Értem ez alatt, hogy milyen bankkártya szükségeltetik hozzá, (gondolom, banktól függően) mennyi lének kell rajta lenni, stb.
0
2005. április 19., kedd 11:11
7271
Hello! Lehet, hogy amatőr a kérdés, de mi köll ahhoz, hogy senditről vagy ezydvdről tudjak rendelni filmet (angol tudáson kívül)???
Vagy ha vki profi rendelő, kérem segítsen mán nekem is! :-)
1000 thx!
0
2005. április 18., hétfő 19:03
557
Udv! szeretnem olyan valakivel felvenni a kapcsolatot,aki esetleg nekem kulfoldrol rendelni,a segitseget elore is köszönöm.
0
2005. április 10., vasárnap 3:27
2975
nem biztos, hogy érdemes külföldről beszerezni:
1. szerintem az általad bemásolt borítók sem egységesebbek a magyar kiadásnál (legalábbis az első két részé, mivel tudomásom szerint a harmadik még nem jött ki), bár van két fajta kiadás, ami egységes 2. nem sokkal olcsóbb (kivéve az ausztráloknál, de ott a jelenleg kapható harmadik rész nagyon elüt) 3. sehol nem adták ki magyar hanggal
én az elsőt egyébként 2990-ért rendeltem az xpresstől, és bár erről már lecsúsztál, de biztos lesz a jelenlegi árnál olcsóbb
ha mindezek ellenére kintről akarod megrendelni, akkor a sendit.com-ot javaslom, de megnézheted az amazon.co.uk-n, vagy az ezydvd.com.au-n
itt meg megnézheted, milyen kiadások vannak egyáltalán (bár ez valszeg pontatlan, azt pl. nehezen tudom elképzelni, hogy az olaszoknál nem adták ki, bár erre magyarázat lehet, hogy nem csináltak egyedi kiadást, csak a borító nyelvét változtatták meg): http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=613
0
2005. április 10., vasárnap 2:48
471
VÉGRE! :D végre kijön DVD-n az egyik kedvenc sorozatom :D nem hinném hogy kijönne M.o-n is, de tuti lesz egy fuvar angliából ;) AIRWOLF: http://www.dvdanswers.com/index.php?r=0&s=1&c=6064&n=1&burl=
off kérdés: hasonlít az enyém a filmbelire? http://img.tar.hu/magoo/img/10472719.jpg#3 :D
0
2005. április 9., szombat 23:01
761
Hi Azt szeretném megtudni, hogy milyen külföldi oldalakról lehetne és lenne érdemes R2-ben megrendelni az alábbi 3 DVD-t?
A magyar kiadásban nem ezeket adták ki, mégcsak nem is egységes, ezért szeretném külföldről beszerezni. Lehetőleg angol vagy olasz nyelvű borítóval.
0
2005. március 29., kedd 21:42
98
Helyesbíteni vagyok kénytelen. Szóval a Nagymenők angol kiadasának extra lemezén VAN magyar felirat, a FILMEN NINCS. Érdekes koncepció...
0
2005. március 21., hétfő 14:06
493
mióta az FMA-t japánul nézem, angol felirattal, kezd nem érdekelni, van e rajta magyar akármi :) de angol felirat azért nem árt
0
2005. március 21., hétfő 13:35
98
Angol van, és egy rakás másik is. Bár a feltüntetettek közül nem csak a magyar hiányzik.
0
2005. március 21., hétfő 13:25
493
angol van rajta? vagy cc?
0
2005. március 21., hétfő 13:22
493
minden kiadványnak van egy azonosító száma erre keress rá a google-ben
0
2005. március 21., hétfő 12:08
98
Hétvégére megjött a sendittől a Nagymenők, és a fenébe is, valóban nincs rajta magyar felirat.
0
2005. március 21., hétfő 9:51
557
Üdv! fiúk vlki esetleg aki járatos ebbe megtudná mondani,hogy a MAGNUM PI-Second season megjelenik 2-es régióba is?mert ahogy én nézegettem az amazon-on ott 1-est mutogatnak,kár lenne mert az elsö évad 2-es régióba van meg ,amit NiCE barátunknak köszönhetek,mivel ő segitett a beszerzésben.
0
2005. március 18., péntek 12:15
4201
"ha hollandiabol rendelek dvd ezen a site-on keresztul, szallitanak ide?"
Hát nem tudom, hogy az Xpress küld-e Hollandiába csomagot, de hogy tudnál fizetni?
0
2005. március 18., péntek 2:40
5042
Hát nem... Sokszor a magyar címek miatt is mérges vagyok... Még jó hogy nem "Űrszekerek" címmel jelentek meg az eddigi mozifilmek...
Valamiért zavar hogy ha magyar címet látok egy dvd borítóján...
Eredeti cím párti vagyok...
0
2005. március 18., péntek 2:14
195
Egyelőre nem tervezem a megvételét, én a TNG vagy DS9 S1-et akarom megvenni. Szóval nem tetszik a Raumschiff Enterprise - Staffel 1 felirat? :)
0
2005. március 18., péntek 1:55
5042
Kösz az infot, Megnéztem! Neked talán már megvan?
0
2005. március 18., péntek 1:29
195
Az angliai kiadáson is van magyar felirat, az egész régióban ugyanaz a kiadás jelent meg. Sendit - TOS S1
0
2005. március 18., péntek 1:23
5042
Még egyszer sem rendeltem külföldről, de most szeretnék, csak van egy kis problémám. Gyakran böngészek az Amazon.co.uk -n, de egyszerűen nem nem tudom megnézni hogy van a dvd-n magyar felirat, vagy egyáltalán bármilyen felirat. Hiába kattintok a "More details" -re nem sorolják fel a feliratokat...
Van ennek valami trükkje, vagy tudtok egy jobb Angliai oldalt ajánlani?
A Star Trek - The Original Series - Season 1-t akarom megvenni. Láttam az Amazon.de -n hogy van rajta Magyar felirat, de nekem angol borítóval kell. Majdnem biztos vagyok benne hogy Angliain is kell hogy legyen Magyar felirat, de hát biztosan kéne tudnom...
0
2005. március 18., péntek 0:00
2
sziasztok,
ha hollandiabol rendelek dvd ezen a site-on keresztul, szallitanak ide?
0
2005. március 17., csütörtök 23:47
2
sziasztok,
ha hollandiabol rendelek dvd ezen a site-on keresztul, szallitanak ide?
0
2005. március 17., csütörtök 23:20
146
Na az jó lesz! Csak nem vagyok szinkronpárti, én a De Niró isteni hangját szeretem hallani és persze Joe Pesci-t se hagyom ki. Egyébként mikor jelenik meg? Csak kiváncsigból!
0
2005. március 17., csütörtök 17:08
Moderátor
7449
Mi oda süllyedünk, hogy a mi változatunkon szinkron is lesz. De ha mindenki külföldről szerzi be a filmeket, akkor már csak idő kérdése, és elérhetjük, hogy felirat se legyen sok filmen :)
0
2005. március 17., csütörtök 17:06
146
Van angol felirat még a fránya románoknak is van és ezen nagyon mérgelődtem.:( Mi hová sülyedünk???
0
2005. március 17., csütörtök 16:25
96
Én csak olyannal találkoztam (Terminator ausztráliából az Ezydvd-től), hogy a borítón nem volt magyar felirat, a menüben viszont ki lehetett választani. Egyszer én is jártam úgy, hogy először nem találtam a magyar feliratot, aztán észrevettem egy pici nyilat a subtitle menüben, ahol lapozni lehetett, és ott volt egy halom újabb felirat. A külföldi webes boltok adatlapjain egyébként előszeretettel lehagyják a magyar feliratot, amikor pedig van a lemezen. Pl. most rendeltem jópár akciós Star Trek mozit, de alig egy-kettő adatlapján volt kiírva a magyar felirat, pedig mindegyik kétlemezesen van. Általában 4 nap alatt megjön a küldemény Angliából, de egy csomagom sajnos 3 hét alatt sem ért ide. Nemrég reklamáltam a Loaded247-nél, remélem gyorsan intézkednek az ügyben. Mellesleg amellett, hogy olcsóbbak, a kiadványok is színvonalasabbak: jobb minőségű borító (és nap adnak átlátszó tokban egyoldalas borítójú filmeket; jobb papírtok (amit nálunk gyakran le is spórolnak); és nem szokott hiányozni a jelenetválsztó lap, vagy füzetke sem, amit itthon megintcsak kispórolnak időnként.