piftuka írta:
Bocsánat a hosszú hozzászólásért, de ha a történet elejét leírtam, legyen itt a közepe. Folytatása következik :)
Mi lett a vége ennek a történetnek?
(A postával kapcsolatos kérdésben sajnos nem tudok segíteni, ne haragudj! Mióta BREXIT volt, és egyáltalán él a vonatkozó új ügyintézési metódus, és jogszabály, nem rendeltem még semmit külföldről.)
Már olyan rég volt, el is felejtettem (megírni is). A vége happy end lett, a Zavvi nagyon korrekt volt. Egyrészt a náluk még kapható kiadványból küldtek cserepéldányt. Annak a kiadványnak az árát, amely nem volt már elérhetó, visszautalták, ahogyan a posta által felszámolt további (kb. 8.000 Ft-os) költséget IS.
Végül a nem beszerezhető kiadványt e-bayról meg tudtam vásárolni. :)
A mostani postai story pedig kifejezetten "korrekt"... Kiderült, a posta rendszere nem tette lehetővé az online fizetést az elmúlt napokban, így megírták, hogy a 399 Ft helyett "nyugodtan" fizessem ki a helyszínen a 799 Ft-os összeget. Szerintem ez "így teljesen rendben van"...
Eddig sem voltam oda a postáért, hát most! Mindenesetre a panaszlevél ingyen van, hát küldtem is, de személyesen is panaszt fogok tenni, mert ez nem Szolgáltatói hozzáállás... Aztán kiderül, ki unja meg hamarabb :D :D