Keresés

A Gyűrűk Ura - A király visszatér (2 DVD)

2004. július 22., csütörtök 13:42
A mindenségit! KELL!!!!!!
0
2004. július 22., csütörtök 13:40
Képek A király visszatér bővített változatának gyűjtői díszdobozos változatáról. Amint az várható volt a tok színe kék, a mellékelt ajtótámasz pedig Minas Tirith kicsinyített mása.  Mellette Minas Morgul makettje látható, amit külön meg lehet venni, de csak ha a vásárló megveszi a bővített változat DVD-jét (gondolom egy kupon segítségével).
0
2004. május 24., hétfő 23:46
Akkor megnyugodhatsz. A Warner nem teljesen hülye. Meg fognak egyezni, mert mindenkinek ez az érdeke.
0
2004. május 24., hétfő 16:53
Nem fejtegetek, inkább aggódom.
0
2004. május 24., hétfő 16:19
Ezt a fejtegetést ugye te sem gondoltad komolyan? Az egész sztori lényege, hogy a Warner ragaszkodik a legeslegmagasabb színvonalú szinkronhoz, de nem akarják kifizetni egy több mint négyórás moziszintű szinkron árát egy csak videóra szánt szinkronra. Itt a lényeg a mondat első felén van: a Warner ragaszkodik a minőségi szinkronhoz, és eszük ágában sincs enélkül kiadni.
0
2004. május 24., hétfő 12:10
Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve. Ha megtörténik az, amiről a www.mozinet.hu
GYU magyar szinkron fórumán olvastam, akkor sok Gyürük ura "fan" fog szomorkodni.
Lehet, hogy nem lesz szinkron a bővitett változaton, mert a Warner
állitólag nem fizette ki a 2. rész szinkron munkálatait. Ezt mondják.
Na, kérem szépen, az szép lesz. A 2 bővitett, szinkronos box mellé veszek majd egy sima feliratos verziót?
(magyar DTS nélkül már nem is birnám ki)  
Nem tudom, mi igaz ebből az egészből, de bele se merek gondolni, hogy év végén
megszakad ez a gyönyörü "box-trilógia".

Üdv
0
2004. május 12., szerda 19:59

SPOILER

http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=dvd&dvd_id=400

"...különösen elszomorító, hogy a Végzet Hegyénél túlerőltetve Frodó és Gollam sorsának hasonlóságát a gyűrűhordozó ártatlansága fel lett áldozva a teatralitás oltárán, jelentősen meghamisítva ezzel a Jó és Rossz párviadalának végkimenetelét."

Nos erről nekem más a véleményem. Frodó akarata az utolsó pillanatban végleg megtörik, amikor nem dobja a gyűrűt a tűzbe. Már itt átlépett a határon, innentől kezdve maximálisan a gyűrű hatása alatt van, és alatta is marad, amíg a gyűrű el nem pusztul, akár az ujján van, akár nincs. A könyv nem ír arról, hogy Frodó mit csinált Gollam örömtánca közben, ezért feltételezzük, hogy a kezét szorongatva fetrengett a földön. Ennél sokkal hihetőbb a moziváltozat, mely szerint a gyűrű iránti vágya erősebb a fájdalmánál, és nem nézi tétlenül, hogy Gollam elveszi az Ő gyűrűjét. Ami szintén tetszett ebben a jelenetben, hogy amikor Frodó a sziklán kapaszkodik, még mindig erősen vonzza a gyűrű, minden addiginál erősebben, és nincs sok híja, hogy utánaugorjon, de végül mégis képes lemondani róla, és Samu kezét válaszja. Ezzel a gyűrűnek is elvész az ereje (legalábbis részben), és végleg elnyeli a tűz. Gollam nem volt éppen ügyetlen, ezért filmen kissé erőltetettnek hatott volna, ha hírtelen magától lepottyan.

Az, hogy az extra lemez fapados az ebben az esetben szerintem semmit sem számít. Szerintem nincs senki, aki az extrák miatt venné meg a moziváltozatot.
0
2004. április 4., vasárnap 20:18
Nincsen más regénye. Ott van még A Szilmarilok, ami szintén Középfölde történelmét taglalja, de az nem igazán regény. Tolkien halála után fia, Christopher szerkesztette apja jegyzeteiből és kézirataiból.
0
2004. április 4., vasárnap 18:38
Valaki,aki ismeri Tolkien könyveit,elmondaná nekem,hogy a Gyűrűk Urán,és a Babón kívül van-e más nagy regénye?
0
2004. április 1., csütörtök 1:48
Üdv Gyűrűk ura mániás barátok!

A minap egy igen érdekes weboldalra tévedtem, ami esetleg érdekelhet benneteket is.

Készült egy petíció a Hobbit c. történet megfilmesítésével kapcsolatban...
Mégpedig arról, hogy a rajongók azt szeretnék, ha ugyanaz a "csapat" készítené a Hobbit filmváltozatát (rendező, művészeti rendező, látványtervező, jelmezek, díszletek, zene.. stb) akik a Gyűrűk ura - trilógiát. Kérik mindezt azért, hogy egységes szinvonalú lehessen ez a Tolkien-film is a másik szuperprodukcióval. Ha egyet értetek ezzel, kérlek írjátok alá ti is a petíciót.

http://www.petitiononline.com/hobfilm/petition.html

Köszike
0
2004. március 21., vasárnap 1:15
Micsoda pihent agyúak vannak! :-DDD
0
2004. március 19., péntek 19:39
Nézzétek meg!
Nekem nagyon bejött:)
Fanoknak kötelező:

Http://www.albinoblacksheep.com/flash/gollum.php
0
2004. március 17., szerda 23:32
Ma is tanultunk valami fontosat.
0
2004. március 17., szerda 21:05
ambtari: Van a név mellett egy kis hangosbeszélő ikon. Ha arra rákattintasz, akkor megmutatja, hogy melyik hozzászólásra érkezett a válasz.
0
2004. március 17., szerda 19:09
Ezt most mire írtad Detonátor?
0
2004. március 17., szerda 16:56
Azért, mert valaki nem elvetemült LOTR fan? Tisztára, mint az oviban... :)
0
2004. március 12., péntek 11:40
(vissza az egész, csak az alaplapi hangkártya kergült meg - bocs, de télleg teljesen az első rész hanghibájára hasonlított)
0
2004. március 11., csütörtök 22:44
gondolom biztosan akad, aki látott már olyat, aki hozzájutott már a hmm... előzetes verzióhoz:
a véglegesnek is ilyen megbicsaklós lesz a hangja, vagy csak vmit elrontottak a backupot készítők? mint az első rész szorozva kettővel, itt szerintem az is észreveszi, akinek abban föl sem tűnt :-(
0
2004. március 10., szerda 16:10
"Most az egyszer egyetértek veled"

ezt beírom pirossal a naptárba, hogy legyen mire emlékezni :))))))
0
2004. március 10., szerda 15:30
Most az egyszer egyetértek veled.
Szvsz szánalmas úgy ahogy van, vagy inkább nem is tudom mi a legmegfelelőbb szó "erre"... - most én is beírások alapján ítélkezek!
0
2004. március 10., szerda 15:00
szerintem nem sértődött meg senki. max tudomásul vettük, hogy vannak kisebb inteligenciahányadossal rendelkező emberek..
0
2004. március 10., szerda 14:52
Haverom mondta...FÉLE indokok, nem pont ilyen indok miatt gondoltam. Zalust nem védtem, de ő nem szólt bele ebbe a vitába. Egyébként az xpress filmekről szól, azért is írsz be te ide, ahogy mindenki más is. Tudom, hogy az interneten kívül is van élet. De most jól esik zenét hallgatni és mindenféle marhaságot beírni. :)
0
2004. március 10., szerda 14:45
ezek szerint az impresszionista festők nagy szarok, anélkül, hogy megnéznénk akár egy képüket is. húsz fillért se érnek.
0
2004. március 10., szerda 14:40
Tényleg uccsó! :)
Hé, egyszer sem állítottam, hogy a 'haverom mondta..' miatt nem néztem meg.
zalust nem kell védeni. Régi jó barátom. Tudja ő, hogyan kell kezelni az ilyen helyzeteket. Néha jól rátapint dolgokra. De ennél többet nem hizelgek neki. :)
Délután úgyis megkapom a magamét tőle.

"Nem lehet, hogy csak egyben is tévedtél?"
Hidd el, ez a hely nem a Filmek temploma, ahol az életünk múlik minden egyes filmtől. Szerinted kevesebbet érek akkor? Volt már olyan film, aminél tévedtem, persze. De a GyU stílusát már megízleltem, így erősebb a meggyőződésem is.
Viszont, a kérdésedhez hozzátartozik, hogy mi alapján nézzük, hogy tévedtem-e vagy sem? A te elveid alapján lehet, hogy nagyon sok tévedésem volt. Nekem talán mások az elveim.
0
2004. március 10., szerda 14:19
Senki sem sértődik meg, csak vannak emberek (pl. én is), akinek nagyon bejön egy film, és erre jön valaki, aki "a haverom mondta, hogy szar" féle ok miatt nem nézi meg. És eléggé álszent dolog, hogy Kill Bill-el jössz. Merthogy zavar téged az erőszak "művészi" ábrázolása. Jó érzés, hogy Lucy-t személyesen is ismered, el is magyarázhatta volna, pontosan hogy is érti ezt a mondatot. És nem akarom zalus-t védeni, de kár ebbe belekeverni őt, mert ez rosszindulatú dolog volt részedről. Csak még egy dolog : gondolom sok filmet nem néztél meg alapból. Nem lehet, hogy csak egyben is tévedtél?
0