Ha valaki, akinek van megfelelő bankkártyája, hajlandó volna nekem segíteni egy Amazonos DVD rendelésben, az kérem, hogy írjon az alábbi emailcímre, vagy jelentkezzen itt a fórumon.
Előre is nagyon köszönöm!
yadayada@tvn.hu
0
2005. szeptember 23., péntek 21:07
79
...vagy ha nekem is el tudná valaki küldeni pár olyan bolt elérhetőségét, ami foglalkozik külföldről egyedi beszerzéssel, az is nagy segítség lenne...
0
2005. szeptember 23., péntek 20:38
79
Üdvözletem!
Ha valaki - Bp-i - rendel Amazonról és megtenné, hogy (természetesen némi "lelkesítés" ellenében ;)) hozzácsap pár DVD-t a sajátjaihoz, akkor az illető dobjon legyen szíves nekem egy mail-t a mailofmike_kukac_freemail.hu címre! Nagyon hálás lennék, mert a lemezek ismerősnek kellenek, de nekem most nincs időm rendeléssel foglalkozni.
Előre is köszi!
0
2005. szeptember 23., péntek 18:14
90
Bocs, nem figyeltem... Mivel ez a ripirt a múlt héten volt, így most is ott van a www.mtv.hu oldalon, és a felső sorban kiválaszthatod a TV ügyvédje műsort. Asszem, RealMediában meg is nézhető. A rövid lényeg: Valaki rendelt tizenvalahány ezer forintért külföldről egy könyvet, amit bankkártyával ki is fizetett. de a csomag nem jött meg. Érdekes módon (mivel egy speciális könyv volt) egyik ismerőse ráakadt egy antikváriumban, és még az illető nevére szóló számla is benne volt a könyvben! A posta persze tagadott, de érdekes, hogy hogyan került a számlával együtt, a megrendelt könyv egy antikvátiumba...
0
2005. szeptember 22., csütörtök 16:15
90
Szerintem hamarosan letölthető lesz a riport az MTV honlapjáról. (Tegnap este még csak a múlt heti riportok voltak fent.
0
2005. szeptember 22., csütörtök 12:03
4201
Kár hogy nem láttam, ebben a témában sajnos én is többszörösen érintett vagyok.
0
2005. szeptember 21., szerda 23:12
90
Üdv mindenkinek! Nem tudom, volt-e köztetek valaki, aki nézte a múlt héten a TV ügyvédje c. műsort az m1-en. A postáról, és az eltűnt küldeményekről (külföldről megrendelt, kifizetett, majd elveszett) volt szó. Ajánlottam a készítőknek, ha ezzel kapcsolatban információt akarnak gyűjteni, akkor keressék fel ezt a fórumot. Remélem, sikerül megakadályozni, hogy továbbra is eltűnjenek a kifizetett csomagok. Ha jelentkeznek, segítsetek nekik.
Valaki megtudná rendelni nekem a hetedik 2 lemezs változatá a senditről ? Lehetőleg olyan ember aki Budapesten lakik.
0
2005. szeptember 7., szerda 23:19
4201
Úgy, hogy függetleníted a lejátszódat. Ennek többféle módja van, konkrét típustól függ az, hogy távirányítóról, firmware-frissítéssel vagy forrasztópákával kell megoldani.
0
2005. szeptember 7., szerda 22:38
53
lehet, hogy hülye vagyok, de r1-es dvd-t hogy játszok le r2-es lejátszón?
0
2005. szeptember 7., szerda 22:27
398
Van valakinek tapasztalata az alábbiakkal:
www11.cd-wow.com www.dvdplanet.com
0
2005. szeptember 6., kedd 21:18
557
értem köszönöm a segitségeket,de sajna muszáj lesek a de-röl is rendelni,mert a Két férfi egy Eset sorozat az kifejezetten német terület.
0
2005. szeptember 6., kedd 19:28
27
Ha teheted a amazon.com-rol rendelj mert ott nem számolnak fel áfát és a szállítási költség is csak 7 USD.
0
2005. szeptember 6., kedd 17:29
2975
gondolom a német amazonról beszélsz. én onnan még nem rendeltem, de az angolról igen, és úgy nézem, nagyjából hasonló a rendszer 1. a szállítási díj 11 eu 2. MwSt=mehrwertsteuer=áfa, ez sztem egy 14 eu-s filmnél nem lehet ennyi, a lényeg, hogy elvileg a magyar 25% áfát teszik rá, a német 16 helyett. 3. az áfa a postaköltséggel növelt összegre jön rá, a jelzett árak nettók
korábban már elég sok dolgot leírogattak ide, érdemes visszaolvasni
0
2005. szeptember 6., kedd 16:42
557
fiuk! szeretnem olyasvalaki véleményét kikérni aki már rendelt az amazon-rol,hogy valoban ilyen drágán dolgoznak ezek,mert éppenséggel egy 14-Eu-ba kerülö Dvd-t rendeltem,és majd leestem a székröl mikor láttam hogy vlmi száll/csom dij 10Eu-ba kerül?ez nevetséges meg vlmi Mvst az is olyan 9 Eu környékén van.vagy valamit be kell állitani paraméternek,a segitségeket elöre is köszi.
0
2005. augusztus 17., szerda 14:32
13
Sziasztok!
Ha az ember az amazon.com-tól rendel, de a csomagot Németországban adják fel (nekem szinte minden amazon.com-os rendelésem Németországból szokott jönni), akkor ugye semmiképpen nem vámolhatják meg?
0
2005. augusztus 17., szerda 13:06
4201
Hasznos infó azoknak, akik EU-n kívülről rendelnek:
Most kaptam egy csomagot USA-ból amit persze megvámoltak (annyira nem bánom, mert így is jól jártam), a kapott határozaton pedig a következő áll:
113 USD azaz 23.063 Ft vámérték alapján
807 Ft vámot 5.968 FT általános forgalmi adót
melyek közül csak a jogcímenként 10 EUR értéket meghaladót kell megfizetni. Tehát csak az ÁFA-t kellett kifizetnem. Ennek alapján 10*4 = 40 Euróig nem kell semmilyen adót nem kell fizetni.
0
2005. augusztus 4., csütörtök 15:18
4792
kössz :) akkor passz a dolognak :]
0
2005. augusztus 4., csütörtök 14:25
398
Nem egészen. Ez egy a Chase által kibocsátott co-branded hitelkártya: http://www.amazon.com/exec/obidos/subst/misc/amazon-cobrand-cc/v3/marketing-from-help-step1.html/104-3599216-1956709 http://www.firstusa.com/cgi-bin/webcgi/webserve.cgi?card=2V54&ct=0&page_type=appterms
1."The minimum gross annual income required for an account is $14,400. You must be at least 18 years old to qualify (19 in AL and NE)." 2."This offer is available only to applicants who reside in the United States of America. "
0
2005. augusztus 4., csütörtök 12:20
4792
fontos kérdés:
Amazon.Com Platinum Visa Card
ez mit takar pontosan? regisztrálok kapok egy ilyen kártyát ténylegesen, vagy a meglévő kártyám mellet használhatom egy virtuális opcióként vagy mi a szösz is ez pontosan?
thx
0
2005. július 28., csütörtök 22:59
398
Évi 15k ellenében már mindenféle Gold hitelkártyákat is adogatnak jobb helyeken. A lenyúlást pedig normál bankszámlán is el lehet kerülni, pl. az adott bankban nyitsz egy értékpapírszámlát is, és a pénzed nagyobb részét ezen tartod diszkontkincstárjegyben vagy befektetési alapban. A két számla együttes költsége már összevethető lesz a havi 1200-zal, viszont az elérhető hozam is évi 1-2% helyett 8-10 lesz. A lopás pedig ebben a felállásban túl feltűnő lenne szerintem, hogy megkíséreljék.
0
2005. július 28., csütörtök 14:21
557
Értem,köszönöm a válaszokat.
0
2005. július 28., csütörtök 14:01
2178
"legalább nem tud meglepetés érni,hogy lenyulják a több százezer ft-os megtakaritásomat."
A folyószámlát nem arra találták ki, hogy te pénzt takaríts meg. Arra hiába teszel százezreket, kamatot szinte alig kapsz rá.
0
2005. július 28., csütörtök 13:43
2975
a hitelkártyára meg egy vasat sem kell tenni, csak kiegyenlíteni a tartozást. havonta egyszer, tehát nem kell azzal foglalkozni, hogy az adott rendelésnek megteremtsd a fedezetet, mivel állandóan megvan... a megtakarítás lenyúlása meg egyáltalán nem jön ide, mivel a hitelkártyához kapcsolódó számlán nem tárolsz pénzt. ha meg visszaélnek vele, a bank úgyis megtéríti, de erre sincs sok esély, a legtöbb banknál él az arnold által említett sms-értesítés lehetősége, amivel pontosan nyomon lehet követni a költést