Lába kel? mármint úton idefelé, vagy éppen a magyar postának köszönhetően?
0
2005. március 9., szerda 12:55
33
Ha azt a konstrukciót nézzük amit leírtam (3lemezes box + még 3 másik lemez), akkor a sendit is kb ugyanott van mint az amazon. Amúgy csak most ismerkedem a sendit-el, de eddig úgy néz ki tényleg innen lehet a legjobb áron rendelni.
0
2005. március 9., szerda 12:44
2693
De, ha mondjuk csak egy 5 fontos DVD-t akarok akkor nem. És sokan mondják, hogy egy csomagban minél több DVD van annál nagyobb rá az esély, hogy lába kell, kivéve ha DHL-lel vagy valami hasonlóval kéred, na de annak az ára...
0
2005. március 9., szerda 12:39
98
Most próbálgatom az amazonos rendeléseket, és mondjuk 4 DVD-nél már közel 10 fontot lehet megspórolni. A senditen meg pl. minden cikkhez külön nyomják a másfél fontot. Szóval ha sokat rendelsz, szerintem az amazonról megéri.
0
2005. március 9., szerda 12:32
2178
Nekem is ez a bajom az amazonnal, elég magas a psotaktg.
0
2005. március 9., szerda 12:23
2693
Ahogy elnézem elég húzósak az amazon.co.uk és az ezydvd.com.au postaköltségei. A Senditnél én egy 9000 Ft-os díszdobozra fizettem 2.60 L, ami durván 1000 Ft.
0
2005. március 9., szerda 11:23
98
hehh... kösz a választ. Vérszemet kaptam a sendit 8 fontos Ususal Suspects és interview with the Vampire spec kiadásaitól, erre megduplázták az árat. Ezért gondoltam a play.comra.
0
2005. március 8., kedd 22:09
33
Az én tapasztalataim:
Az amazon.co.uk-ről többször is rendeltem már, és kb 5-7 munkanapon belül itt is volt. A szállítási költségek sem húzósak a DVD-k esetében. Természetesen érdemes több filmet is megrendelni egyszerre. Pl legutóbb megrendeltem egy 3 lemezes collection-t plusz még három másik filmet. Az áruért összesen kb 10.000HUF-ot, a szállításért és a csomagolásért kb 2.800HUF-ot (plusz az egészre a 25% magyar ÁFA-t is) fizettem.
Legutóbb az ezydvd.com.au-ról rendeltem két lemezt március 2-án. Ma (8-án) hozta a postás. Két darab filmet rendeltem, erre a szállítási költség kb 1.400HUF volt. Magyar ÁFA erre nem jött, sőt az ausztrál ÁFA-t (GST-t) sem kellett megfizetnem.
Általában régebbi címeket szoktam keresni külföldön, amit itthon már nem, vagy csak mocskosul drágán lehet kapni. Amúgy az Xpress az első nálam. ;-)
0
2005. március 8., kedd 20:35
1390
Már sokszor emlegették itt, de sajna nem szállítanak hazánkba. :(
0
2005. március 8., kedd 20:26
4201
Igen. Valószínűleg. Nem.
0
2005. március 8., kedd 13:17
98
A play.comot ismeri valaki? Megbízhatóak? EGyáltalán szállítanak ide?
0
2005. március 6., vasárnap 17:55
56
jajaja... sendit.com: március 1-jén estefelé lett "shipped" státuszú a cucc, március 4-én délelőtt már nyomta is a kezembe a postás...
0
2005. március 6., vasárnap 0:40
4792
most pár könyv mellett ezt a két filmet várom hogy megérkezzen:
0
2005. március 4., péntek 20:13
195
Nekem sajnos nem döntögetnek sebességi rekordokat a külföldi boltok. Pont egy hete rendeltem a Loaded-ről pár filmet, azokból egyet feladtak ezen a héten kedden, a másodikat szerdán, a maradék 3 film pedig tegnap óta "Awaiting Stock" státusszal várakozik. Amazon.co.uk-nál viszont jobb a helyzet, tőlük múlt hétvégén rendeltem két filmet, kedden fel is adták őket. Kár, hogy még egyik sem ért ide, kicsit bíztam benne, hátha... :(
0
2005. március 4., péntek 19:48
4792
nah, egy hétig megint táévol voltam itthonról erre megint van egy rakás postám: megjöttek a könyvek az amazon.com-ról, megjött az american cinematographer következő havi száma megjöttek a filmes fotók amit angliából rendeltem megjött a vörös sivatag michelangelo antonioni film a cinetele artdvd keretében
soha ettől rosszabbat! :D
0
2005. március 1., kedd 15:58
790
Igen ez az oka.
0
2005. március 1., kedd 15:23
2774
mostanában rekordokat döntögetnek a külföldi dvd boltok:
amazon.co.uk: 25-én (pénteken) adták fel a csomagot, 1-én (tegnap) már a helyi postán volt. 4 nap. nem is értem :) amazon.com: legutóbb 8 nap alatt ért ide yesasia.com: 6 nap
az ezydvd viszon lassult, anno volt, hogy 5 nap alatt itt volt, most már 10-12-nál tartanak ;)
0
2005. március 1., kedd 13:01
301
A postaköltség Ausztráliából már most jóval olcsóbb, mint ha pl. xpressről rendelek utánvéttel, és lassan eljutunk oda, hogy gyorsabban itt is van. (Mindez persze a posta, és nem az xpress hibája.)
0
2005. március 1., kedd 12:18
4201
Küldödről még nem rendeltem :)))
Én akkor rendelek külföldről, amikor olyan kedvem van. Igaz, hogy ami nekem kell annak a 90%-a itthon nem kapható, de ettől függetlenül ha nekem egy koreai díszdobozos, DTS-es, háromlemezes kiadás szimpatikusabb, mint egy ocsmány csomagolású, igénytelen, "nesztekolcsó" magyar kiadás, akkor a koreait veszem meg. Nekem a netes rendelés épp olyan természetes es egyszerű, mint itthon bemenni a boltba. Gondolom aki ide jár, annek ez nem meglepő.
0
2005. március 1., kedd 10:26
187
Persze. Csak nem postaköltséggel együtt mondjuk 1800 Ft-ért.
Nyilván mindenki csak akkor rendel küldöldről, ha itt nincs, vagy ott sokkal olcsóbb.
0
2005. március 1., kedd 10:02
4201
"USA-ban van nem egy netes bolt ami bizonyos régiókból jövő rendeléseket egész egyszerűen csípőből elutasít"
Lehet, de ez inkább Európára jellemző :)
0
2005. március 1., kedd 9:48
62
Bocs, azt csinálsz amit akarsz, de innen az Xpress-től is meg tudtad volna rendelni a Jeanne d Arc-ot. Máskülönben: az USA-ban van nem egy netes bolt ami bizonyos régiókból jövő rendeléseket egész egyszerűen csípőből elutasít....
0
2005. február 28., hétfő 19:56
790
Köszi. Majd szólók apámnak nézzen utána, de már megrendeltem Ezy-ről a Jeanne DArc-ot !!! szerintem azzal is jól fogok járni :)
0
2005. február 28., hétfő 19:52
187
A mnemonicnak nincs köze semmihez, az ahhoz van, hogy te később szimplán válszthass a kártyáid közül egy legördülő menüből.
Azt az OTP-től kellene megkérdezni, miért utasították vissza a terhelést, ezt gondolom valami telenbankon keresztül is megteheted. Már csak azért is érdemes lenne, hogy nehogy a következő próbálkozással is problémád legyen. Az adatoknál az ékezetes betűket ki kell hagyni.