Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2023. március 18., szombat 9:22
Lassan rászánom magam egy cseh rendelésre, még a cseh nyelvű borítóktól viszolygok kicsit…  Más ezzel a lelki megpróbáltatással, hogy birkózik meg? :-D
0
2023. február 28., kedd 15:14
Miért lenne átverés?! Soha nem volt velük gond. Többet akcióznak, jobban gazdálkodnak, kevesebb hasznot pakolnak egy termékre, nem tudom.
Filmaréna drágább, de sokkal nagyobb a választék és ott vannak exkluzív kiadások!
0
2023. február 28., kedd 10:23
funtom (resigned) írta:
Mindkét oldal jó és megbízható.

De filmgame, hogy lehet sok esetben drasztikusan olcsóbb, mint a filmarena? Nincs benne valami átverés?

Tavaly augusztusban regisztráltam a filmgame-en, azóta ötször rendeltem tőlük, és mindig minden hibátlanul megérkezett. Én csak ajánlani tudom őket.
1
2023. február 28., kedd 6:56
Blu-Ray Fan írta:

De filmgame, hogy lehet sok esetben drasztikusan olcsóbb, mint a filmarena? Nincs benne valami átverés?
-1
2023. február 27., hétfő 14:23
0
2023. február 27., hétfő 6:53
funtom (resigned) írta:
filmarena vagy filmgame? Melyik a megbízhatóbb? Nem rendeltem még egyikről se..

filmgame valamiért gyanús, hogy minden drasztikusan olcsóbb, mint filmarena-n...
0
2023. február 27., hétfő 6:50
filmarena vagy filmgame? Melyik a megbízhatóbb? Nem rendeltem még egyikről se..
0
2023. február 15., szerda 8:39
Sziasztok!

Törökországból szeretnék rendelni. Honnan érdemes, honnan lehet egyáltalán? Ha jól érzékeltem 1000 forintért vannak BD filmek magyar vonatkozással...
0
2023. január 30., hétfő 10:55
Sziasztok! A film-game.cz oldalról vásárolt Láthatatan ember BD helyett /itt már nem kapható/ a Feledést küldték el. Cserélni istennek sem akarják, pontokat akarnak jóváírni. Van valakinek tapasztalata, hogyan lehet a cseh fogyasztóvédelemnél ilyenkor reklamálni, vagy mit lehet tenni? Köszi előre is.
0
2022. október 19., szerda 16:37
funtom (resigned) írta:
Jól látom, hogy a zavvi már nem szállít magyarországra? Kb a világ összes országa fel van sorolva, kivéve minket...

Zavvi válaszolt:
I do apologise but this is due to the current importation laws of the country and global supply line issues.

We are working on opening this back up again and promise to deliver this to you as soon as we can. Again, I really do apologise for this.

Google Fordító:
Elnézést kérek, de ez az ország jelenlegi behozatali törvényeinek és a globális ellátási vonallal kapcsolatos problémáknak köszönhető.

Dolgozunk az újbóli megnyitásán, és megígérjük, hogy a lehető leghamarabb eljuttatjuk Önhöz. Még egyszer, tényleg elnézést kérek ezért.
0
2022. augusztus 31., szerda 10:14
sátántangó13 írta:
Engem érdekelne egy megbízható lengyel oldal, akik szállítanak kis hazánkba dvd-t, bd-t. Köszönöm

Én a dvdmax.pl-től rendeltem eddig 4-5 alkalommal. Soha nem volt gond velük.
0
2022. augusztus 30., kedd 22:21
Engem érdekelne egy megbízható lengyel oldal, akik szállítanak kis hazánkba dvd-t, bd-t. Köszönöm
0
2022. augusztus 30., kedd 20:42
funtom (resigned) írta:
Jól látom, hogy a zavvi már nem szállít magyarországra? Kb a világ összes országa fel van sorolva, kivéve minket...

Szia.

Pár napja vettem észre én is. Ami szomorú, mert szinte minden más országba szállítanak csomagot, kivéve Mo-ot.

Írtam nekik, hogy véletlen vagy mi a szösz “ Unfortunately , we are not shipping in Hungary at this time.”
És igen, ahova szállítanak az egy elég terebéjes lista, mi már nem vagyunk rajta..

Úgy tűnik, az oroszokhoz azért még szállítanak:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2022. augusztus 30., kedd 18:28
Argento írta:

Szia.

Pár napja vettem észre én is. Ami szomorú, mert szinte minden más országba szállítanak csomagot, kivéve Mo-ot.

Írtam nekik, hogy véletlen vagy mi a szösz “ Unfortunately , we are not shipping in Hungary at this time.”
És igen, ahova szállítanak az egy elég terebéjes lista, mi már nem vagyunk rajta..
0
2022. augusztus 30., kedd 18:22
funtom (resigned) írta:

Szia.

0
2022. augusztus 30., kedd 16:23
funtom (resigned) írta:

Szia!

Igen, jól látod.

Üdv!
0
2022. augusztus 30., kedd 7:42
0
2022. augusztus 3., szerda 18:29
piftuka írta:

Bocsánat a hosszú hozzászólásért, de ha a történet elejét leírtam, legyen itt a közepe. Folytatása következik :)

Mi lett a vége ennek a történetnek?

(A postával kapcsolatos kérdésben sajnos nem tudok segíteni, ne haragudj! Mióta BREXIT volt, és egyáltalán él a vonatkozó új ügyintézési metódus, és jogszabály, nem rendeltem még semmit külföldről.)

Már olyan rég volt, el is felejtettem (megírni is). A vége happy end lett, a Zavvi nagyon korrekt volt. Egyrészt a náluk még kapható kiadványból küldtek cserepéldányt. Annak a kiadványnak az árát, amely nem volt már elérhetó, visszautalták, ahogyan a posta által felszámolt további (kb. 8.000 Ft-os) költséget IS.

Végül a nem beszerezhető kiadványt e-bayról meg tudtam vásárolni. :)

A mostani postai story pedig kifejezetten "korrekt"... Kiderült, a posta rendszere nem tette lehetővé az online fizetést az elmúlt napokban, így megírták, hogy a 399 Ft helyett "nyugodtan" fizessem ki a helyszínen a 799 Ft-os összeget. Szerintem ez "így teljesen rendben van"...

Eddig sem voltam oda a postáért, hát most! Mindenesetre a panaszlevél ingyen van, hát küldtem is, de személyesen is panaszt fogok tenni, mert ez nem Szolgáltatói hozzáállás... Aztán kiderül, ki unja meg hamarabb :D :D
0
2022. augusztus 3., szerda 12:00
P1eTr0[.. írta:

Bocsánat a hosszú hozzászólásért, de ha a történet elejét leírtam, legyen itt a közepe. Folytatása következik :)

Mi lett a vége ennek a történetnek?

(A postával kapcsolatos kérdésben sajnos nem tudok segíteni, ne haragudj! Mióta BREXIT volt, és egyáltalán él a vonatkozó új ügyintézési metódus, és jogszabály, nem rendeltem még semmit külföldről.)
0
2022. július 30., szombat 10:55
Sziasztok! 

Jobb témát nem találtam a kérdésemhez.

Csomagom érkezett külföldről, amelyről elektronikus levelet küldött a posta. Ebben szerepel, hogy vámkezelés díjat kell fizetnem, melyet online megtehetek holnap délutánig. Így 399 Ft a fizetendő összeg. Személy átvételnél történő fizeteskor pedig 799 Ft.

Idáig is kellett hasonló díjat fizetnem, ez nem gond. Azonban hiába megyek az e-mailben szereplő "Fizetés" hivatkozásra, nincs az oldalon ilyen lehetőség    Csak a dokumentumot tudom letölteni, amiben szerepel az összeg, de itt sincs semmi hivatkozás, ahol ki tudnám egyenlíteni a "számlát"... 

Találkozott már valaki ilyennel? Mi a teendő? Holnapig úgysem lehet őket felhívni sem... 

Előre is köszönöm a tippeket.
0
2022. január 30., vasárnap 23:24
Vegyes sikerek vannak a Zavvi-s rendelésemmel kapcsolatban, mert a jó hír, hogy megérkezett. De aztán jöttek az érdekességek és a gondok...

Napra pontosan 2 hónap után vettem kézbe a csomagot, ami után 8.000 Ft további díjat kellett fizetnem. Természetesen jeleztem a Zavvi-nak (szombaton), tájékoztatásuk szerint jövő héten intézik (majd kiderül). Ami érdekesség a témában, hogy a csomag GB-s végű követési azonosítóval jött (amit persze utólag, a kézbesítésről tudtam meg), a rajta szereplő adatok szerint a "származási ország" Lengyelország és Csehország. Az pedig EU-n belül van, tehát nem kéne rá extra díjat fizetni. Vagy én gondolom rosszul? Mindenesetre ha visszatérítik az árát, engem nem zavar (maximum az elv).

A nagyobbik gond az, hogy mind a két fémdoboz sérülten érkezett :(( Ráadásul az egyik már nem is kapható, tehát a csere lehetőségével sem tudok élni. Mindenesetre a hétvégén leleveleztem velük, hogy amelyik termék beszerezhető, abból küldjenek újat, a másikat majd megoldom máshonnan. Azt szintén megtudtam, hogy nem tudok más szállítási módot kérni, csak a "standard"-at, illetve náluk nem nagyon van speciális csomagolás. Ez a két lemez is egyben jött és bár a külső dobozon nem volt sérülés (legalábbis benyomódásra utaló jelet nem találtam), a fémdoboz mégis nyomott volt.

Az ügyem most kivizsgálás alatt van, várom a visszajelzést és az utalások megtörténtét (az extra költséget, valamint az egyik termék árát kértem vissza). Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény. Az baj, ha a csomagoláson és a szállításon nem változtatnak, akkor mindegy mennyire is korrektek, nem fog sérülés nélkül az országba jutni a termék...

Legutóbbi amazon-os rendelésemet egy nagy dobozba kaptam, ami nagyjából ki volt bélelve, így nem lehetett baj ilyen téren. Viszont náluk nem minden kapható, ami a Zavvi-n. Ez van.

0
2022. január 25., kedd 10:38
Köszi a választ! Akkor nálam valamit nagyon elszabtak...

Argento írta:
Üdv! Megírnád légyszi, nálad kb meddig tartott a Zavvinál az elbírálás? A pénzügyi osztály nálam már vagy egy hónapja csak kotlik a dolgon.

Sziasztok!

Rendelt valaki esetleg mostanában a Zavvi-ról? 3 filmet vásároltam egyszerre, az egyik jött DPD-vel, azt meg is kaptam. A másik kettőre egyelőre várok, mert nem jött még postai értesítés (semmilyen formában). Ezekhez sajnos azonosítóm sincs, de ezidáig nem volt hasonló gondom (na jó, egyszer elfelejtettek értesítőt bedobni, de pont visszaküldés előtt rákérdeztem a postán).
Esetleg tud valaki központi számot, ahol lehet érdeklődni? Akár vám eljárással kapcsolatban is (az is lehet, hogy közrejátszik...).
Köszi előre is a válaszokat.

Szia. Én a legutóbb rendelésemre majd 40 napot vártam mire megkaptam. Vámkezeléssel együtt, mert az is volt benne.

Apropó akit megsarcol a magyar posta nyugodtan írjon a Zavvinak mert nekem kétszer is refundot küldtek mikor elküldtem nekik a postai díjfizetést igazoló képet ,a rendelési azonosítót, valamint hivatkoztam az oldalukon hirdetett Brexit update szövegre miszerint EU címre sem terhelnek további díjakkal.

Maximum pár munkanap.
0
2022. január 24., hétfő 12:30
Stilgar írta:
Üdv! Megírnád légyszi, nálad kb meddig tartott a Zavvinál az elbírálás? A pénzügyi osztály nálam már vagy egy hónapja csak kotlik a dolgon.

Sziasztok!

Rendelt valaki esetleg mostanában a Zavvi-ról? 3 filmet vásároltam egyszerre, az egyik jött DPD-vel, azt meg is kaptam. A másik kettőre egyelőre várok, mert nem jött még postai értesítés (semmilyen formában). Ezekhez sajnos azonosítóm sincs, de ezidáig nem volt hasonló gondom (na jó, egyszer elfelejtettek értesítőt bedobni, de pont visszaküldés előtt rákérdeztem a postán).
Esetleg tud valaki központi számot, ahol lehet érdeklődni? Akár vám eljárással kapcsolatban is (az is lehet, hogy közrejátszik...).

Szia. Én a legutóbb rendelésemre majd 40 napot vártam mire megkaptam. Vámkezeléssel együtt, mert az is volt benne.

Apropó akit megsarcol a magyar posta nyugodtan írjon a Zavvinak mert nekem kétszer is refundot küldtek mikor elküldtem nekik a postai díjfizetést igazoló képet ,a rendelési azonosítót, valamint hivatkoztam az oldalukon hirdetett Brexit update szövegre miszerint EU címre sem terhelnek további díjakkal.

Maximum pár munkanap.
0
2022. január 24., hétfő 11:42

Argento írta:
Sziasztok!

0
2021. december 29., szerda 12:18
P1eTr0 írta:
Sziasztok!

0