Érdeklődnék, hogy valaki rendel-e az amazon.co.uk-ról. Szeretnék betársulni egy filmmel. Ha valaki tudna segíteni kérem jelentkezzen.
Köszi. e-mail: katt a névre.
Üdv: Zsolti
0
2006. szeptember 15., péntek 13:01
9489
Én a múlt héten rendeltem előszőr Londonból postán, eddig személyesen sikerült vásárolnom az HMV-ben. Korrektül megjött minden, időben (4nap).
A leírások korrektek és rengeteg az akció. Az itthon be nem szerezhető filmeket nagyon megéri onnan rendelni.
www.hmv.co.uk
0
2006. szeptember 15., péntek 10:12
479
http://www.1a-dvdshop.ch
Árban kicsit húzósak, viszonk az infokat halál precízen kiírják + a legtöbb filmhez még screenshot-okat is mellékelnek (ja és hozzánk is szállítanak - viszont kártyát csak a scan elküldése után fogadnak el, hiába emelnek le előtte a számládról 1 CHF-et ellenőrzésképpen).
0
2006. szeptember 15., péntek 2:43
270
http://delta-shopping.de/index.php?seite=ds_startseite_dvdfilm német oldal, elég jónak tünik, részletes adatlapokkal.
0
2006. szeptember 15., péntek 1:13
2975
amazon.de, bár mostanában már az is lehagyja a feliratok/hangok felsorolását:( esetleg az imdb-vel kombinálva használható
0
2006. szeptember 14., csütörtök 23:40
270
Német/oszták online boltot tud vki ajánlani? csak dvd galaxis-t ismerem, de ott elég mostohán bánnak az infókkal, valamint van a cede.ch, de ez meg csak svájcon belül küld, külföldre nem ad fel :P
0
2006. augusztus 29., kedd 15:40
2405
Ez igaz. Csak abban az esetben tehetné meg, ha kint lenne egy fiókja, és a külföldi megrendeléseket az a fiók küldené! ;)
0
2006. augusztus 29., kedd 14:39
493
pohopsz kimaradt, hogy a szállítási költség tekintetében
0
2006. augusztus 29., kedd 14:39
493
pl. a sendit.com sokkal olcsóbb mint az amazon R1-nél meg a ott a deepdiscount
0
2006. augusztus 29., kedd 14:38
493
cég nem csinálhat ilyet mert ez illegális, ugyanis ekkor ők forgalomba hozzák, amihez nincsenek meg a forgalmazási jogaik, ergo az xpress sem gonosz :), amikor nem hozza be neked a filmet angliából, hanem egyszerüen nem teheti meg
0
2006. augusztus 29., kedd 14:34
493
R1-be még beveheted a deepdiscountot is
0
2006. augusztus 29., kedd 11:15
16458
nekem a Loaded az R1-et is gond nélkül hozta... ;)
0
2006. augusztus 29., kedd 10:47
479
A SelectCheaper oldala megint működik...
Mindenesetre aki arra vetemedik, hogy tőlük rendel, az ne dőljön be a "5 in stock", "9 in stock", "akármennyi in stock" kiiírásnak, mert az nem jelent semmit! :-/
Továbbra is az amazon, a sendit, a choices, az EZY és a Pacific a legmegbízhatóbb (ha nem R1-ről van szó, akkor még a LOADED is közéjük sorolható). Többet pedig azt hiszem nem kísérletezek új helyekkel :-)
0
2006. augusztus 28., hétfő 12:01
50
Én eddig ezektől rendeltem:amazon.com amazon.fr amazon.de amazon.com.uk allmusicguide.com cdnow.com Mindegyik korrekt,pontos megbizható.Az allmusicguide-n ráadásul minden valaha létezett zenészről,zenekarról(magyar is) minden info-t megtaláltok.Az egész csak pénz kérdése,minden beszerezhető.Belevégni bátran!
0
2006. augusztus 28., hétfő 10:43
479
Select Cheaper-ről tud valaki valami friss infót?!? Most kaptam egy mail-t, hogy mégsincs raktáron, amit múlt héten rendeltem (pénzt persze leemelték és naná, hogy olyat rendeltem, aminél jelezve volt, hogy in stock ) Most meg úgy tűnik az egész cég eltűnt... :-/
0
2006. augusztus 27., vasárnap 13:45
235
Szerintem meg érdemes körülnézni más online boltokban is mint az Amazon, sokszor sokkal olcsóbban lehet máshonnan rendelni és a posta is olcsóbb.
0
2006. augusztus 27., vasárnap 12:03
255
köszönöm.
0
2006. augusztus 27., vasárnap 11:02
371
Én rendeltem. Korrektek voltak. A rendelés leadás után még egy ellenőrző levelet is küldtek, hogy tényleg én rendeltem-e a kártyámmal.
0
2006. augusztus 26., szombat 22:06
16458
köszi. időközben kiderült a hiba, úton is van már a csomag. :)
0
2006. augusztus 26., szombat 21:52
2405
vape: Nekem is van netkártyám. Ugyan még DVD-t nem rendeltem külföldről, de mást már igen. És azt probléma nélkül ki is tudtam vele fizetni. Ahol nevet kért, tök logikusan a számlatulajdonos nevét (történetesen az én nevem) adtam meg! Idáig semmi gond nem volt vele... ;)
0
2006. augusztus 26., szombat 19:48
255
rendelt már valaki a benson s world-ről? milyen?
0
2006. augusztus 26., szombat 12:43
62
Elnézést, hogy belekotyogok a dologba, de ez nem egészen stimmel.
A rendeléskor a bolt még nem emeli le a pénzt; a bank csak zárolja az összeget, ezzel garantálva a bolt számára, hogy a tranzakció végrehajtható majd, megvan rá a fedezet.
(Aki interneten intézi a banki ügyeit, és folyamatosan figyelemmel tudja kísérni a számláján történő változásokat, az könnyen meggyőződhet erről; miután leadta a rendelést, és észreveszi, hogy eltűnt az összeg, nézze meg a "zárolások" menüpontot: ott lesz a pénz.)
Természetesen a számlatulajdonosnak ez nem jelent nagy különbséget; számára a zárolt összeg ugyanúgy nem hozzáférhető, mintha az már valóban nem lenne a számlán, tehát ezt az összeget nem lehet más célra felhasználni, mint amilyen célből a zárolás létrejött.
Maga a bolt csak azután emeli le az összeget, ha már postázta a csomagot. Ez általában pár nappal a rendelés után történik meg, de beletelhet néhány hétbe is.
Ha valamilyen, előre nem látható okból a bolt mégsem tudja elküldeni a csomagot, természetesen nem emeli le az összeget.
Ilyenkor a bank a zárolt összeget néhány héten belül, a zárolási idő leteltével "felszabadítja", így a pénz ismét megjelenik a számlán, és rendelkezésére áll a számlatulajdonosnak.
0
2006. augusztus 26., szombat 12:13
111
hi én már többször is rendeltem tőlük (CD-t és DVD-t is) nyugodtan rendelhetsz, korrektek
0
2006. augusztus 26., szombat 11:57
50
Én tonna számra rendelem a cuccot az angol,a német és az USA-amazontól.A posta és a csomagköltség jelentős(kb.15-20 Euro/csomag) de abszolut korrektek,még mindig megjött minden sértetlenül.Viszont csak nemz.hitelkártyával lehet rendelni és a pénzt a rendelés után azonnal leemelik a számláról.DE ez ne riasszon el senkit még sosem csaptak be.Magasabb értékű rendelésnél bonus pontokat is adnak,amit utána levásárolhatsz.Viszont a filmek csak kb 1%-án van magyar felirat,ebböl kifolyólag én inkább cd-ket,koncert dvd-ket rendelek.DE ez VISA,AM.EXPRESS,EUROCARD......nélkül nem fog menni.Elöször ezt kell megcsináltatni v.melyik bankban.