Keresés

A sziget (Blu-ray)

2011. július 3., vasárnap 21:40
Szerintem annyi, mint a LOTR bővítettnek....
0
2011. július 3., vasárnap 21:08
Vajon van szemernyi esélyünk, hogy a HD hangos kiadás ide is eljusson?
0
2010. november 3., szerda 11:30
Remek film, remek képminőség.... de sajnos a hang az nagyon erőtlen! Pedig ennél a filmnél nagyon fontos lett volna, ha igazán ütős hanggal spékelik meg. Sajnos ilyen a kiadás, mondjuk öröm az ürömben, hogy mindenhol így jelent meg (már ahol egyáltalán megjelent).
Na de mindegy, a lényeg, hogy a flm nagyon bejött, a hang kicsit gyengébb mivolta ne tántorítson el senkit a film megvásárlásától!
0
2010. január 22., péntek 15:21
Szvsz attól még hogy az amerikai közönség számára készített filmjei Amerikában sokat hoztak a konyhára még nem egy jó rendezö söt inkább csak többé kevésbé jó iparosmunkákat készít.Félre értés ne essék semmi bajom Bayel söt több filmje is megvan csak sztem nem egy kiemelkedö rendezö ennyi...most hogy mire tódulnak a nézök megint nem jelenti feltétlen azt hogy az jó film :)
0
2010. január 22., péntek 9:57
Az pacemaker, amire te gondolsz.
0
2010. január 22., péntek 3:13
rossz a szíved, hogy ennyire kéne? :)
0
2010. január 22., péntek 2:41
Pedig van egy pár filmjük. Nekem a legelső hiányzik, de nagyon: The peacemaker. :-)
0
2010. január 22., péntek 0:25
Azért nem adták ki,mert ott a Dreamworks forgalmazza. ;)

Elég gyérül nyomják a HD kiadásokat.
0
2010. január 21., csütörtök 23:39
Igen, sajnos a Sziget hatalmas anyagi bukás volt USÁ-ban. Szerintem nem véletlenül nem adták ott még ki HD-ben...
0
2010. január 21., csütörtök 23:33
nekem a tok meg nagyon nem tetszik! jó minőségű, de a színe eltér a többitől! :(
0
2010. január 21., csütörtök 23:32
remélem a pro video fog árusítani egy párat mind a mátrixokból mind a 300-ból! ezek után muszáj lesz lecserélnem őket!

és ez a film amerikában kajak megbukott? hihetetlen! már vagy 8-szor láttam, de még mindig nagyon tetszik. a jenkik hülyék! ettől a zenétől meg kikészülök! marha jó! :)

0
2010. január 21., csütörtök 23:29
Reméljük a Mátrixok hamarosan jönnek a Pro Videótól. Az se lenne baj, ha kicsit olcsóbban jönne, tudva azt, hogy 300 km-re díszdoboz, könyvecske azt hiszem és 3 film annyibe kerül, mint itthon egy rész. :)

Egyébként Pro Video eddig tök jó, a tokok tetszenek. De Én mondjuk eddig egy kiadóban sem csalódtam. Remélem nem is kell.
0
2010. január 21., csütörtök 23:26
jah, a végére már nekem is nagyon kellett! :)
0
2010. január 21., csütörtök 23:23
A 300 és a Mátrix-trilógia is kegyetlenül büntet HD-ben, bár a Mátrix 1 nagyon picivel gyengébb a befejező dupla feature-től. Mindegyik referencia-korong, képre-hangra.
0
2010. január 21., csütörtök 23:22
Bay-t ne tessék szidni. :) Nagyon jók a filmjei. Jó rendező. A filmjei azért csak hoztak a konyhára egy kis aprópénzt (1.5 milliárd és ez c sak Amerika!). Ha szar lenne, akkor nem rendezne már filmeket és nem tódulnának az emberek a filmjeire. :) Állítólag a Transformers 3-at komolyabban veszi és hallgat a kritikusokra meg a rajongókra és kevesebb robot lesz benne, lesz benne egy különleges helyszín is plusz 3D-ben fog forogni. :)
0
2010. január 21., csütörtök 23:18
Én megírtam tegnap, hogy szuper. :) 8/10-et megér. Marha jól néz ki ez a film HD-ben. A felvételek meg ez a zöldes sárgás színvilág nagyon üt. :)
A hang sem elhanyagolandó. Mert ez is ütösen szól.
A 300 megvan és elmondhatom, hogy az is nagyon durván néz ki képileg. Persze ott is jelen van egy kis szemcsésedés, de az a film jellegéből adódik. De ott meg a hang az ami 10/10-es. :) Tényleg majd meg is nézem újra míg nem jön a hajtás és írok róla.
0
2010. január 21., csütörtök 22:52
"bay bácsi transformers 2 je is bűntet"

Hát az tényleg.Alig bírtam ki a végéig. :)
0
2010. január 21., csütörtök 22:49
hát...szerintem a kép az bűntet!!! de nagyon!!! a nyitósor képei majdhogynem lefolynak a képernyőről! na nem mintha a film többi részén szar lenne a kép de hát azok látja először az ember! :) bay bácsi transformers 2 je is bűntet, de szerintem nem ennyire!

úgy látszik a warneres dvd-ket lökhetem a kukába. most már kíváncsi lennék a 300 és a mátrix bd-kre!

kicsi OFF némi Spoilerrel!

azt mondja fater: hát az ilyen filmeket be kellene tiltani, a készítőt meg lelőni! kérdezem tőle, miért szerintem nincs ezzel a filmmel semmi baj. azt mondja: ja jó film, csak hát a  végén valami milliárdos tetűnek bekattan valami és tényleg megcsinálja! mondom neki: ez csak film! erre ő: persze, aztán pár év múlva meg tényleg klónokkal fogják az alkoholista meg nemibajos milliárdosok kicseréltetni a szerveiket. mondom neki: nehogy már felhúzd magad ez csak egy film! te mondtad gyerekkoromban hogy ezek csak mesék nem kell őket komolyan venni! erre ő: jól van már!

Spoiler és OFF vége!

úgyhogy tetszett neki a film! :D pedig féltem hogy ez nem nagyon fog neki bejönni! megérett az avatarra! :D

0
2010. január 20., szerda 11:11
Nem ott még nem.

Ott Dreamworks forgalmazásába tartozik,Európában pedig a Warner terjeszti.Ők kiadták 2007 Júliusában BD-n és HD-DVD-n.Az USA-ban csak import formában férhető hozzá (amivel nincs gond,hiszen régiómentesek a Warnere BD-i) illetve DVD-n,mert azon ott is megjelent.
0
2010. január 20., szerda 3:36
Az nem lenne jó, ha felkapnák egy idő múlva, mint kultfilmet és kiadnák jobb minőségben, ugyanis most vettem meg. :-)
Amerikában tényleg nem jelent meg? Akkor lehet, hogy majd ott lesz egy jubileumi kiadás valamikor, ahol felspécizett hang és kép lesz?
Sírnék, mert elég drága volt ez a mai. :)
0
2010. január 19., kedd 21:43
"Warneres kiadvány EU-ban mindenhol DD 5.1-el fut.Hasonlóan egy csomó másik régebbi BD ill HD-DVD kiadványukhoz."

Ez az. A tárolókapacitás adott, az elkészített hangsávok rendelkezésre állnak, és mégsem adnak ki teljes értékű HD lemezt. Ez vagy gagyisodás, amolyan "ide falura jó ez nekik", vagy pedig egy-két év múlva kijönnek a hiperszuper, űberigazi, megakiadással.
0
2010. január 19., kedd 20:56
"Azért azon elgondolkodom, hogy a kiadóknál a megfelelő helyeken tényleg a megfelelő emberek ülnek ott a nagy Amerikában?"

A Sziget történetesen meg sem jelent Amerikában BD-n.Még most sem. :)

Warneres kiadvány EU-ban mindenhol DD 5.1-el fut.Hasonlóan egy csomó másik régebbi BD ill HD-DVD kiadványukhoz.

0
2010. január 19., kedd 20:35
Azért az nagyon cinkes, hogy még fel sem futtatták a BD-t, és már gagyisodik. Ha már egyszer a DVD kiadáson volt DTS, akkor erre miért is nem lehetett rátenni? Aztán meg majd megy a sírás-rívás, hogy nem fogy a kiadvány.
Még mielőtt leveszitek a fejem, a kérdés költői volt.
Azért azon elgondolkodom, hogy a kiadóknál a megfelelő helyeken tényleg a megfelelő emberek ülnek ott a nagy Amerikában?
0
2010. január 15., péntek 10:27
:)
0
2009. december 30., szerda 12:07
Hidd el más is szégyenli,hogy ide születtél.
1