Keresés

CSI - A helyszínelők

2005. szeptember 21., szerda 22:20
Ugyanezt éreztem amikor a MIAMI kezdődött.
Semmi okod az aggodalomra!:)
0
2005. szeptember 21., szerda 22:17
New York-nál keresve sem találhattak volna jobb helyszínt.
Bár csak az első részt láttam Viasaton(lévén nincs AXN),de megfogott.
Gary Sinise is nagyszerű.

Jó lenne,ha idehaza is megjelenne dvd-n,mindegyik,de erre tényleg kevés az esély:(
Nagyobb kiadók közül azért valamelyik bevállalhatná,de email-ben mindegyik tartózkodott,lévén nem hozzájuk tartozik.
0
2005. szeptember 21., szerda 22:17
Bruckheimer valami értelmes dologhoz is adta a nevét! Amúgy tényleg értelmes, és jókat lehet rajta gondolkozni.
A Dobó Katás részt láttad?
0
2005. szeptember 21., szerda 22:12
Kíváncsi leszek erre a New Yorkos spinn-offra, bár be kell vallanom, van bennem némi félsz. Időközben annyira megszerettem az alap CSI szereplőít és helyszíneit, hogy különös lesz látni (ismét) egy teljesen más városban játszódó, ám tartalmilag szinte megegyező sorozatot.
0
2005. szeptember 21., szerda 22:10
Szerintem is jó helyszínt találtak. Mikor két jelenet közé bevágnak egy helikopter-fahrt-ot (jól írtam?) a sötétedő (ám belűlről kivilágosodó) Vegasról, alatta azzal a tamm-tamm-al, mindig rám jön a frász. Egyszer el akarok menni Vegasba, szét nézni ebben a városban.
Egyébként rettenetesen lerí a sorozatról Bruckheimer bábáskodása, ennek ellenére ez egy értelmes krimi.
0
2005. szeptember 21., szerda 22:03
Las Vegast érzékletesen festetted le. A ragyogó felszín alatt ott a rettegés! Kiváló helyszín!

Az NY is fog tetszeni, mert NY alapban sötét hely :)
0
2005. szeptember 21., szerda 21:58
A Miami nekem alapvetően azért nem tetszik, mert a CSI-hez ez a vad, noir, sötét éjszakai stílus illik, Miami pedig híres arról, hogy még éjjel is visszafogott (persze, azért annyira nem...), világos, Európaias, Vegas pedig este egy félelmetesen ijesztő, azonban a kaszinók, neon-fények által talán leginkább pokolhoz hasonlítható arcát mutatja, kítűnő hely vérfagyasztó krimik helyszínének.

A NY-ot még nem láttam, de holnap talán lesz rá is időm.
0
2005. szeptember 21., szerda 21:48
Hello!

Nekem is évek óta a kedvenc sorozatom a Helyszínelők. Nagyon realista sorozat, nem olyan mint pl. a Columbo. Itt sokszor tényleg csak a tudomány segít (vagy még az sem). A karakterek egytől-egyig kidolgozottak, de ellentétben mondjuk a Vészhelyzettel, itt csak nagyon lassan, finoman adagolva kapunk inforációkat a magánéletükről. A Tarantino-s rész pedig mesteri volt. Én is felvettem természetesen. És jó lenne, ha már a Szeretünk Raymond és a Kés/Alatt is megjelent DVD-n (mindkettő a Viasaton van) akkor a nagyobb rajongótáborral megáldott Helyszínelők-et is kiadnák.

A Miami tényleg elég elfuserált. Ott pont az a baj, hogy egy személy, Horatio áll a középpontban. Az egész sorozat olyan, mintha a CSI-ből kilökött, elég gyenge történeteket mutatna be.

A New Yorkot már láttam AXN-en és ez is jó, sokkal jobb mint a Miami, bár a vegasi csapaton ez sem tesz túl.
0
2005. szeptember 21., szerda 21:34
A CSI az egyik legjobb krimisorozat az utóbbi évekből. Letisztult, cselekményes és abszolút földhözragadt. A Tarantino-s dupla részt fel is vettem videóra, és meg fogom tartani, önálló filmként is kezelhető.

A CSI NY nagyon bejött, kár hogy a végére betették azt a Ground zero-s jelenetet, az kissé eröltetettnek tűnt, de ahogy elnézem ez sötétebb lesz, mint a Las Vegasban játszódó epizódok. Kíváncsian várom a folytatást.

A Miami említést sem érdemel... elég gyenge.
0
2005. szeptember 21., szerda 21:27
Bár hiper-szuper volt a Tarantinos epizód, egyáltalán nem tipikus CSI. Általában nincsenek "összhangban" a kollégák (értsd: üres viaszbábuként teszik a dolgukat).
0
2005. szeptember 12., hétfő 3:13
Én csak most vettem a fáradtségot, és leültem megnézni életem első CSI epizódját. A 2005-ös évadzáró duplaepizódot, (a Tarantinosat). Gondoltam ideje megnézni mi is ez az őrület ami már a második spinoff-nál tart. Tényleg olyan jó?

Azért nem semmi hogy már itt tart a Viasat nem? 2005-ös évadzárót már szeptemberben nyomatnak? Ráadásul egy felkapott sorozatról van szó... Ez igen!

Szóval, igen! Tetszett az epizód, nagyon izgi volt, egy-két tipikus sorozatos klisé becsúszott, de Tarantino le se tagadhatná! Meg fogom nézni a New York 1. epizódját is!
0
2005. szeptember 11., vasárnap 20:50
Én az alap Helyszínelőkből még nem sok részt láttam, összesen két részt.  Most én a New York-i Helyszínelőket nézem és nekem ez eléggé bejön. Gary Sinise szerintem igazán jó a szerepében.Az ügyek is nagyon érdekesek. Főleg az 1. rész tetszett nagyon, amit Csütörtölktől (asszem) mindenki láthat. Miami-s meg vhogy nem érdekel.

Ha nállunk megjelenne akkor IC-n keresztül történne ez meg?
0
2005. augusztus 24., szerda 3:27
Nesze a hülye fejemnek, meg, hogy nem olvastam el rendesen a topikot, visszakerültek? Jaj, de jó. Most két tonnányi szerotomint termeltem általad. Thanks :]
0
2005. augusztus 24., szerda 3:22
Na, támasszuk már fel ezt a topikot is :)

Szóval, lehet, hogy következő megnyilvánulásom kissé fura lesz, úgy is mondhatnám, hogy orbitálisan alpári, paraszt, kocsis, színvonaltalan, undorító, de nem bírom tovább magamban tartani:
b****átok meg...! Ki volt az a mérhetetlen nagy f*szfej, aki kirúgta Jorja Fox-szot meg Geroge Eads-et???

(Nekem speciel a két fő hölgyemény volt a kedvenc helyszínelő-párosom, asszem ez evidens [maradjon köztünk, mert még hirtelen meg leszek gyilkolva:], s így, hogy már csak az 50%-uk lesz meg, hogy is mondjam... valahogy nem lesz az igazi.)
Nick és Sara annyira hozzátartoznak a sorozathoz, hogy meg fogom siratni távozásukat.
Bár én csak néhány hónapja kerültem bele a CSI őrületbe (azóta mindhárom játékot végigjátszottam), de azt hiszem, nem túlzás, ha kijelenetem, hogy napjaink legjobb sorozata. Miami? Na igen, az kicsit gyengébb lett, de még így is magával ragadó.
Egyes piszok mázlisták szerint (akik láthatják a New York-ot azon a rohadt szemét AXN-en) a CSI: New York teljesen más hangvételű, igen sötét tónusú (spec. ez nem árt a csili-vili napfényben úszó Miami után...). Egyébként hamarosan látható lesz a New York is a Viasat3-on, már adják is a teasereket!

Jerry Bruckheimer 2004 végéig nekem csak két Bad Boys-szot, meg valami Pearl Harbort jelentett (biztos láttam másik Bruckheimer produkciót is, de nem emlékszem rájuk), de mióta volt szerencsém megismerni, és megszeretni a Helyszínelőket, büszkén állítom: szívből gratulálok, producer úr, örülök, hogy képes valami IQ-ban gazdag produkciót is útjára engedni!
0
2004. augusztus 18., szerda 2:07
balhé volt a pénzek körül (a legnézettebb sorozat és a 3 szereplő csak 75e-et kap per rész (grissom ugye 500e-t, katrin meg 250e-t) - a lényeg, hogy megoldódott, így mindeketten visszakerültek.

mint minden sorozatnál, itt is 7 évre írtak alá szerződést, ez persze nem azt jelenti, hogy eddig fog tartani, hiszen jó ha 1 sorozat akad 2évenként, ami eléri a 7. évadát, ráadásul ötletekben sincs hiány (nézettségben sem lesz - kíváncsi vagyok, hogy melyiklesz a sorozat, ami megszorítja a csi-t), hiszen van 2 spinoff sorozat (a nagy konkurencia, ugye a law and order sorozat és spinoffjai a l&o: special victims unit és a (itthon is látható és szerintem nagyon jó) l&o: criminal intent a 15., 6. és a 4. évadát fogja taposni, míg a csi csak 5;3;1-nél fog tartani, szóval messze még a vég...
0
2004. augusztus 17., kedd 19:59
Helyes!Felkarolhatná valamelyik kiadó itthon a DVD kiadást!
0
2004. augusztus 17., kedd 19:00
"sara-ért én se sírok" "de sara-t is sajnálom"
most akkor...? :)

Egyébként asszem azóta Eads-et visszavették...
0
2004. augusztus 17., kedd 17:29
mijjaz hogy kirúgták? :( én azért vagyok szomorú, mert azokkal a szereplőkkel kerek az egész. sara-ért én se sírok, nekem is ellenszenves, nick meg hát.. ő nick, a túlbuzgó, kapkodó, jópofa... kár érte, de sara-t is sajnálom, mert mondom, úgy volt az az alap csi. ezek szerint 7 évad lesz? annyi biztos, és aztán? és mi az, hogy több pénzt kértek? ezt nem értem? :( elszálltak maguktól?
0
2004. július 17., szombat 10:17
Csak jönnék már rá mitől olyan jó az a vacak Rém rendes család...
0
2004. július 17., szombat 1:28
Köszi,sejtettem,hogy olvastam róla valahol,de hogy épp itt:)
A hazai kiadók közül csak belevág valamelyik,szerintem a jövőre állítólag megjelenő sorozatok (Egy rém rendes család,Vészhelyezet,Az elnök emberei,Szex és New York))remélhető sikere láttam,lesz esély egy olyan megjelenésre,amin "MI" is rajta leszünk szinkronnal és felirattal.
0
2004. július 16., péntek 22:32
"Amerikában a Paramountnál vannak a jogok, de egyébként szabad préda."

idézet xpress-től..
0
2004. július 16., péntek 18:37
A történetben áthelyezik őket vagy valami hasonló fog történni velük vagy kirúgják Sarah-t az alkoholizmusa miatt.Ritka jó sorozat az biztos,a csütörtök esték 9-11ig csak a Helyszínelőkről szólnak nálam:D.Nem volt olyan ellenszenves a csaj.
Most akkor a CBS készítette a sorozatot a FOX égisze alatt vagy hogy van ez?USA-ban a Paramount-ot jelülik meg forgalmazónak,Ausztráliában Visual Entertainment (ez egy ottani forgalmazó lehet,gondolom),mi tényleg kis piac vagyunk,de egy nagyobb régióra érdemes lenne összpontosítani és akkor egy cseh-lengyel-magyar kiadvány simán megszülethetne,bár nem tudom,hogy ott vetítik-e a sorozatot.Én szeretném a DVD gyűjteményemben tudni a sorozatot,persze szinkronnal+felirattal:)
0
2004. július 16., péntek 13:16
Érdekes mai hír, hogy Jorja Fox-ot és George Eads-et kirúgták a CSI alapcsapatból. 7 szezonos szerzőséükből így csak 5-öt tudtak teljesíteni. Állítólag több pénzt szerettek volna, de ebbe a produkció vezetősége nem ment bele. Jorja Fox kirúgását üdvözlöm, ritka ellenszenves színésznő volt számomra. Eads-ért se fog senki krokodilkönnyeket hullatni.
0
2004. július 6., kedd 18:35
a helyszinelők télleg a legkirályabb sorozat(természetesen a csillagkapu után :D )
mikor jelenik már meg a CSI DVD-n? több helyre is írtam mail-t, meg olvasgattam, de senki sem tudja. legalább azt írnák, hogy nem lesz [cenzúrázva], nem értem az egészet. kiadtak sorozatokat(maffiózók,24 stb..) ahol az utóbb két esetnél, ha jól tudom nem rakták fel a magyar szinkront a DVD-re. És már ez nagyon kikívánkozik belőlem, hogy hogy lehet ilyen simlis, lusta kanyhaló, zsugori társaság(ezeket arra akik felelősek a szinkron felrakásáért :D), hogy nem voltak képesek felraki. És ráadásul még az is olvastam, hogy elég jó szinkon készült a 24-hez, és a maffiózókhoz is. Remélem kiadják a CSI-t, és lesz rajta szinkron. bár ha lesz rajta, az nem fogja kizárni, hogy megnézzem majd feliratosan is :D
0
2004. április 9., péntek 10:27
a netről szedem folyamatosan a részeket.
0