Hát, nekem állandóan azt reklamálták, hogy nem tudják levenni a számláról a pénzt, pedig az adatokat jól adtam meg. Többször is megpróbálták, de nem sikerült a tranzakció. Másnap már rendeltem is a dombornyomott kártyámat. Ezt azóta is használom és semmi gond nem volt vele. Ha neked megy és nem sajnálod érte a havi 1200-t... Én inkább fizetek 3500-t egy évre. :] Ezt levonják januárba és egész évre levan róla a gond. Meglepetés engem sem tud érni, mert minden tranzakcióról kapok sms-t.
0
2005. július 28., csütörtök 10:05
557
Én mostanában kezdetem el ezt a külföldröl való rendeléseket,nekem is elektornikus számlacsomagom van az OTP-nél.Nekem bár igaz,hogy miota rendelkezem ilyen lehetöséggel,csak két izben rendeltem Dvd-ket ,két különbözö helyröl (Sendit és Amazon.fr) KOJAK box-set és Belmondo-tol egy box-set,de nekem simán mentek a dolgok rendesen levonták az összegeket mindkét helyröl. Nem tudom nálatok milyen hiba fordulhatott elö a webkártyával kapcsolatban,ez egy Eurocard-Mastercard tipusu kártya,amit rendben elfogadnak ugy a Sendit-en mint az Amazonéknál,és valoban csak az a hátránya hogy ellentétben a többi bank kb 3500ft-os éves dijá-val szemben, ez havidijas 1200ft,viszont az az elönyére válhat hogy ténylegesen csak annyi összeget teszek rá amennyi kell nekem az adott megrendeléshez,legalább nem tud meglepetés érni,hogy lenyulják a több százezer ft-os megtakaritásomat.
0
2005. július 28., csütörtök 1:47
2975
annyit még hozzátennék, hogy lassan már utánad dobják a különféle hitelkártyákat, ld: westel-citi, hvg-bb(?). a bankok honlapjain nézd meg a lehetőségeket első körben, ha szerencséd van, egy fillér nélkül beszerezhetsz egyet
0
2005. július 27., szerda 21:03
2178
"Állítólag némelyik bank V. Electron kártyája is használható az interneten"
Előfordul, hogy 1-2 bank engedélyezi az elektronikus kártyák offline használatát is, de ez elég ritka.
0
2005. július 27., szerda 20:53
398
M.O.: Ez egy az eladó nevére kiállított csekk, el kell küldeni nekik. Kártya: Ehhez kell valami számla, amit én eleve nem az OTP-nél nyitnék. Állítólag némelyik bank V. Electron kártyája is használható az interneten, ezt jobb előzetesen biztos forrásból megtudni. A dombornyomott kártyák feltételeihez leghelyesebb felhívogatni a számlanyitás alapján szóbajöhető bankokat és jól kifaggatni őket.
0
2005. július 27., szerda 17:10
2178
Ja, az nagyon drága és nem is igazán lehet használni. Én is szívtam vele sokat! Visa Classic a nyerő! Azzal bármit, bárhonnan.
0
2005. július 27., szerda 17:06
26
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. július 27., szerda 16:33
4201
De inkább Raiffeisen vagy CIB.
0
2005. július 27., szerda 16:32
4201
Az OTP elektronikus számlacsomagot nem ajánlom, hacsak nem akarod minden szolgáltatását kihasználni, mert egyébként túl sokba kerül. Ha nyitsz egy második számlát, és igényelsz hozzá egy VISA kártyát, olcsóbban kijössz. Igaz, nekem már régen volt ilyenem, de sokat szívtam a webkártyával is. Volt amikor csak ötödik próbálkozásra sikerült a boltnak megterhelnie.
0
2005. július 27., szerda 16:24
245
Úgy is lehet intézni a dolgot, hogy a már meglévő OTP folyószámlát, átalakítod Elektronikus folyószámlacsomagra, amely 3 számlát tartalmaz egy alapszámlát, egy megtakarítási számlát, és egy úgynevezett WEB kártyát és számlát, amivel az internetes vásárlásnál lehet fizetni.Előnye, hogy közvetlenül a vásárlás előtt az alapszámláról kell csak áttenni a pénzt az alapszámláról a WEB kártyás számlára amiről utalni akarsz.A maradványösszeget az OTP a tranzakció után visszateszi az alapszámlára.A számlák közti utalgatásokat lehet telefonon is, és interneten is intézni.
0
2005. július 27., szerda 14:27
26
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. július 27., szerda 14:00
2178
Vagy még jobb, ha személyesen érdeklődsz!
0
2005. július 27., szerda 13:59
2178
Nyitsz egy bankszámlát, ahhoz kérsz egy domborított bankkártyát, de ez nem úgy megy, hogy bemész és már a kezedbe is nyomják :] Általában egy hét alatt elkészül a kártya. A másik, hogy bizonyos mennyiségű pénznek rajta kell lennie a számlán, amikor igényled a kártyát. Van ahol ez 50000ft, de van olyan bank is, ahol 150000, ez változó. Az a legegyszerűbb, ha elolvasod a bank honlapján a feltételeket.
0
2005. július 27., szerda 13:29
26
0
2005. július 27., szerda 13:29
26
0
2005. július 27., szerda 12:54
2178
Ezt javasoltam már én is, de ha ragaszkodik a money order-hez...
0
2005. július 27., szerda 12:37
235
Szerintem ne szenvedj ezzel, csináltass egy kártyát. Sokkal több haszna van.
0
2005. július 27., szerda 11:57
2178
Mondom, részleteket nem tudok, de majd megkérdezem.
0
2005. július 27., szerda 11:22
26
0
2005. július 19., kedd 9:29
16458
köszi...
az email címemet publikussá tettem (egyébként vape kukac citromail.hu). köszi
0
2005. július 18., hétfő 18:18
2682
Vagy simán megkéred NiCE kollégát és bármit bárhonnan megrendel neked. Nekem is segített.
0
2005. július 18., hétfő 17:53
113
> Mo. olyan bolt, ami vállalja külföldi DVD-k behozatalát
Hát hogyne! Magad is találhatsz ilyet a neten. Egyedi rendelésnek is hívják. Ha megírod az e-mail címedet, adok 1-2 tippet, mert e helyt csakugyan nem etikus más webhelyet reklámozni.
A MO-n kapható asztali lejátszók alapértelmezés szerint valóban 2-es kódúak, bár sokat egyszerűen kódmentessé lehet tenni; az 1-es kódú lemezektől nem hasalnak el, egyszerűen nem játszák le őket. Az Orion DVD-2602 régiókód-mentesítésére (region code hack) is létezik elvileg eljárás.
0
2005. július 18., hétfő 17:20
2178
Egyébként, szerintem is egyszerűbb igényelni egy domborított kártyát.
0
2005. július 18., hétfő 17:16
2178
Sendit-ről rendeltem már, de kártyával. Money Order-rel még nem. Azt valahogy úgy kell, hogy egy csekket kell kitölteni a bankban, és azon fizeted be a pénzt. Nem tudom pontosan. Az egyik haver szokott így rendelni az usa-ból, ha gondolod, rákérdezek majd. A címet, és a nevet magyarul, normálisan add meg (esetleg ékezetek nélküll). Eu-n belül nincs vám!
0
2005. július 18., hétfő 16:51
16458
Derceto: köszi.
Kungfu-ce: van Mo. olyan bolt, ami vállalja külföldi DVD-k behozatalát? erről nem tudtam. emailben tudsz küldeni pár ilyen helyet (nem lenne etikus, ha egy jó internetes bolt fórumán egy másik boltot reklámoznánk...)? köszi.
a Mo.-on kapható asztali DVD lejátszók gondolom az 1-es régiójú DVD-ktől hasalnak... (Orion DVD-2602 is?)