Keresés

VÉGRE!!! T2!!!

2004. március 10., szerda 19:19
magyarul: újra fogják szinkronizálni :( pff
0
2004. március 10., szerda 17:59
Nem baj, legalább újabb topic-al gyarapodtunk... úgyis keveselltem amennyi eddig volt ;)
0
2004. március 10., szerda 15:10
Akkor nem szóltam semmit. Szkúzi! :)
0
2004. március 10., szerda 14:59
Bocsesz! Én egy fórumból szedtem.
0
2004. március 10., szerda 14:55
De jó! Elolvashattuk a DVD Extra hírét itt is. :)
0
2004. március 10., szerda 14:53
Jön a T2! - Hiánypótló filmek sora az InterComtól!
2004.03.08 09:31

Akik régóta figyelemmel kísérik a hazai DVD-piacot, azok tudják, hogy néhány évvel ezelőtt működött egy német központú, igényes kiadó, a Kinowelt, amely rengeteg nagyszerű film jogát birtokolta. Sajnos az anyacég üzleti problémái miatt a Kinowelt kisebb leányvállalatai - így a magyar is - kénytelen volt beszüntetni a DVD-kiadást, így rengeteg már bejelentett, és még bejelentés előtt álló szuperprodukció - köztük a Terminator 2. - nem kerülhetett idehaza forgalomba. Végre új kiadóhoz kerültek a jogok, és késő tavasztól nálunk az InterCom képviseletében jelenik majd meg a Kinowelt csomag régóta várt filmjeinek nagy része!

Az úgynevezett nagy "Kinowelt-csomagban" olyan "alapfilmek" bújtak meg, mint a Rambo trilógia, az Elemi ösztön, a Total Recall - Az emlékmás, hogy csak néhányat soroljunk fel a száznál is több címet tartalmazó listáról.

Természetesen a csomag legértékesebb darabja a Terminator sorozat középső, vagyis második epizódja, amely a masszív rajongótábor többségi véleménye szerint a trilógia legjobb része. Az InterCom természetesen ezzel a filmmel indítja útnak az új szerzemények DVD-kiadását, így ha minden a tervek szerint alakul, késő tavasszal kiegészülhet a Terminátor DVD-gyűjtemény a T2 magyar szinkronos, extra kiadásával! Információink szerint ezúttal a korábban moziban vetített, illetve videón megjelent változatnál hosszabb, bővített változat jelenik majd meg, és a filmen kívül a bőséges extra tartalom is teljesen magyarított lesz. (Amint végleges információink lesznek ezzel kapcsolatban, természetesen a részletekről is beszámolunk!)

Pontos megjelenési dátumokkal még nem tudott szolgálni a kiadó, de annyit megtudtunk, hogy a T2 után a Charles Bronson-féle klasszikus Bosszúvágy sorozat első része, a Legjobb rendezésért Oscar-díjat nyert Diploma előtt, és Oliver StoneThe Doors című filmje jelenik meg, várhatóan május-június hónapokban!

0