Latom !Sorry emberek! Nem tudtam hogy nem kuldenek hazankba,mert az araik nagyon YOK! Pl X-Files: The Movie 6 font ,xpress ar 7700 Ft ugy latszik tobb mint 1000ft a napi font arfolyamuk.:-))
0
2006. április 25., kedd 10:21
16458
Dr. House: http://www.ezydvd.com.au/item.zml/783911
na, ez sem jön itthon, az biztos.
0
2006. április 25., kedd 10:16
16458
Jan: szeretnék kérdezni Tőled az EzyDVD-ről. az email címem publikus, el tudnád küldeni nekem az email címedet?
0
2006. április 25., kedd 3:40
1158
Jól tudod! De vigasztaljon az, hogy a keleti blokk egyetlen országába sem. Rohadt rasszisták! :-(
0
2006. április 22., szombat 11:53
371
Csak nem szállítanak hozzánk (ha jól tudom)
0
2006. április 22., szombat 11:40
5
Szeretnek egy angol honlapot ajanlani, ahol van magyar szinkronos es sok magyarfeliratos film is olcson!
www.play.com
0
2006. április 22., szombat 2:22
8905
Az nem is drága! Ezek szerint a válasz a topik címére: igen.
0
2006. április 22., szombat 1:04
1158
A BBC-nél megláttam a Palin sorozatot. Nem tudtam neki ellenállni, és megrendeltem. Igaz, nincs rajta magyar szinkron és felirat sem, viszont van angol felirat, és Palin kiejtése elég jó. Április 12-én rendeltem. 18-án megjött (bár csak ma vettem át). A csomagolás nagyon korrekt. A postaköltség 4,50 font.
0
2006. április 22., szombat 0:56
1158
Április 11-én rendeltem két DVD-t az EzyDVD-től. Közben ünnep volt, mégis 18-i a vámhivatal bélyegzője, és ma megjött. A csomagra nem írták rá, hogy DVD van benne, és 20 AUD értékűnek jelölték, bár a filmek ára több volt. Természetesen vámot nem kellett fizetni. A szállítás 14 AUD volt. 10 nap alatt ideért. Szerintem elég normális.
0
2006. április 22., szombat 0:20
398
Én egyszer szerettem volna vásárolni a Sendittől, de nem sikerült. Állítólag nem tudták verifikálni a kártyámat. Az ügyfélszolgálatosuk egyre azt magyarázgatta, hogy gondjaik vannak a közép-európai kártyákkal a visszaélések miatt. Azt viszont nem tudta megmagyarázni, hogy az én kártyámmal - amivel úgy 6-7 országból vásároltam már - mi a gond. Szerinte az ő bankjuk nem tudta végrehajtani a tranzakciót, mert az én bankom elutasította. Az én bankom meg azt mondta, hogy nem utasított vissza semmit. Megpróbáltam többször újrarendelni, végül feladtam.
0
2006. április 21., péntek 23:54
456
Rendelt már valaki a plusdedvd.com -ról?
0
2006. április 20., csütörtök 17:32
97
igaz, mi bajunk lehet? minden vásárlás után kapunk egy új bankkártyát :))
0
2006. április 20., csütörtök 17:29
97
azért annyira nem vagyok amatőr versenyző: természetesen csakis itthon, külön kártya ilyen célra (épphogy volt annyi azon a számlán amennyibe a film került) és részemről nem is volt semmi gond, nem emeltek le többet, a bank a megkérdezésünk nélkül intézkedett "megelőzésképp". Én még csak-csak próbálkoznénk máshol vásárolni de a páromat nem fogom tudni meggyőzni ... hát így jártam ...
0
2006. április 20., csütörtök 9:55
16458
;) nekem olyanon van, CIB Internetkártya (fizetett, társadalmi célú, közérdekű információt hallottak) :D
0
2006. április 20., csütörtök 9:43
2938
En sem parazok, de ha valaki megis, akkor igy biztosra mehet. En egyebkent az AMEX kartyamat hasznalom, ami azert jo mert visszahivja a penzt, ha bizonyitani tudom, hogy atvertek, akar egy honappal kesobb is. :)
0
2006. április 20., csütörtök 1:56
2975
még erre sincs szükség, nekem hitelkártyám van, sms értesítéssel minden tranzakcióról+külföldi vásárlásnál vagy nagyobb összegnél fel is hívnak. innentől mi bajom lehet? megszerzik az adatokat? hurrá! az első idegen vásárlásnál tiltom le a kártyát, a bank pedig úgyis benyeli a lenyúlást.
0
2006. április 20., csütörtök 1:38
2938
Aki biztonsagra akar utazni, az nyisson direkt internetes vasarlasra egy masik szamlat, megfelelo kartyaval. Azon pedig eleg ha annyi penz van, ami az aktualis vasarlashoz kell.
0
2006. április 19., szerda 23:41
2975
honnan interneteztél? nem lehet, hogy valami public helyen, és onnan szerezte meg valaki? én csak a saját lakásomban ütöm be a kártyaadatokat, a loginemet se használom csak itthon.
0
2006. április 19., szerda 23:37
97
most direkt bejelentkezten, a my wallet alatt ott vannak a kártyaadatok. elhiszem és örülök, hogy másnak nagyobb szerencséje van, nekünk akkor is megszüntették a kártyánkat és gondolom nem hobbiból
0
2006. április 19., szerda 23:29
2975
nagyon sokszor vásároltam a senditről, de velem ilyen nem történt soha, és emlékeim szerint biztonságos felületre dobott, amikor a kártyaadatokat kellett megadni
0
2006. április 19., szerda 23:25
97
párom kártyájával másfél hónapja (itteni ajánlások alapján) rendeltem a sendit.com-ról. első és egyetlen alkalommal. a film korrekten megjött, levonás megtörtént. ami egy kicsit furcsa volt, hogy a fizetés nem úgy törént ahogy én eddig itthon ismertem, hogy átdob egy banki odalra és azon keresztül történik, hanem a regisztrációban meg kell adni a kártya adatait. a poén ma következett: a master card javaslatára/utastására a bankunk a kártyát letiltotta a saját érdekünkben, (természetesen ingyenesen kapunk másikat) az indoklás: a master card szerint olyan helyen használtuk a kártyát ahol többször előfordult visszaélés, jogosulatlanul lehívtak pénzeket, master card kéri, hogy a jövőben lehetőleg ne vásároljunk azon a helyen. merem remélni, hogy nem maga a sendit él vissza, hanem illetéktelenek jutnak hozzá a kártyaadatokhoz, de akkor is elkeserítő, hogy merjek ezután bárhonnan kártyás fizetéssel rendelni?
0
2006. április 10., hétfő 2:21
398
A www.deepdiscountdvd.com Criterion-vásárt tart holnapig. A legalacsonyabb árkategóriában 16,50-ért több Kuroszavát, Godard-t, Bunuelt lehet kapni. De ugyanennyi pl. a Szamuráj vagy a Cléo 5-től 7-ig.
0
2006. április 5., szerda 23:21
4201
http://www.sendit.com/help/help_payment
* Visa * Master Card * Delta * American Express * Switch/Solo * Visa Electron