mások a 'karakterek', de azt azért ne felejtsük, hogy ebben a sorozatban annyira minimális a karakterekre való koncentrálás (nincs is rá szükség), hogy az hihetetlen. néha, 1-2 részen keresztül van egy kis 'character development', de amúgy semmi.
csi:new york, 3 hét múlva lesz az a csi:miami rész, amiben először fognak feltűnni gary sinise és társa, kíváncsian várom (a viasaton persze majd sokkal később, ha megveszik a 2. szezont) - hátha a csi: new york is lesz itthon, bár személy szerint kételkedem benne.
0
2004. április 6., kedd 21:26
1447
érdekes látni, hogy a kezdeti részekben mennyire mások voltak a karakterek:)
0
2004. április 6., kedd 21:19
1447
az első hozzászólásomban említettem...
0
2004. április 6., kedd 17:37
160
Meg már nemsokára lesz CSI NY is, Gary Sinise főszereplésével, reméle, a Viasat azt is megveszi. T
0
2004. március 18., csütörtök 21:29
5
Az igazi magyar adók közül már szinte csak a VIASAT3 amit nézek és azt is pont emiatt a sorozat miatt! Az is nagyon örvendetes ezen sorozat kapcsán, hogy a szikron - véleményem szerint - nagyon jól eltalálták. Azért van egy-két sorozat, ahol igen gyenge alkotások születtek ezen téren. Nos, hamarosan kezdődik egy újabb rész, szóval mentem is! :))) Grisom rulez! :)
0
2004. március 18., csütörtök 19:30
248
Én már nem mertem külön topicot nyitni,KÖSZI CALZONE!!!Tényleg kimagasló sorozat! CSI Miami picikét haloványabb, gyengébb valamivel.Jó hír,hogy jövő héttől újból elkezdi a Viasat az ELSŐ ÉVADOT!!!!Szintén csütörtökön...a rendesen futó 4. évad után.Már készítem a videot,vagy a TV kártyát:)))Várom a CSI NY-t is,bár idén ősztől kezdik USÁBAN, nálunk taléán jövő tavasz,nyár..Mondjuk elég jó húzás a Viasattól,hogy CSI 4. évadját nagyban készítik,vagy mostanában fejezték be,de idehaza belevágtak.Gratula érte!DVD kiadást én is várnám,de sajnos ahogy XPRESS is írta, nem valószínű,hogy megjelenik egyhamar...
0
2004. március 18., csütörtök 11:57
1447
Igen láttam is Angliában a CSI-t, de van egy olyan rossz szokás arrafelé, hogy minden szezon-t többfele darabolnak és az egyes darabok kerülnek majd' annyiba, mint máshol egy egész sorozat. A Friends-t 4-5 részenként, a CSI-t meg kétfele vágva adták. Szépen volt csomagolva, de inkább lemondtam róla:(
Azt hiszem a Miami-ban tényleg Caruso az egyetlen jó színész..
0
2004. március 18., csütörtök 11:43
Moderátor
7449
Csatlakozom. Tényleg jó sorozat és a "klasszikus" valóban jobb egyelőre, mint a Miami. David Caruso úgy tűnik nem tud kilépni az NYPD Blue-s szerepéből, ami ugyan jól áll neki, csak éppen nem bizonyítékok között matató helyszínelőként, hanem gyanúsítottakat a falhoz vagdosó New Yorki zsaruként. Ráadásul a forgatókönyvírók neki általában elfelejtenek munkát adni. Míg Grissom azért rendre hozzájárul az ügyek megoldásához valamilyen módon, Caruso figurája inkább csak osztja az észt: megmondja az ujjlenyomat-szakértőnek, hogy vegyen ujjlenyomatot, a kórboncnoknak, hogy boncoljon, a fegyverszakértőnek pedig, hogy vizsgálja meg a fegyvert :) Azt megértem, hogy Az elnök emberei-t, meg a Maffiózókat gyakorlatilag szociális juttatásként vetíti az RTL Klub annak a tíz embernek, aki hajnali fél egykor még képes sorozatokat nézni - hiszen a tömegek sajnos nálunk nem indulnak be ezekre a sorozatokra, de szerintem egy CSI-t főműsoridőben talán azok is élveznének, akiket Rex felügyelőkkel, meg ultragagyi B-kategóriás akciófilmekkel bombáznak rendszeresen a "nagy" csatornák. Na mind1, amíg van egy Viasat 3, addig érdemes antennát csatlakoztatni a tévéhez. DVD-n nincs sok remény a sorozat hazai megjelenésére. Amerikában a Paramountnál vannak a jogok, de egyébként szabad préda. Angliában is független kiadó hozta ki. Esetleg a Viasat ráugorhatna a témára, de tartok tőle, hogy túl sokat nem lehetne eladni belőle.
0
2004. március 18., csütörtök 11:22
1447
Nem tudom hányatokat érdekel a sorozat, de véleményem szerint az egyik legjobb TV sorozat. Vannak hibái, pl. a szereplők karaktere hajlamos sokszor elsikkadni és a történet inkább csak magáról a bűntényről és a nyomozásról szól. Bár mostanság úgy látom igyekeznek ezen is változtatni. Várom a DVD megjelenését is idehaza, bár sok esélyt nem látok rá.
Probálkoztam a spin-off-jával a CSI: Miami-val is, de az vhogy nem jött be. A szereplők korántsem voltak olyan jól összeválogatva, mint az eredetiben.
És immáron itt a 2 spin-off is a CSI: New York. A helyszín nem vmi eredeti, viszont nagy meglepetésre Gary Sinise lesz a vezető színész ebben a felállásban. Vélemények?