Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2006. március 29., szerda 15:37
nincs mit
0
2006. március 29., szerda 15:02
angel!

Igen, ez volt az!
Köszönöm az angyali segítséget!!!
0
2006. március 29., szerda 14:06
például www.dvdcompare.net
0
2006. március 29., szerda 13:03
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Talán ebben a rovatban szerepelt egy oldal, ahol meg lehet nézni a DVD kiadások régióspecifikus adatait (feliratok, forgalmazók, stb..), de sajnos nem találom.
Aki tud kérem segítsen!

Előre is köszönöm!
0
2006. március 27., hétfő 20:24
??
hol olvastad ezt? én nem tapasztaltam, és a senditről és az amazonról rendeltem már vidékre
0
2006. március 27., hétfő 16:44
Miért kéri szinte mindenki, hogy budapesti legyen a megrendelő?
Ha rendelek az amazon.com-ról 7-8 cd-t, fel kell értük menni a fővárosba?
0
2006. március 27., hétfő 16:44
Miért kéri szinte mindenki, hogy budapesti legyen a megrendelő?
Ha rendelek az amazon.com-ról 7-8 cd-t, fel kell értük menni a fővárosba?
0
2006. március 16., csütörtök 1:54
A www.dvdfromkorea.com igen jó cég szerintem.  Ha valamit venni akarok Koreából, elsőként náluk nézem meg.
Bankkártyánál, az említetteken kívül, érdemes figyelembe venni a telefonos ügyfélszolgálat minőségét és a saját automaták elérhetőségét.
0
2006. március 15., szerda 20:02
nem, mert az elektronikus
0
2006. március 15., szerda 18:41
1. Nézd meg a számlavezetés/internet bank/bankkártya költségeket. Nekem a Raiffeisennél például csak 3000 forint a VISA Classic éves díja.

2. Nekem az elsővel, és a harmadikkal van tapasztalatom.
www.yesasia.com - korrekt, szállítás kb. 1 hét, 25 dollár fölött ingyen posta
www.koreandvds.com - szintén korrekt, gyors, postára hirtelen nem emlékszem, de nem volt sok
0
2006. március 15., szerda 18:22
sziasztok
nekem otp junior bankkártyám van
tudok vele külföldről rendelni?
üdv büki
0
2006. március 12., vasárnap 18:57
1. hogy melyik banknál csináltatod a kártyát, az tökmindegy. nekem is visa van, én a citibanknál vagyok, eddig soha semmi probléma nem volt, de szerintem más bankoknál sem jellemző.
2. nekem nincs tapasztalatom.
0
2006. március 12., vasárnap 18:33
Most jutottam el oda, hogy csináltassak dombornyomott kártyát a külföldi rendelésekhez, csak azt nem tudom, melyiket a legérdemesebb. A VISA Classicot néztem ki magamnak, úgy látom szinte mindenhol elfogadják, az évi 4000 Ft pedig nem egy nagy összeg érte.
1. Van-e jelentősége, hogy melyik banknál csináltatom meg a kártyát? Van már számlám a Budapest Banknál (nem lenne rossz, ha a másikat is itt nyitnám), de sokan ajánlgatják az OTP-t. Nekem mindegy melyik banknál nyitok egy újabb számlát, az esetleges kellemetlenségeket (nem sikerült a kártyát megterhelni) viszont szeretném mellőzni.
2. Volt-e már tapasztalata valakinek az alábbi online shoppokkal és ha igen, milyen (szállítási idő, postaköltség):
- www.yesasia.com
- www.dvdfromkorea.com
- www.koreandvds.com

A segítséget előre is köszönöm.
0
2006. március 12., vasárnap 18:05
ment mail :))
0
2006. március 12., vasárnap 17:38
én rendelek neked ezyről.
stanley2001@freemail.hu
0
2006. március 12., vasárnap 17:07
senki nem segít? :(((((
0
2006. március 12., vasárnap 16:57
valaki????????????????????????????????????????????????????????????????
0
2006. március 12., vasárnap 16:10
ezek szerint senki????? és a selectcheaper.com-ról????????????????????????
0
2006. február 14., kedd 21:43
Hello!

Keresek olyan embert aki segítene abban, hogy rendel nekem filmet az ezydvd.com-ról!!
a részleteket majd mailben vagy msn-en.

köszi
0
2006. február 9., csütörtök 18:19
Nekem semmi rossz tapasztalatom nincs a külföldről vagy online boltokból való rendeléssel kapcsolatban. Egyszer késett csak a csomagom 2 hetet, de mint utólag kiderült véletlen Malajziába ment kirándulni és nem a magyar posta hibájából. Rajta volt a pecsét :-)
Magyar szokás szerint mindig a sajátunkat a legegyszerűbb szidni. Nekem a postával sincs bajom. Mivel naponta több millió levelet/csomagot hordanak ide-oda előfordulhat statisztikai alapon is a hiba. De ez miatt nem rendelni, szerintem balgaság. De természetesen mindenki dönsön maga.
Én az alábbi angol oldalakról rendeltem már és korrektek voltak:
http://www.hmv.co.uk
http://www.bensonsworld.co.uk
http://www.selectcheaper.com
http://www.loaded247.co.uk
0
2006. február 9., csütörtök 17:58
Magyarország a csomagok Bermuda-háromszöge?
0
2006. február 9., csütörtök 17:57
Hát igen, én is szomorúan olvastam a hírt az újságban a fekete listáról, és csak bólogatni tudtam hozzá. Nekem volt olyan, hogy egymás után kétszer tűnt el csomag ugyanazzal a tartalommal, akkor meguntam, és áttértem az értékbiztosított küldeményekre (a Senditnél van erre lehetőség). A Magyar Posta a frankfurti átrakót hibáztatja (ezzel kapcsolatban meglehetősen szkeptikus vagyok), de én a magam részéről nem tudom, hogy melyik cég a hibás.
0
2006. február 9., csütörtök 17:31
Az elosztónál tünnek el a csomagok. Itt Magyarországon. Nekem már jópár filmemnek így lába kélt. A karácsony elég erős. Kis fizetés kiegészítés egyeseknek.
0
2006. február 9., csütörtök 16:59
meg lehet keresni a száma alapján
0
2006. február 9., csütörtök 16:42
ez azért hazugság, mert az országhatárig általában nyomon lehet követni egy csomag sorsát, csak miután az országba belépett Magyar Fekete Doboz Posta feneketlen gyomrában

de nem baj, legközelebb tényleg feljelentést fogok tenni
0