura egyetlen nagy film és ezzel az Akadémiánál is tisztában vannak. Ha most díjat nyer A király visszatér az valamelyest mindhárom résznek szól. Az Akadémia pedig előszeretettel osztogatja a díjakat ehhez hasonló "méltányossági" alapokon.
0
2004. február 26., csütörtök 0:24
Hát nem túl sok jót várok az idei Oscartól sem!A Gyűrű szövetségét 13 Oscarra jelölték,és mennyit kapott belőle,4-et.Pedig az asztán a világ legjobb filmje,én mind a 13 Oscart neki attam volna.A Király Visszatértet 11 Oscarra jelölték,és annyira nem volt jó,mint a szövetség,tehát jó ha 3 Oscart odanyomnak nekik,aztán csá.Ha az egynél nem esett le a nagy amerikának,hogy a Gyűrűk Urában mit is alkottak,akkor idén sem fog.Különben is elvkérdés,hogy ne a Gyűrűk Ura gyözzön,mert sem zsidóüldözés nincs benne,sem zsidó szereplő,és ez már nagyon bassza a csőrüket.
0
2004. február 23., hétfő 20:54
"vagy a Watchowkiék úgy döntöttek, hogy távol maradnak az egész Oscar-mizériától"

Ehhez képest elég nagy sértődés volt amiatt hogy egyetlen "effekt-dijra" se jelőlték a filmjeiket :))
0
2004. február 23., hétfő 20:40
az oscar-díj története vol.1.
0
2004. február 9., hétfő 9:24
Időközben feltűnt még egy dolog, nevezetesen az, hogy az animációs rövidfilmek között egyetlen Animátrix sem szerepel. Lehet, hogy nem tekintették őket önálló alkotásoknak, vagy a Watchowkiék úgy döntöttek, hogy távol maradnak az egész Oscar-mizériától. Mindenesetre kár.
0
2004. február 8., vasárnap 11:48
And the DGA goes to....

PETER JACKSON!!!

Ezt a díjat most tényleg az év...az elmúlt évek legjobb rendezője kapta

- és ez így van jól :)

UFO-vadász Derek, megérdemlenéd azt a fránya Oscar-t (is)! ;)
0
2004. február 6., péntek 0:01
tavaly nyáron - mikor a titanic programja kapcsán merült fel a film - még olyan információm volt, hogy októberi premier lesz a film.  persze, nem volt 1oo%-os az infó. a filmre amúgy tényleg érdemes várni.
0
2004. február 5., csütörtök 23:41
Az SPI valóban megvásárolta és be is fogja mutatni a filmet - de szó sem volt arról, hogy ezt még tavaly megteszik. A film forgalmazásának hivatalos bejelentésekor is tavaszi időpont volt kitűzve, amit tudomásom szerint tartani is fognak. Érdemes rá várni.
0
2004. február 4., szerda 15:32
olyan infót kaptam, hogy az SPI megszerezte a jogokat, s már tavaly októberben be akarták mutatni, csak biztos megijedtek, hogy bukás lesz, mikor meglátták. pedig szinkronizálni sem nagyon kéne: elhangzik vagy 1o mondat az egész filmben.
angliában és franciahonban már megjelent dvd-n, ergo neten is fellelhető divxelt formában. :]
0
2004. február 4., szerda 15:30
nem jobb: egyénibb. ennek a kis rajzfilmnek (alig 7o perces) minden rezdülése vmi új, vmi friss, vmi leírhatatlanul sajátos. :] s állítólag hárman csinálták az egészet - közel 4 év alatt.
0