Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2006. július 10., hétfő 10:54
Azért ne siesd el, állítólag jönni fognak a Vakáció filmek szinkronnal.
0
2006. július 10., hétfő 10:43
Köszönöm!
0
2006. július 10., hétfő 10:41
Ezy DVD-n van magyar felirattal (legalábbis a leírás szerint):

http://www.ezydvd.com.au/item.zml/785656

0
2006. július 10., hétfő 10:24
Hy, valaki tudna az ügyben segíteni nekem,hogy Chevy Chase-töl az Európai Vakációt,honnan tudnám beszerezni,természetesen magyar felirattal.Már néztem a sendit-en,és a német amazon-on,de nem igazán tudtam kiolvasni azokról magyar feliratot.Egyébként meg nem értem,hogy miért nem forgalmazzák itthon,ha már az első részhez hozzálehet jutni.
0
2006. július 7., péntek 14:33
Derceto, küldtem neked mailt.
0
2006. július 7., péntek 9:43
Én is rendeltem már tőlük, 10 nap alatt itt volt a cucc. A honlapon lévő "pénzváltóra" azonban számolj még rá valamennyit, mert az csak irányár; úgyis a bankszlavezető bankodnál lévő árfolyamok számítanak.
0
2006. július 6., csütörtök 22:43
A postaköltséget megtalálhatod itt.

Csak kártyával tudsz fizetni. Utanvét nem működik külföldről. Mindig előre kell fizeni.

Én már rengetegszer rendeltem tőlük, és nagyon megbízhatóak.
0
2006. július 6., csütörtök 17:53
Üdv Mindenkinek!

Egy kis segítségre lenne szükségem... Rendelni szeretnék az ezydvd-ről. Azt szeretném tudni, hogy milyen plusz költségekkel kell számolnom (az ott feltüntetett árakon túl).
Hogyan tudok fizetni? Hitelkártyával, vagy itthon kp-ban, stb?
Rendeletek-e már tőlük? Mennyire megbízhatóak? Ugyanis az árak és a termékek megnyerték a tetszésemet.

Segítségeteket előre is köszönöm!
0
2006. június 23., péntek 16:15
Nem!
0
2006. június 23., péntek 13:01
Nekem nem tűnt fel, hogy lett volna ilyesmi. 10 nap alatt ideért a cucc (egy évadnyi sorozat és egy "natúr" DVD). A csomagot a vámosok persze megkukkolták, a postások meg raktak rá egy matricát, hogy "helytelenül lezárt csomagolásban érkezett" vagy valami ilyesmi. Ettől majdnem szívrohamot kaptam, hogy lenyúltak belőle valamit, de szerencsére benne volt minden. Úgy látszik a vámosok nem szeretik Dr. House-t :-))
0
2006. június 23., péntek 12:22
más: ha rendelek ausztráliából (EzyDVD) 1 darab dvd-t, akkor a postaköltségen kívül ráraknak még valamit, vám, vagy ilyesmi?
0
2006. június 23., péntek 11:48
köszönöm mindkettőtöknek!
0
2006. június 23., péntek 10:51
mediadis.com
0
2006. június 23., péntek 1:45
Xploitedcinema-ról én már rendeltem, korrektek, eddig minden rendben megérkezett, sőt olyan dvd-t is betudnak szerezni ami nincs az oldalukon.
0
2006. június 22., csütörtök 15:54
azért kösz! :)
0
2006. június 22., csütörtök 15:20
Ja, ez persze nem holland bolt :-)) Bocs...
0
2006. június 22., csütörtök 15:19
Nem tudom, hogy ezek között van-e amit konkrétan keresel, de innen már rendeltem és korrekt hely:

http://www.choicesdirect.com/searchresult.asp?SearchText=Ichi+the+killer+&SearchField=ProductName&PageMenuGuid=1
0
2006. június 22., csütörtök 15:16
Fuh, ez tök jó oldal, köszi! De az általam keresett csutkát nem ismeri :-(
0
2006. június 22., csütörtök 15:00
más: holland boltot nem tudtok? (amiről már vki rendelt, és biztos jó)
0
2006. június 22., csütörtök 14:59
Van ilyen: http://dvdcompare.net

jó kis oldal, mindent leír a dvd-kről, a lap alján pedig elmondja, kinek melyik jó :)
0
2006. június 22., csütörtök 14:10
Én speciel imádok kézzel írni, erről tanúskodik a jelenleg 57 kötetes naplóm is. Egyszer ugyan elkezdtem gépbe írni a szösszeneteimet, de 160 oldalnál hányingerem támadt és visszatértem a tintához :-) Az sem mellékes, hogy nem rohangálhatok mindenhová laptoppal... főleg mert nincs is olyanom :-)

Visszatérve az eredeti topichoz, tud valaki olyan oldalt, ahol a DVD kiadásokról van lista, hogy mi-hogyan-milyen felirattal jelent meg, mert az agyvérzés kerülget az online boltokon lévő hiányos adatok miatt. Az egyiknél ott van, hogy angol feliratos, a másiknál az, hogy dán-svéd-finn-norvég feliratos (azért nem mindegy :-)), de a borító tök ugyanaz a két lemez esetében, aztán lefogadom, hogy valójában egy gramm felirat sincs rajta :D
Szóval somebody help me!
0
2006. június 22., csütörtök 13:48
Én a kézzel írt leveleket is jobban szerettem a mai emaileknél, mert azokban az ember személyisége nemcsak a stílusban mutatkozott meg, hanem az írás külalakjában is. Mivel elég rondán írok, ha nem figyelek oda, ezért a leveleimet először "leskicceltem", majd finomítottam rajtuk, végül átírtam, szépen, lassan, hogy kinézetre is elmenjen. Ez jó sok időt vett ugyan igénybe, de közben végig az a személy járt a gondolataimba, akinek a kedvéért mindezt megtettem, úgyhogy végülis kellemes élmény volt!

A bankjegy fogalmát ismerem, az egyszerűség kedvéért írtam pénzt.
most posts by TM
0
2006. június 22., csütörtök 13:34
Szerintem a pénz olyan, mint a levél. Évszázadokkal ezelőtt díszes betűkkel írták, szép madzaggal kötötték át és gyönyörű viaszos pecséttel zárták le. Aztán jött a távirat, meg a fax, és végül a legkényelmesebb és leggyorsabb email. Az érme olyan, mint a régi levél, szépen be lehet rakni a vitrinbe és gyönyörködni benne, a váltók, értékpapírok olyanok, mint a hagyományos levelek, egyediek és sokat érnek, a bankjegy olyan, mint a távirat, a bankkártya olyan, mint a fax, az átutalás pedig olyan, mint az email. Ahogy eltűnik a távirat és a fax, úgy fog eltűnni a bankjegy és a kártya is. Egyszerűen eljár felettük az idő, mert születnek sokkal kényelmesebb és praktikus megoldások. De biztos sokan hiányolták a tintatartót meg a csőtollat is mikor elterjed az írógép.

A bankjegy amúgy nem pénz, csak az érme. Tudtátok?
0
2006. június 22., csütörtök 13:25
Nem bántott egyáltalán, sőt így legalább jobban kifejthettem a dilimet. :-)
most posts by TM
0
2006. június 22., csütörtök 13:22
bocs, nem akartalak megbántani.
amit a fényképről mondtál, azt én is így érzem :)
0