"Az Amazon messze a legkorrektebb, nekem megéri azt a pénzt, amennyivel drágábbak"
egyetértek
0
2005. február 24., csütörtök 16:31
2693
Talált Transformers, de nem az Energon hanem a régi erdeti Marvel 1. és 2. Generáció a Titan Paperbooks által kiadott szériát szereném begyűjteni. Ugyanis hiányzik egy pár számon ráadásul nálunk nem is jelent meg mind, és végül még a 4 részes Headmasters limitált részei is megtalálhatók benne. Amúgy honnan máshonnan tudnám még megrendelni? Néztem az angol amazonon is, de ott a duplája, mint az amerikain.
0
2005. február 24., csütörtök 16:30
4201
Nekem a DeepDiscounttal vannak jo tapasztalataim, a DigitalEyes-től viszont még nem jött meg a csomag :(
Az Amazon messze a legkorrektebb, nekem megéri azt a pénzt, amennyivel drágábbak.
0
2005. február 24., csütörtök 16:19
8
NICE:pár kérdés. Ajánlva küldenek csomagot?Mennyi idő alatt ér ide a csomag?(air mail)Vámolták már meg az innen rendelt csomagot?Nem tünt el csomag? Miennyit és milyen formában rendelsz?Miben korrektek? Sajna nekem voltak már rossz tapasztalataim amerikai+kanadai olcsó dvd-s oldalakkal (deepdiscountdvd,dvdboxoffice).
0
2005. február 24., csütörtök 16:09
8
Arnold:így van
Angel:véletlenszerüen,attól függ milyen kedve van a vámosnak. Nincs értékhatár,ha te fizettél érte(pl. saját bankkártyával-interneten keresztül )+a te nevedre,címedre jön a csomag akkor simán vámolható(+áfa)az amit rendeltél.Az más kérdés,hogy le vámolják vagy sem.(esetleg hazaviszik).
0
2005. február 24., csütörtök 15:29
235
Előtte nézz körül, általában a www.digitaleyes.net-en olcsóbbak a filmek. Én tőlük szoktam rendelni és nagyon korrekt cég.
0
2005. február 24., csütörtök 14:46
2975
a dvdempire.com-ról mik a tapasztalatok? biztonságos-e, megjön-e a csomag, ha nem jön meg, újraküldik-e, stb.
a másik: milyen alapon vámolják le a csomagokat? itt nincs egy vámmentes értékhatár, mint általában?
0
2005. február 24., csütörtök 11:59
2178
Többe kerül a szállítás+vám, mit az egész csomag. Bár, az tény, hogy így nem lopnak el semmit.
0
2005. február 24., csütörtök 11:32
8
Optimus:ha jól emlékszem 25 usd/csomag+3usd/item.De az amazonon megnézheted (amazon.com,HELP-SHIPPING-SHIPPING RATES-EUROPE-PRIORITY INTERNATIONAL COURIER)De erre tuti rájön még a vám.+ a rendelés előtt Vpid számot kell kérned a Vám és Pénzügyörségtől mert az itthoni dhl központ kérni fogja tőled a vámoláskor.Szóval nem egyszerü a dhl rendelés. Nocsak,szereted a képregényeket.Én is.:)Sőt szoktam is rendelni magamnak(manga,dark horse,marvel kiadványokat),az usá-ból,de nem az amazonról. Tippelhetek?Transformers a kedvenced?Az új Transformers:Energon comics(Dreamwave)elég jól néz ki.
0
2005. február 24., csütörtök 10:45
2693
Tomisaburo: mégis mennyibe kerülnek a DHL, FeDex szolgáltatások az amazon.com-nál? Mert onnan szeretnék épregényt, zenei CD-t rendelni ezekre mi az esély, hogy megkapon?
0
2005. február 24., csütörtök 10:42
8
Én az Usa-ból és Ausztráliából rendelek(tem),és probléma mindíg az amerikában simán feladott csomagokkal volt.Ha nem gyorspostával (DHL,FEDEX stb...)küldik,nagy az esélye,hogy itthon eltünikamikor beérkezik a központi elosztóba(valakik egyszerűen hazaviszik?).Ezért mostanában már csak Ausztráliából rendelek(min. 3db dvd/rendelés,ajálnva+biztosítva),és onnan minden rendelésem(eddig 29 db) megérkezet max. 2 héten belül.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:Budapest,magánlakás,1,5,1O dvd-s csomagom is tünt már el.(mind sima usa air mailes volt) Ezért véleményem szerint az usá-ból rendelni csak dhl és társaival szabad. A Dhl,Fedex csomagokat viszont mindíg levámolják.Ezért erősen javalott pl. az Ausztrál Ezy dvd,mert,olcsó,mert giftként is elküldik ha kéred és a tőlük kapott csomagok közül eddig nekem 2 vámoltak meg,+ mindíg (gyorsan)megérkezik. Átlag 5dvd/csomag amit rendelek.
0
2005. február 24., csütörtök 10:16
2693
angel: a magyar feliratos/szinkronos filmek listáját leginkább a Sendit.com-on lehet "előcsalni". Egyszerű kersel egy filmet amin van magyar felirat pl. Charlie angyalai ott kiírja a feliratokat ráklikkelsz a "Hungarian" szóra és kilistázza ABC sorrendben az összes magyar feliratos filmet, a szinkronál ugyan ez a helyzet. Remélem segítettem.
0
2005. február 23., szerda 19:11
4201
"Írjátok meg, hátha van valami logika vagy törvényszerűség!"
Hát, november-december környékén nem szabad rendelni semmit :) Nekem ennyi a tapasztalatom.
0
2005. február 23., szerda 18:28
2975
bocs az ismétlésért, de nem nagyon van időm végigolvasni az egész topicot+itt a végefelé volt hasonló kérdés, és arra sem válaszolt igazából érdemben senki. a kérdésem igazából arra irányult, hogy elő-e lehet csalni a magyar nyelvű filmek listáját, mint pl. a senditen. magamtól egyébként ott sem jöttem rá, valahol itt találtam egy linket, amivel bejön, a honlapról nem bírtam azóta sem megtalálni.
érdekes egyébként, hogy az ausztrálok ezt milyen korrektül megoldották, simán rá lehet keresni az ezyn és az fbo-n is...
lehet, hogy megint ismétlek, de hátha valaki nem tudja: http://www.dvdcompare.net/comparisons/ - ezen a lapon megvan a különböző kiadások leírása, talán segít
még valami: van valakinek tippje arra, hogyan lehet feliratot tenni azokra a filmekre, amin nincs? van jónéhány film, amit szívesen megrendelnék, de annyira nem beszélek angolul, hogy meg is értsem...
0
2005. február 23., szerda 17:24
2693
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem igazán pontosak egyik honlap infói se pl. az amazon.co.uk egyáltalán nem írja milyen hang, felirat található a DVD-n legfeljebb annyit, hogy:
Main language : English
Na ez aztán sokat elárul. a Senditen is írnak hülyeséget szerintük a Star Trek VII. régi kiadásán van magyar felirat pedig tudtommal nincs. Vagy például annyit írnak a hangra, hogy Dolby Digital nos utólag rájöttem ez többnyire Mono vagy Stereo. Most februárban jelent meg egy Transformers DVD a Senditen azt írják van rajta angol felirat halláskárosultaknak, de nincs pedig még a borítóján is rajta van: Subtitle Tracks: English SDH, vagy talán rejtett? PC-n se tudtam előcsalni a feliratot és a PowerDVD szerint nincs is rajta.
0
2005. február 23., szerda 17:23
289
Kérdés, a csomagjukat rendszeresen hiába várókhoz!!!
Egyre jobban érdekel, van-e összefüggés abban, hogy milyen típusú és méretű lakhelyekre címzett csomagok nem érkeznek meg rendszeresen? Budapestre vagy vidékre, ezen belül kistelepülések vagy nagy városok??? Esetleg magánlakás vs. céges/hivatalos címek?!
Írjátok meg, hátha van valami logika vagy törvényszerűség!
Nekem eddig minden megérkezett (vidékre kistelepülésre), igaz néha lassan de megjött. KOPP-KOPP!
0
2005. február 23., szerda 17:11
289
angel!
Mint már előttem írták, ellenőrizheted más oldalakon is (pl. choicesdirect.com, sendit), természetesen ugyanazok a kiadások vannak ott is. Arra viszont figyeljél, hogy egy-egy filmből van 4:3-as vagy egyéb fapados verzió (amit leakcióznak éa ua. a borítója mint a "normális" kiadásé), esetleg olyan amiből van egy és kétlemezes kiadás is (A Beautiful Mind), amik eltérhetnek egymástól. Természetesen van olyan is, hogy rosszak az adatok a sendit-en, pl. a Fly Away Home adatlapján írják a magyar feliratot, mégsincs rajta! Ráadásul ha jelzed Nekik nem is javítják ki, mint az Xpress! Hozzám ma megint jött a "loaded247-futár"
Jó rendelést!
0
2005. február 23., szerda 15:30
235
Nem level247, hanem loaded247. Az, hogy nem írják a magyar feliratot, nem azt jelenti hogy nincs rajta. Meg kell nézni a senditen ugyanazt a kiadást.
0
2005. február 23., szerda 15:25
2975
jó neked, nekem 16-án postázták, de még nem jött
más: a level247-en meg lehet valahogy állapítani, hogy az adott dvd-n van-e magyar felirat vagy hang? nekem úgy tűnik, hogy annál sem írják oda, amelyiken szinte biztosan van (pl. a senditen uazon a kiadáson van)
ja, és én már este megrendelem az élőhalottakat:) meg a holtak hajnalát az ezyről:)
0
2005. február 23., szerda 15:24
2975
más: a level247-en meg lehet valahogy állapítani, hogy az adott dvd-n van-e magyar felirat vagy hang? nekem úgy tűnik, hogy annál sem írják oda, amelyiken szinte biztosan van (pl. a senditen uazon a kiadáson van)
ja, és én már este megrendelem az élőhalottakat:) meg a holtak hajnalát az ezyről:)
0
2005. február 23., szerda 15:20
2975
0
2005. február 23., szerda 15:17
2682
ok. bye
0
2005. február 23., szerda 15:16
790
áhh most megyek tanulni :((( MA nem este tanulok... Majd este fél 7 körül megyek chat topicba, oké ??? Holnap rendelem az Élőhalottak éjszakáját, a senditről...
hali, (majd este)
0
2005. február 23., szerda 15:11
2682
gratulálok (alatta taps) gyere át a csetbe, ha gondolod.
0
2005. február 23., szerda 15:08
790
Ma végre megjött az első külföldi rendelésem. Az Ezy-ről Ausztráliából az Army of Darkness. Nagyon happy vagyok :)))