Na igen, ha már angol szót használt miért nem írta az egészet angolul, ez a legnagyobb hülyeség mikor valaki vegysen használ angol és magyar szót. Vagy miért nem írta magyarul, elvégre magyarok vagyunk.
0
2004. április 28., szerda 22:32
2405
A RE tényleg helyes ebben az esetben, de ha már angolul van, mé nem lehetett az egészet angolul írni????? Pl. reissues sokkal jobban hangzana ;)
0
2004. április 28., szerda 21:30
24
Ugye végre örülhetünk, mert a kinowelt-es filmeket végre egy értelmes kiadó meg tudta szerezni. Mit tudunk ezekről? Mikor jönnek? A farkasokkal táncolót már nagyon várom. Nem vagyok egy szinkron párti, de annak nagyon jól sikerült. Ha már a szinkronnál tartunk, ki tud valamit arról, hogy kiadják-e valaha szinkronnal, természetesen az eredetivel, a Dutyi-Dilit? Sztankay eszméletlen volt benne. "Azok vagyunk nem tévedés.....":)))) Előre is köszi az infót.
0
2004. április 4., vasárnap 21:10
196
JUBEI!
Természetesen mindegyik az eredeti szinkronnal, ha esetleg új szinkront kapna az 1-2 akkor viszont feltétlenül Dörner György legyen aki elköveti!!!!
0
2004. április 4., vasárnap 14:25
4078
Eredeti szinkronnal! Vas Gábor angyon illet ott Bruce Willisnek. Dörner György meg a 3-ban volt jóü. Engem nem zavarna ha két külön hang lenne :-) A másodiké minegy. Csak az elsőben a töbi hang is nagyon el lett találva.
0
2004. április 4., vasárnap 0:50
196
Arnold én inkább azt mondanám, hogy a Die Hard 4-et várjuk meg, és akkor jöjjön egy mega-giga,extended,director's verzió mind a 4 résszel egyben, és külön megvásárolható formában is!:)) Xpress!Die Hardokról van már hír?!:)
0
2004. április 4., vasárnap 0:40
2178
Bronxi mese Butch Cassidy és a Sundance kölyök Die Hard 1.-2. A halálsoron
ezekből sem ártana egy új kiadás...
0
2004. április 3., szombat 19:43
4078
Krisztus utolsó megkísértése Félelem és reszketés Las Vegasban Predator 1 és 2
Pont aznam akartam megrendelni a Félelem.. mikor lejárt a joga :-( Csak én vagyok iylen peches. Na mindegy. Majd megveszem 2-3 év mulva.
0
2004. április 1., csütörtök 14:38
3495
mi van velem!? igaz, a re jelentése újra, újból, ismét, vissza.
rögtön összeszedem magam...
0
2004. április 1., csütörtök 14:07
2692
A re helyes - ha jól tudom de lehet, hogy rosszul nem vagyok angol nyelv zseni - vagyis "újra"-t jelent pl. Matrix Reloaded - Mátrix újratöltve. Inkább azt nem értem miért nem lehet magyarul leírni, miért kell állandóan valami angol szóval vagy szlenggel helyetesíteni bizonyos szavakat.
0
2004. április 1., csütörtök 11:11
3495
"Mi a bánatos hervadt f@sz az "re-megjelenés ?!? Újramegjelenés ? Akkor mé' nem azt írod ?"
a re tudomásom szerint a reply (válasz) rövidítése, tehát én sem értem miért ez a topic neve!?
Az újramegjelenés is kicsit furcsán hangzik, akkor inkább újrakiadás(ok).
0
2004. március 31., szerda 23:40
24
field, köszi az infót:))
0
2004. március 31., szerda 23:26
124
Mi a bánatos hervadt f@sz az "re-megjelenés ?!?
Újramegjelenés ? Akkor mé' nem azt írod ?
0
2004. március 31., szerda 20:42
7151
Az Xpress nevében nem tudok és nem is akarok nyilatkozni, de úgy értesültem, hogy a SZEMTŐL SZEMBE és az AKI LEGYŐZTE AL CAPONÉT új, a korábbinál igényesebb kiadásai hamarosan megjelennek nálunk. Meglehet, talán ezért nincsenek már raktáron az Xpressnél.
0
2004. március 31., szerda 20:26
24
Azért gondoltam ennek a témának a létrehozására, mert sok olyan film van, amelyeknél szükséges lenne, hogy a kiadók újra megjelentessék. Ennek több oka lehet. Van akiknek problémájuk van a jelenleg kapható példányok tartalmával. Viszont van az is, hogy egy film, amely szerintem alapműnek számít és nagyon régóta nem lehet kapni. Van egy pár ilyen. Ha lehetne, akkor szeretném megkérni az Xpress-t, hogy ezeknél a filmeknél az adatbázisban jelezzék, hogy mikor volt belőle utoljára raktáron. Mert ugye nem tudjuk, hogy van-e értelme előrendelést leadni. Felsorolnék itt egy-két filmet, amelyekről szeretném, ha valaki felvilágosítana, hogy mikor lesznek újra kaphatóak.
Ébredések Bronxi mese Aki legyőzte Al Caponét Szemtől szemben Csodás álmok jönnek
Szerintem, ha meg tudjátok tenni, kedves Xpress, akkor szerepeltessétek, hogy mikor volt utoljára raktáron és mikor várható, hogy legközelebb érkezik belőle.