Na, támasszuk már fel ezt a topikot is :)
Szóval, lehet, hogy következő megnyilvánulásom kissé fura lesz, úgy is mondhatnám, hogy orbitálisan alpári, paraszt, kocsis, színvonaltalan, undorító, de nem bírom tovább magamban tartani:
b****átok meg...! Ki volt az a mérhetetlen nagy f*szfej, aki kirúgta Jorja Fox-szot meg Geroge Eads-et???
(Nekem speciel a két fő hölgyemény volt a kedvenc helyszínelő-párosom, asszem ez evidens [maradjon köztünk, mert még hirtelen meg leszek gyilkolva:], s így, hogy már csak az 50%-uk lesz meg, hogy is mondjam... valahogy nem lesz az igazi.)
Nick és Sara annyira hozzátartoznak a sorozathoz, hogy meg fogom siratni távozásukat.
Bár én csak néhány hónapja kerültem bele a CSI őrületbe (azóta mindhárom játékot végigjátszottam), de azt hiszem, nem túlzás, ha kijelenetem, hogy napjaink legjobb sorozata. Miami? Na igen, az kicsit gyengébb lett, de még így is magával ragadó.
Egyes piszok mázlisták szerint (akik láthatják a New York-ot azon a rohadt szemét AXN-en) a CSI: New York teljesen más hangvételű, igen sötét tónusú (spec. ez nem árt a csili-vili napfényben úszó Miami után...). Egyébként hamarosan látható lesz a New York is a Viasat3-on, már adják is a teasereket!
Jerry Bruckheimer 2004 végéig nekem csak két Bad Boys-szot, meg valami Pearl Harbort jelentett (biztos láttam másik Bruckheimer produkciót is, de nem emlékszem rájuk), de mióta volt szerencsém megismerni, és megszeretni a Helyszínelőket, büszkén állítom: szívből gratulálok, producer úr, örülök, hogy képes valami IQ-ban gazdag produkciót is útjára engedni!