Őőő, nem nagyon értem miről szól ez a topic, de mindegy. Sajnos én hallom a hang hibáit A gyűrű szövetségén (örüljön, aki nem), engem zavar és ez ellen nem tudok mit tenni. Ezért vettem meg az amerikai kiadást kb. 5500 forintért. Ha megtehetem, hogy a egy filmből a legjobb kiadást vegyem meg, akkor miért ne venném azt?
0
2004. március 4., csütörtök 20:00
67
Akkor az 1 ... :)
0
2004. március 4., csütörtök 19:54
17243
az austin powers 2-vel az a legnagyobb hiba, hogy meg sem jelent itthon. ;]
ami a topik témáját illeti: nagyon sokan járunk ide, mindenkinek más és más igényei vannak, s ezt az összes vágyat egyetlen kiadvány sem tudja kielégíteni. magyarul, valami valakinek soha nem fog tetszeni.
persze, egyesek hangnemén azért lenne mit csiszolni...
0
2004. március 4., csütörtök 19:35
67
Szia Calzone! :) Igazad van , én is azért kezdtem el foglalkozni ezzel a fórummal mert itt nem kell attól tartanunk , hogy különböző kiadók emberei elmagyarázzák , hogy a szemcsés borotva éles ... Innen tudtam meg az Austin Powers 2 - vel , a Johnny English - sel és természetesen a Hellraiser - rel kapcsolatos hibákat is... Gondolom észrevetted , hogy sztem sem ezzel van baj ... A gond ott kezdődik , mikor az ember már nemcsak ezek miatt jár egy fórumra , hanem azért is mert esetleg jól érzi magát ... Ha pedig így van , akkor akaratlanul is véleményt alkot olyan dolgokról is , amik magával a fórummal és annak "lakóival" kapcsolatosak ... Ezek után mégegyszer elmondom : nem értem minek kellenek az ilyen "wtf" típusú beszólások - egy olyan taggal szemben akit Zsu - nak hívnak (tehát könnyen lehet , hogy egy lány...) , ez különösen nem szép ... Zavaró , hogy míg te engem nevezel "észosztónak" , Tonio Kröger két wtf és 6 b-meg között ilyeneket ír : "boldogok a tudatlanok" , "nővel vitatkozni , halat vízbefojtani" ... Aztán ír 2 hibás idézetet (a Bibliából!!) , megint elmagyarázza , hogy mi hülyék vagyunk , ő okos , aztán megint egy wtf ...
0
2004. március 4., csütörtök 19:25
1447
:))
0
2004. március 4., csütörtök 19:21
2774
még szerencse, hogy a szása által említett wharfedale hangrendszeren sem hallom a hibákat. botfül rulez :)
0
2004. március 4., csütörtök 19:20
2774
ehem...
0
2004. március 4., csütörtök 19:06
1447
te is vhogy mindig ott vagy ahol segg rotyog és osztod a népet. persze, ha magadat is beleérted a sárosak közé akkor rendben. a wtf erős volt aláírom.
én örülök mindenféle kritikának ami a kiadványokat illeti. sok hasznos infoval gazdagodtam már mások megfigyelései által. többek között a Szása által felfedezett hanghibákból is okultam.
0
2004. március 4., csütörtök 16:51
67
Totál egyetértek Zsu - val . Sőt , hozzátenném , hogy számomra érthetetlen mitől van itt ilyen nagy mennyiségben jelen a szemétkedés ... Más dolog mikor ketten vitáznak valamin , de pl egy normális témaindításra (még akkor is ha egy két vessző nincs a helyén stb ...) egy "what the fuck" - kal reagálni ... Mindegy ez már ezerszer volt téma és mindíg kiderült , hogy pont azok meggyőzhetetlenek akik "sárosak" az ügyben .
0
2004. március 4., csütörtök 16:43
493
Ja értem, és a beszólogatás ids divat?
Vedd meg a moziváltozatot, az talán jó lesz még neked is
0
2004. március 4., csütörtök 15:52
345
Az egész film hibás. Legfeljebb sok helyütt alig hallható... De ehhez már Wharfedale Pacific hangfalak és normális rendszer kell, nem az a Dolby surround mini-hifi gagyi, amit te használsz :-)))
0
2004. március 4., csütörtök 15:50
2774
"Gyűrű szövetsége-kaliberű film teljes hosszában hanghibás"
az a 4-5 jelenet? :)
0
2004. március 4., csütörtök 14:30
345
Filmrajongót akartam írni, na :-)))
0
2004. március 4., csütörtök 14:30
345
Az ötlet jó, csak ezt neoliberális szeressük-egymást-gyerekek dumát egy filmzenerajongóval nem eteted meg. Én ugyan vajmi keveset adok az extrákra, így számomra közömbös, hogy egy 9 lemezes Alien tetralógia 5 lemeze teljesen feliratnélküli, de amikor egy Gyűrű szövetsége-kaliberű film teljes hosszában hanghibás, vagy egy Vadászat a Vörös Októberre felirata olyan, mint egy visszaöklendezett spenótfőzelék, vagy egy Vertex-kaliberú cég perrel fenyeget engem azért, mert szimplán kiröhögöm a minősíthetetlen kiadása után eljátszott színvonaltalan, vagdalkozó szidalmazásait és megsértődését, akkor milyen pozitív hozzáállásról beszéljünk???
Ha végignézed a honlapot, rengeteg filmet találsz, amirkől kevés kivétellel csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni. De ez egy fórum, ahová a csalódott emberek is beírnak, néha bizony kétségbeesésükben durvább hangnemet megütve. Ez azonban hozzátartozik a netes létformához, és együtt lehet vele élni, arról nem is beszélve, hogy ilyen "tesztelői" szemszögből sokminden kiderül egy adott kiadványról, ami, ha csak a kiadó cég lelkendező specifikációit nézzük, sokszor nem egyértelmű.
Szóval arra kérlek, a hasonló békítőshow-kkal inkább az RTL-klubot keresd meg, itt ennek a nyakkendős világjobbító sznobságnak nincs keresnivalója.
No offense amúgy :-)
0
2004. március 4., csütörtök 14:04
2774
mi ez a zagyva?
0
2004. március 4., csütörtök 13:54
4792
what the fuck?
0
2004. március 4., csütörtök 13:37
1
A filmeket a magam és családom szórakoztatására és kikaopcsolódására veszem és nézem. Az előzőek miatt nem azt nézem és mérem hogy hol rontották el, ez persze nem azt jelenti, hogy az ócska is jó, csupán annyit nem kell a negatívra törekedni. Amennyiben ez sikerül a kedvetek is jobb lesz.