Lesd meg ezt, ez nem hazai kiadásról kép. Ugyanolyan!
0
2013. április 3., szerda 22:49
2546
Akkor megnyugodtam ;-)
0
2013. április 3., szerda 22:47
7
Nekem kb. 3 hete jött meg, és az enyém is olyan. Kivettem a borítót, szerintem szándékos. (Értsd a Warner logo, és a többi felirat nem tűnik annyira kopottnak)
0
2013. április 3., szerda 20:45
5528
Igen. Szerintem nem zavaró, ha nem szólsz nem is figyelem. Illetve ez szándékosnak látszik.
0
2013. április 3., szerda 19:57
2464
Ha a lemez makulátlan akkor ez a kisebbik gond.Kéne tudni,hogy másnál is fennáll-e ez a probléma. Nekem még nincs meg sajna.
0
2013. április 3., szerda 19:45
2546
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ma vettem át a BD-t és olyan a borítója, mint egy gyenge színes fénymásoloval készült volna. Vélemény? Előre is köszi!
0
2012. március 12., hétfő 20:10
6264
a forrás ugyanaz volt.az AVC enkód,a magasabb bitráta és a BD50 tárhelye miatt lett szebb az USA változat képe.
a hang az viszont valami überbrutális...
"De azért tegyük hozzá, a Warner BD-je is nagyon szép, bár a formátum hajnalán látott napvilágot, 2007 elején adták ki. Akkor még legalább nem barmolták szét digitálisan a transzfereket..."
pontosabban a formátumháború közepén. ;)
a Sziget európában eredetileg HD exkluzívnak indult,aztán megjelent BD-n is.szerintem akkoriban nem is nagyon gondolkodtak még 2 rétegű lemezekben,főként nem a Warnerék,így a HD-DVD-vel megegyező speckókkal küldték a piacra egy síma BD25-ös lemezen,ami tegyük hozzá:valóban szép lett.csak azóta van egy még szebb. :)
0
2012. március 12., hétfő 20:06
6264
"Én meg a cigiről szoktam le azóta. :)"
nagy grat ! :)
én meg 2 hete gyújtottam rá egy slukkra(cirka 6-7 év kimaradás után).kicsit sok volt a pálesz meg a sör fogyasztásom és a kisördög újra megszólalt bennem. :)
ON.
na de most vissza a Sziget-re. ;)
0
2012. március 12., hétfő 13:09
14593
Van egy összehasonlító teszt a DVDbeaver-en, ott azt írják, a két transzfer gyaníthatóan ugyanaz, csak a későbbi jóval nagyobbra van eresztve méretileg (BD50 a BD25 ellenében), plusz más a kódolása (AVC kontra VC-1 - az előbbit én is jobban preferálom).
De azért tegyük hozzá, a Warner BD-je is nagyon szép, bár a formátum hajnalán látott napvilágot, 2007 elején adták ki. Akkor még legalább nem barmolták szét digitálisan a transzfereket...
0
2012. március 12., hétfő 11:03
9368
kollektíven nézve: nagyjából 17-18 évig éltem a pesti oldalon, a budai oldalon meg 6 éve... soha nem költöznék vissza. városon belül azt kell mondjam, hogy teljesen más szellemben élnek itt az emberek, sokkal kulturáltabb és toleránsabb mindenki. a legjobb mozi szvsz a MOM Park mozija. pesti oldalon csak az IMAX moziba megyek át alkalmanként :)
0
2012. március 12., hétfő 10:54
9368
a cigiről éppen én is leszokóban vagyok :) vagyis 3 napja nem gyújtottam rá...
hogy is mondjam... néha elképesztően primitív emberek jutnak be :)
0
2012. március 12., hétfő 10:52
13392
Én meg a cigiről szoktam le azóta. :) amúgy mi volt a gond a két említett mozival?
0
2012. március 12., hétfő 10:51
9368
a westend tetején való pöfékelés úgy tűnik közös szokás volt :D két mozi van, ahova többé szerintem semmilyen körülmények között nem megyek, az biztos :) az egyik a westend, a másik pedig a lurdy ház. egyébként szerintem is jó film, jobban bírom őket, mint a transformerseket és igazából nem is értem USA-beli bukását... azt tudom, hogy a kritikusok kapásból lehúzták... pedig egyébként érdekes témát is feszeget.
0
2012. március 12., hétfő 10:26
13392
Konkrétan emlékszem, amikor a Westend tetején pöfékeltem szegény Argento képébe, akkor meglehetősen indulatosan ecsetelte a hazai BD kiadás technikai hiányosságait, úgyhogy nekem semmi kétségem nincs afelöl, hogy A sziget a kedvenc Bay-cím. :)
0
2012. március 12., hétfő 10:22
9368
akkor ezek szerint kimaradt nálad a két Bad Boys, A szikla és az Armageddon...
0
2012. március 12., hétfő 7:01
6264
"Ebből a szempontból az azóta napvilágot látott amerikai kiadás vélhetően viszi a pálmát a dts-HD MA 5.1-es hangjával, de azon magyar vonatkozás nem igazán van, ráadásul régiókódolt."
ezt megerősíthetem,a dts HD MA kenterbe veri a DD 5.1-et,de képileg is szebb lett,az USA változat az AVC enkódnak és a jóval magasabb bitrátának (32 Mbits átlagos kódolású a HD transzfer) köszönhetően. :) a Warner változat VC-1-es enkódja valóban szép,de némileg lágyabb képet ad,részben köszönhetően az alacsonyabb bitrátának (17 Mbits körül mozgott) és a jóval kisebb fájlméretnek.
Ettől függetlenül a Sziget a legjobb Bay film,amit eddig csak láttam. :)
0
2012. március 12., hétfő 1:38
14593
Hát ez is megvolt HD-ben...
Magáról a filmről sok szót nem vesztegetnék, egyike Michael Bay visszafogottabb filmjeinek, bár odakint orbitálisat bukott anyagilag, nekem az egyik hatalmas kedvencem, végre az őt megillető minőségben sikerült megtekinteni...
Már ami a képet illeti, ugyanis nagyon szép HD-transzfert gyártott a Warner, hihetetlen részletességgel, gyönyörű színekkel, digitális belenyúlásokat mellőzve. 1080p24 VC-1 kódolással, eredeti Panavision 2.35:1-es méretben.
A hang viszont sajnos nem ver oda úgy, ahogy egy BD-től elvárható lenne, csak sima Dolby Digital 5.1-es hangok vannak a lemezen, még az eredeti angol is így szól. Pedig a film kínál néhány olyan jelenetet, amikkel lehetne házimozi-rendszert demonstrálni (pl. a vonatkerekes rodeó), de legalább a zene és a párbeszéd visszaadása tökéletes. Ebből a szempontból az azóta napvilágot látott amerikai kiadás vélhetően viszi a pálmát a dts-HD MA 5.1-es hangjával, de azon magyar vonatkozás nem igazán van, ráadásul régiókódolt. Így kénytelenek vagyunk beérni ezzel...
Extra az nem sok van, egy árva 15 perces werkfilm (ugyanaz mint a DVD-n volt), de az legalább magyar felirattal.
Film: 100% Kép: 95% Hang: 65% Extrák: 30%
Akciósan megérte kékíteni...
0
2011. december 27., kedd 16:53
5528
Második filmem amit végig is néztem BDn. A fimlről nem ecsetelem miért jó, az nyilvánvaló. Maga a kiadás viszont elég puritán és fapados. Pedig a 15 perces werk szórakoztató. A hangról nem is beszélek. Azt az árat bőven megérte amennyiért én vettem, annál talán egy ezressel ér többet. És még én is kiadnék érte +annyit. De nem akarok hálátlannak tűnni, nagyon is örömmel tölt el, hogy kapható nálunk is BD furmátumon a film.
0
2011. július 5., kedd 18:43
6264
Deep Red:
Az amcsi kiadás is két félét tartalmaz,ráadásul sokkalta szebb HD transzfert és jobb hangkeverést is kapott. :)
0
2011. július 4., hétfő 23:47
8977
Bocsi, fáradt vagyok, most látom, hogy te is írtad, hogy nem valószínű, hogy kiadják! :)
0
2011. július 4., hétfő 23:30
5528
Pedig ennek biztos örültünk volna egy páran.
0
2011. július 4., hétfő 23:10
8977
Miért, szerinted kiadják? Amikor szerintem még az előző változatból is van raktáron? Elég kicsi sajnos az esélye...
Más: Az amcsi Deep Red hányféle változatot tartalmaz? Az Arrow féle kiadás úgy tudom, hogy 2 félét! Ha erről tudsz valamit légyszi oszd meg velem! :) (Meg azt is leírhatod, miben jobb az amcsi...:))
0
2011. július 3., vasárnap 22:33
6264
ne,mert más a forgalmazó.ott Dreamworks,itt Warner.