Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2005. február 23., szerda 15:00
Ez nagyon súlyos! Akkor most már DVD-t is megrendelésre lopnak?

A loaded247-től a múlt héten kaptam először csomagot, példaértékűen becsomagolva, papírral kibélelve, pont akkora dobozban mint a 7db papírtokos film.
A csomagot egy futár hozta házhoz és VÉGRE alá kellett írni egy cetlit is az átvételről!!! Sajnos a feleségecském nem faggatta ki a fószert, hogy "ez most aztán mi a csuda?", de megbíztam a tájékozódás nemes feladatával.
Amiért ezt idebiggyesztettem az az, hogy mindezt, (tehát Angliából-Magyarországra csomagküldő szolgálattal) 2 azaz KÉT font-ért (kb. 500 Ft) követte el ellenem a loaded247!
Nem tudja véletlenül Valaki, hogy ez melyik futár, vagy egyéb karitatív szolgálat lehet?
0
2005. február 23., szerda 14:09
Hol van ez a bolt?Elnéznék hozzájuk,hátha az én lenyult dvd lemezeim is ott figyelnek.
Azért az érdekelne,hogy a csak R1 kódos lemezeket kinek tudják eladni és mennyiért?
0
2005. február 23., szerda 13:03
Magyarországon tünnek el. Ugyani egy 6 dvd-s rendelésem minden tagja egy adott pillanatban tünt fel, egy használt boltban, és 90%-ra biztosan tudom, hogy az enyém volt, mert volt közte 1-2 spec dvd, amit ha valaki külföldről megrendel mindenféle magyar szinkron/felirat nélkül, akkor nem adja el vadiújan 500 forintért

Ma már azt is tudom, hogy sz.ig-et kérnek attól aki elad, simán tehetnék feljelentést, de mivel nem ért kár (sendit újraküldte - rendőr haverom azt mondta nem érdemes feljelentést tennem)
0
2005. február 23., szerda 2:24
1. Én mostanában türelmesebb vagyok, és 5-6 hét után szólok, hogy eltűnt a csomag. Persze 1 hónap után még sohasem került elő egyik sem.

2. Igen van. Egyszer módosítottam egy rendelésemet, és közben valamiért eltűnt kb. $2 kedvezményem. Napokkal azután, hogy elküldték a rendelést felfedezték a hibát, és képesek voltak $2.5-t átutalni a kártyámra, sűrű bocsanatkérések közepette. Azért ez nem semmi!

3. Igen elküldik harmadszor is, sajnos ez már velem is előfordult, nem is egyszer. Ha kéred, másik szállítási címre is elküldik. A címet azért mindig alaposan ellenőrizd!

4. Mindenképpen jelezd az Amazonnak, ez nekik is fontos! Neked itthonról nem sok esélyed van kideríteni, hogy mi történt a csomaggal (tapasztalatból beszélek), gyakorlatilag az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy jelzed az Amazonnak, hogy nem kaptad meg a rendelésedet. Ők még talán tudnak utána nyomozni, ha akarnak. Előfordul, hogy elvesznek csomagok, ezzel ők is tisztában vannak. Mégsem küldik csomagként, ajánlva vagy biztosítással, mert valószínűleg az nagyobb költséggel járna, mint az eltűnésekből adódó veszteség. Nem szabad elfelejteni, hogy az is az Amazon feladata, hogy a rendelés eljusson hozzád. Ha ez nem sikerül, az az Amazon sara.

Egyébként hihetetlenül korrekt cég, meg sem kockáztatják, hogy elveszítsenek egy vásárlót. Egyszer még egy 5 dolláros kupont is adtak kárpótlásul, amiért nem kaptam meg időben a csomagom. No persze elég tetemes összeget hagyok náluk így is évente :)
0
2005. február 22., kedd 23:37
Biztos, hogy az. De gondolom nekik fontos, hogy újra náluk vásárolj. Én most pl. a Loaded247-től nem kaptam meg egy csomagot (2 dvd). Ezt valahogy nem értem, hogy hol a francba tűnnek el a küldemények??
MOCSKOS ENYVESKEZŰ TOLVAJ BANDA!
0
2005. február 22., kedd 23:25
DHL-el tuti megkapod, csak az meg k. drága...
0
2005. február 22., kedd 23:22
Esetleg bemehetnél a helyi postára és megkérdezhetnéd, hogy nincs-e valahol elkallódva a csomagod... Egyébként, azzal nem sokra mész, hogy másik címere kéred, ha a "drága" postások lenyúlják a csomagodat. Ha úgy döntesz, hogy visszakéred a pénzt, akkor visszautalják, ezzel általában nem szokott gond lenni.
0
2005. február 22., kedd 23:21
Hát az már tényleg ciki, ha már a pótcsomag sem érkezik meg. De nem DHL-lel adták fel? Nekem ha valamit nem kaptam meg Amazontól (bár az dvd volt nem cd) mindig DHL-lel adták fel a pótcsomagot és tutifix, hogy megérkezett.
Mikor adták föl és milyen postával?
0
2005. február 22., kedd 23:12
Hali. Amazon.com-os rendeléssel kapcsolatos problémám lenne:

rendeltem egy cd-t december 18-án, 24én jött volna meg, nem jött. kivártam a 30 napot, írtam amazon.com-nak. sajnálkoztak, elküldték újra. Nos, megint csak nem jött meg, február 10-18 között kellett volna megérkeznie! ezek után mi a teendő?

1. meddig várjak amíg újra írok reklamáló mailt nekik?
2. van lehetőség arra hogy visszakapjam a pénzemet? (gondolom nincs)
3. vajon el fogják küldeni harmadszor is? (ha erre kerül a sor, most már más szállítási címet adok majd meg, hátha ez a baj..)
4. egyáltalán, mit javasolnátok? :/

köszi előre is a válaszokat
0
2005. február 15., kedd 21:52
ja tényleg ezt nem is vettem észre ez tényleg. :DDDDDDDDDDDDDDD
0
2005. február 15., kedd 21:50
Szerintem mindenki félreértett mindenkit :)
de ezt már hagyjuk szerintem, úgyis off volt :)
0
2005. február 15., kedd 21:49
Érted : azt írtad, hogy NEKEM multi régiós a LEJÁTSZÓD?
azt kellet volna írnod, hogy neked !!!

bocsi, de ez vicces volt leglábbis nekem :)
0
2005. február 15., kedd 21:47
mért?
0
2005. február 15., kedd 21:47
nem azt írtam ,hogy az ezy csak R4 DVD-et árul, hanem azt, hogy az a film csak R4-s kódulású. Bizti félre értettük egymást. :)
0
2005. február 15., kedd 21:45
Viszont Gerike !!!
Ez a mondatod nagyon tetszik :)
"Nekem multi régiós a lejátszód?"

:)))))
0
2005. február 15., kedd 21:42
Arnold hölye! :] Előfordul néha... Bocs Gerike...!
0
2005. február 15., kedd 21:40
Gerike ezt írta:
"jól van rendeld meg csak arra vigyázz, ha az ezy-ről rendeled, hogy az csak R4-s régió kódú.
Nekem multi régiós a lejátszód?"

- ezt ő a Pet Sematary-ra írta és az tényleg csak 4-es régiókódú az Ezy-n legalábbis.
- viszont az a közhely, hogyha Ausztráliából rendelsz az nem jelenti azt, hogy a DVD-d csakis 4-es régiókódú...

ENNYi.
Szerintem így már mindenki érti :D
0
2005. február 15., kedd 21:39
Dehogy! Arra, hogy csak R4 lemezek vannak az ezy-nél!
0
2005. február 15., kedd 21:36
hogy a kedvencek temetőjés hozzá szólásomra mndtad azt hogy nem igaz?
0
2005. február 15., kedd 21:32
Ezt most nem értem! Mivan?
0
2005. február 15., kedd 21:25
ja a kedvencek temetőjés.
0
2005. február 15., kedd 21:20
Az lehet, de amit előtte írtál, az akkor sem igaz!
0
2005. február 15., kedd 21:18
igen ezt én is megnéztem én és tényleg csak 4-es, de remélem, hogy régiófüggetlen a lejátszóm :)
0
2005. február 15., kedd 21:15
de megnéztem a michaelen is és ott is csak R4-nek van írva!
0
2005. február 15., kedd 21:14
Erről van szó...
0