Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2006. június 17., szombat 10:58
http://www.loaded247.com/s/R1_DVD/id/3821/title/Jurassic_Park/
ÉS itt nincs szállítási költség.
0
2006. június 17., szombat 2:21
Nálunk soha nem adták ki DTS hanggal, csak Amerikában és Japánban, de már sehol sincs forgalomban. Csak használtan, vagy eldugott tartalékokból lehet hozzájutni.
0
2006. június 17., szombat 2:15
Helló!

Köszi a gyors választ!!!

Meg egy dolog: akkor a Jurassic Park első részét DTS hangal csak amerikából lehet beszerezni??? Itthon nem lehet sehol sem kapni??? Mert annak a hangja nagyon érdekelne! Mert már annyi jót hallottam róla.

Béke Veletek!
0
2006. június 17., szombat 1:56
Üdv néked is jóember!

Azért mert Amerikában NTSC szabvány van, itt meg PAL. És a mozifilmeket PAL rendszeren 4%-kal felgyorsítják.

Tovább áldott jó estét!
0
2006. június 17., szombat 1:41
Helló Mindenkinek!

Szerintetek az miért van, hogy a Jurassic Park összes részénél az amerikai kiadás 5 percel hosszab, mint a magyar???

Üdv Néktek!
0
2006. június 17., szombat 1:17
Az eBay-en találtam valakit Ausztráliában, aki árulja: Jurassic Park DTS
Ez valódinak tűnik, de óvatosan keresgélj a eBay-en. Van még ott SuperBit JP trilógia Hong Kongból gyanúsan olcsóért. ;)
De itt egy másik is, egy amerikai bolttól, ami szállít MO-ra is: NEW DVD - JURASSIC PARK (Widescreen- Coll DTS) meg itt: Jurassic Park (DTS Collector s Edition) DVD New

Három éve kiadtak egy SuperBit változatot Japánban, DTS hanggal és extrák nélkül, de már ezt sem lehet kapni. Persze eBay-en ezt is meg lehet találni, potom 141 dollárért: Japan only R2 DVD dts Jurassic Park SUPERBIT - SEALED!! de az egész trilógiát meg lehet venni már 246 dollárért: JURASSIC PARK 1 2 3 Japan SUPERBIT dts R2 DVD group
0
2006. június 17., szombat 0:52
Az amazon.com-on többnyire minden feliratot feltüntetnek, elég alaposak a specifikációkat illetően, de ne nagyon számíts arra, hogy Amerikában magyar feliratos lemezt adnak ki. Ha az angol amazon.co.uk-ra gondolsz, nos igen, ott nagyon ritkán írnak ki bármilyen specifikációt, magyar feliratot pláne.
0
2006. június 17., szombat 0:51
Értem, köszi! Az a baj, hogy én a Jurassic Park DTS kiadását szeretném megvenni, de amazon.com-on kívül máshol nem találtam meg :(
Nem tudsz olyan oldalt, ahol lehet még kapni?
0
2006. június 17., szombat 0:49
Amit te néztél, az az Amazon Marketplace (piactér). A piactéren bárki eladhatja új vagy használt cuccait, és a vevő az Amazon rendszerén keresztül tud fizetni. Ez a fizetési lehetőség azonban csak a listán szereplő országokban működik. Fene tudja miért. A cuccot pedig nem az Amazon küldi, hanem az eladó. Ez kicsit olyan, mint az eBay, csak itt nem kell licitálni.

Minden DVD-nél ugye van egy gomb (add to shopping cart), amivel meg lehet venni az Amazontól, és van egy másik link (used & new), ahol meg lehet nézni, hogy kik azok akik ezt a DVD-t újonnan vagy használtan árulják. Viszont ha egy DVD-t már nem lehet kapni az amazonon, csak harmadik személyektől használtan, akkor egy "see all buying options" gomb van. Ilyenkor nekünk szopó van, két dolgot azonban nem árt megjegyezni: egy ismeretlen eladótól nem várhatjuk az Amazonnál megszokott minőségű szolgáltatást, és ezeknek a lemezeknek a nagy része kalózkiadás.
0
2006. június 17., szombat 0:44
Az amazon.com-on az az egyetlen baj, hogy nem írják, hogy milyen feliratok vannak a dvd-n. (hogy van-e rajta magyar is)
Egyébként írhata valaki, aki tudna nekem rendelni, vagy segíteni kicsit a rendelésben.
Kösz!
0
2006. június 16., péntek 23:25
Az amazon.com-ról nem lehet Magyarországra rendelni?!?
Rámentem a keresett filmre, és ott van egy olyan pont, hogy:
Amazon Payments Countries
Nem szerepel közte Hungary! Most akkor mivan?! :(
0
2006. május 27., szombat 20:20
Ki mit tud az amerikai New Yorker Video-ról... mert per pillanat (már jó pár hónapja biztosan!) nem lehet rendelni a kiadványaikat (DVD-iket!)... Nekem kifejezetten az csak az egyik filmjük kellene: Jean-Luc Godard: "For ever Mozart"...
Ha tud valaki segíteni, megköszönném...
0
2006. május 25., csütörtök 21:15
Ilyen diszdoboz nem létezik. A filmzona egy nagy kamu. Nem ajánlom senkinek.
0
2006. május 25., csütörtök 19:55
T fórumozók! tájékozódni szeretnék,hogy egy bizonyos online bolt-ról,nevezetesen a www.dvdbest.sk van szó,hogy milyenek a személyes tapasztalataitok velük kapcsolatban,rendelt már esetleg valaki tőlük,és hogy megbizhatóak-e......stb köszönöm.
0
2006. május 23., kedd 21:59
Hogy megéri-e??? Naná, különben életed végéig nem láthatnád azokat a filmeket...
0
2006. május 23., kedd 14:55
hát, én a saját címemre kérném, 1 DVD-t vennék, de ha több a szállítási költség, mint maga a DVD, akkor inkább behozatom valakivel.
0
2006. május 23., kedd 14:53
ja. egy ismerős osztrák címére kértem a postázást (mo-ra nagyon drága), így nem tudom ide mennyi idő alatt érkezik meg. nagyon jól be volt csomagolva a cucc, és összességében ugyanolyan megbízhatónak és korrektnek  tűnt, mint az angol (ami most küldi újra az ellopott csomagomat...).
0
2006. május 23., kedd 14:27
az Amazon.de oldallal kapcsolatban rendelkezik valaki valamilyen tapasztalattal?
0
2006. május 15., hétfő 18:03
igen csak szerintem az nem díszdoboz! nincsen semmi utalás rá és a képek is egyenként vannak fent plussz a jason x és a freddy vs jason már meg van nekem!
Arrol nem is beszélve hogy nagyon drágán adják még így is hogy az elöbbi két film benne van! Plussz hozzá teszem nem hiszem hogy ugyanaz a kiadás mint kint.
Bár ha ha képen látható maszk és a jason figura is része akkor megéri  ]:)
0
2006. május 1., hétfő 21:10
Árulják AZT most is!!
0
2006. május 1., hétfő 20:15
szvsz még ha létezik is más fiztési mód a kártyán kívül, az akkor sem utánvétes. valszeg előre el kell valahogy juttatni nekik a pénzt, aztán küldik a cuccot.
0
2006. május 1., hétfő 17:18
Ja, és a Péntek 13. díszdobi: valószínűleg van rajta magyar felirat, mert egy másik magyar online dvd bolt árulta egy ideig (horribilis áron, több, mint 50000 HUF-ért).
0
2006. május 1., hétfő 17:15
Nem tud valaki olyan angol oldalt, ahonnan utánvéttel vásárolhatok? Régebben azt olvastam a sendit-ről, hogy onnan lehet vásárolni utánvéttel is, de ti eddig csak a bankkártyás megoldást emlegettétek. Egyébként a Predator 1-2. díszdobozt rendelném meg, nagyon király a díszdoboz, 4 DVD, DTS, tele extrával, magyar felirat, penge kép, és ezt MOST kevesebb, mint 17 fontért (kb 6500 ft) vesztegetik!!!
0
2006. április 27., csütörtök 3:42
Érdekes a dolog.
A Péntek 13 (Friday The 13th) lapján nem szerepel a magyar felirat. Ugyanakkor a Péntek 13 díszdoboz (Friday The 13th Collection - Limited Edition) (8 Disc Box Set) oldalán az szerepel, hogy van magyar felirat rajta.
A többi rész egyedi lapján is szerepel a magyar felirat

Ugyanakkor az első rész kapható akár itt az Xpressen is: A többi nem valami joglejárat miatt.
Ha rám hallgatsz, megrendeled, Az első rész kivételével biztosan van rajtuk magyar felirat. Lehet, hogy az első részen is van, de ha nincs, végszükségben megveszed az xpressen az éppen kapható első részt.
Az Ezyről pár nap alatt megkapod a csomagot.
0
2006. április 26., szerda 22:44
sziasztok segitséget szeretnék kérni egy rendeléssel kapcsolatban amit ezy-ről rendelnék meg.Az pedig a "péntek 13 díszdoboz" lenne. A kérdésem meg a következő :van ezen a kiadványon magyar felirat vagy nincs mert az ezyn írják hogy van ,de másik ausztrál oldalon pedig azt írják hogy nincs . Sőt van magyarhonban egy cég aki ha kérek rendel külföldről dvdt és az azt mondta nincsen felirat az r4-es díszdobozon. Szóval jó lenne tudni hogy mi is az igazság
léci segitsetek itthon nem kapható sajnos:( előre is kösz!
0