Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2006. augusztus 10., csütörtök 10:18
köszi! én őket szúrtam ki mert nagyon kedvező áron hozzák az r1-es dvd-ket. viszont a szállítástól félek (igaz, hogy ingyenes), az ingyenes dolgok nem mindig szoktak jók lenni...
0
2006. augusztus 10., csütörtök 9:57
Nice barátom szerint bevált cím, amit kért tőlük, korrekten megkapta. Kicsit drágábbak a többieknél, de nincs postaköltség.
0
2006. augusztus 10., csütörtök 9:53
lehet, hogy már kérdeztem: ismeri őket valaki?

http://www.loaded247.com
0
2006. augusztus 4., péntek 22:37
köszi! ;)
0
2006. augusztus 4., péntek 22:13
Jó tett helyébe:

Itt meghallgathatod a rajzfilm eredeti francia nyelvű dalait:

http://www.blogmusik.net/track,49987,19-les-mondes-engloutis.html

Ez pedig a főcímdal:

Les Mondes Engloutis  

Toi, enfant de la Terre, écoute moi
Toi qui as le secret du Shagma,
Dans toutes les strates et les mondes engloutis
Suis Spartakus, Bob, Rébecca…

Oh vous, enfants de lumière suivez moi
Vous qui connaissez notre passé
Vers Arkadia, vers les mondes engloutis
Pour nous sauver la vie

Suis les mondes engloutis
   Jusqu au creux de la Terre
   Enfant pars et vole avec nous
   Au fond des univers
   Enfant suis les mondes engloutis

Sors de la nuit, de la mer et du temps
Revis les légendes que porte le vent
Va vaincre le mystère, la faim, le froid
Suis Spartakus, Bob, Arkana…

Oh toi, enfant du ciel marche sans effroi
Dis nous que demain il revivra
Sors le Shagma, le soleil de l oubli,
Des mondes engloutis…

Au fond des univers
   Enfant suis les mondes engloutis

[Va, enfant de la Terre, droit devant toi
Toi qui as le secret de la joie
Vers le Shagma, vers les mondes engloutis,
Va droit vers l infini]

Au fond des univers

most posts by TM
0
2006. augusztus 4., péntek 21:53
ma írtam a BuFi-nak, hogy tervezik-e kiadni, de azt írták, hogy nincs náluk a film joga... pedig valaki kiadhatná normális minőségben...
0
2006. augusztus 4., péntek 21:48
KÖSZÖNÖM!!!!!
most posts by TM
0
2006. augusztus 4., péntek 21:46
Elsüllyedt világok
0
2006. augusztus 4., péntek 21:35
Ha a francia sorrendet tudod mellékelni, annak is nagyon örülnék, mert időközben elfelejtettem, hová mentettem le, persze, csak ha nem gond. Köszi!
most posts by TM
0
2006. augusztus 4., péntek 20:03
köszi. több buta kérdésem nincs... :) asszem belevágok. nézegettem a vam.hu-t, na, az egy informatív oldal. annyi minden van kint, hogy nem találom a rám vonatkozó részeket... :D
0
2006. augusztus 4., péntek 19:34
Igen, az nem árt. Esetleg ha tudod melyik szolgálattal küldik (DHL, UPS, FedEx), akkor felhívhatod előre a magyar ügyfélszolgálatot telefonon, hogy csomagod jön, és megadhatod a faxszámodat. A DHL és a UPS ügyfélszolgálata hihetetlenül segítőkész. Az interneten meg látod, mikor érkezik meg a cucc. Ha nem tudják felvenni veled a kapcsolatot, akkor postafaxon kiküldik a címedre a nyilatkozatot. A postafax 1-2 óra alatt megérkezik.
0
2006. augusztus 4., péntek 19:19
hmm, lehet, hogy buta a kérdés... akkor a rendelésnél meg kell adnom valami telszámot / faxszámot, amire ezt el tudják küldeni ezt a nyilatkozatot?
0
2006. augusztus 4., péntek 18:42
köszi az infókat!
0
2006. augusztus 4., péntek 18:15
A futárcégtől elküldenek faxon egy nyilatkozatot, hogy megbízod a futárcéget a vámolás intézésével és vállalod a vámterhek kifizetését (írnak egy hozzávetőleges összeget is). Ezt aláírva vissza kell nekik faxolni, és akkor ők levámoltatják a csomagot, neked pedig a futárnak kell kifizetni a pontos összeget amikor átveszed. Ha nincs faxod, akkor marad a postafax.
0
2006. augusztus 4., péntek 16:24
Szia Xpress, vagy bárki, aki rendelt már külföldről...

Azt írtad, hogy a futárszolgálatos szállításnál szinte biztos, hogy átmegy a VÁM/ÁFA folyamaton. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha én pl. Amazonról rendelek X DVD-t, azt nyilván - mivel nagyobb értékűek - futárral kérném, mert gyors, biztonságos, házhozjön (és drága... :( ).
Ugye előre történik a fizetés. Akkor a futárcég mikor megérkezik a csomag, kihozza nekem, és csak akkor adja át, ha leperkálom a vám+áfa költséget, vagy hogy van ez?
0
2006. augusztus 4., péntek 16:20
TM: nem találtam semmit, csak a francia sorrendet. DE! Az Indexen van egy Elsüllyedt világok topik, rengeteg hozzászólással, szerintem nézd át, hátha megvannak magyarul is a kért infók...

0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:18
Köszi! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:03
ez jó kérdés. utánanézek, ha találok valami magyar nyelvű infót, akkor küldöm a linket.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:58
Figyi! Tudod a részek kronológiai sorrendjét? Mert ugyanis a Minimaxon kicsit összevissza adták le, és addig nem tudjuk elkezdeni nézni otthon! Francia oldalon megvan, de ahhoz végigkéne tökölnöm három VHS-kazit. Ha meglenne és belinkelnéd, nagyon örülnék, neki! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:54
a második évad nem ment még le, de nagyon szeretnék. de nincs szinkron, a szinkronhangok közül elég sokan nem élnek... :( nem tudom, hogy a Minimax leadja-e, de asszem petícióra viszik a rajongók az ügyet.

anno rengeteget gondolkodtam ezen a sorozaton, és találtam egy fórumot, ahol sok rajongója van... :D mai szemmel már nem akkora durr, mint 10 éve, de nagy kedvenc. ezt látni kell!
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:53
Minimax! Mit gondolkodtam a csatorna nevén! :-)
Ugye csak az első 26 részt adták le, a másikat nem?
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:51
bizony... nekem is megvan a Minimaxtól, de olyan jó volna ha a DVD is itt csücsülne a polcomon (igaz, ezen csak (áááááá!) francia nyelv van, se felirat se semmi, de ez egy örök klasszikus! legalábbis nekem.) hüpp! :D
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:48
Spartacus, Bob, Rebeka, Zsebpiszok és Popocici!
Tavaly vettem fel a komplett szériát a mesecsatornáról, de azóta sem néztem meg. Megvan a hétvégi program! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:28
Derceto: szerinted ezek közül melyik lehet az eredeti? (egyik 9 euró, a másik meg 25)

LINK1

LINK"

0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:15
Egyébként ezt keresem:

Dream Team 92 Barcelona Olympic Basketball 14 DVD Set.
Ez is kalóz lenne? Sehol máshol nem láttam még. Kár lenne érte, mert sok pénzt érne nekem.
most posts by TM
0