Én is most vettem meg a Panasonic S75-ös dvd lejátszót, fantasztikus. Csak ajánlani tudom. Már a progresszív pásztázást is tudja, de cak ntsc-ben.
0
2003. október 27., hétfő 12:49
2774
amennyiben a készülék tudja kezelni az írott cd-ket, lejátsza aVCD és SVCD formátumot
0
2003. október 27., hétfő 12:28
83
LezLee! Légyszi írd meg, h az S75 lejátszik-e SVCD-t, vmint, h a régiókódja kötött-e vagy feloldható. Az is érdekelne, milyen video outputjai vannak. Köszi!
0
2003. október 26., vasárnap 12:10
4792
ja, garanciával kitörölheted a seggedet....adhatja azt bárki(na jó azért az igazi nagy, "komoly" cégekre ez nem vonatkozik) , bármennyi időre.......
0
2003. október 26., vasárnap 12:01
3
Most vettem Panasonic S75-öt 45e -ért. Szerintem remek vétel csak ajánalni tudom. Ja igen Sony 1 év garancia, Pana 2 év! Azért ez is egy szempont.
0
2003. október 23., csütörtök 21:48
133
Az olyan márkáknak, mint a Teac vagy Nad nincs is szüksége reklámra. Egy hifista tudja mi mennyit ér. És nem az árára gondolok.
0
2003. október 23., csütörtök 20:47
115
Méghogy a Yamaha van ajnározva!?! Mindenhol a Sony, Sony Sony...-t hallom. Az ügyfeleimet alig bírom meggyőzni, hogy nam csak a Sony létezik a világon. Szerencsére összehasonlítások után mindenki belátja az igazam. Érdemes ellátogatni november elején a Házimozi és hifishowra. Ott mindenki hasonlítgathat kedvére... Nem vagyok Sonyellenes, csak utálom a demagógiát amit a médiáknak köszönhetünk. Vajon a Teac, a Nad vagy a Phonar rosszabb lenne a Sonynál, mert nincs tévéreklámjuk? Sonyból egyébként bármikor vennék tv-t vagy videókamerát. Házimozit éppen nem. Egyébként elárulom, hogy a cd lejátszóm Sony, és el nem cserélném más márkára...
0
2003. október 11., szombat 4:59
2774
Yamaha erősítőm van kb 1,5 éve (DSP-A5) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Összehasonlítási alapom ugyan nincs, mert ez az első házimozi erősítőm, de egy darabig nem is lesz másik.
0
2003. október 11., szombat 2:04
397
Ki kell hogy ábrándítsalak, a többi eleme is olyan jó! Agyonajnározzátok ezt a Yamaha Denon Onkyo triót, mindháromból volt már részem kommersz szarral, és hiába hívták Yamahának, Denonnak vagy esetleg Onkyonak. Pölö egy csomó régebbi Denon CD-lejátszóról a kibontása után derült ki hogy Pana vagy egyéb cuccos rejtezik a mélyén. Orig Denon, nem mondom! Viszont a Sony mindig Sony volt belül is. Tudod szeretem ha a pénzemért azt a márkát kapom amiért fizettem és mondjuk nem Sanyo helyett Toshibát.
0
2003. október 9., csütörtök 21:27
115
Attól, hogy egy elem EISA díjat kap, az nem garancia, hogy a többi eleme is hasonlóan jó. Nekem is volt SONY erősítőm, de csak örülni tudok, hogy megszabadultam tőle. Kötöttem már be DAV-S880-at is. Nem azt mondom, hogy rossz rendszer lenne, csak kicsit kommersz egy Yamaha, Denon vagy Onkyo rendszerhez képest. Főleg a hangsugárzó tekintetében gyenge. Egyébként az összes díj közül kettőt ismerek el mérvadónak. Az egyik az EISA, mert 52 európai szakújságírót azért nehéz korumpálni. A másik a német Heimkino teszteredményei, mert eddig amit leírt, azt én is úgy vettem észre a készülékeknél.
0
2003. szeptember 30., kedd 20:59
397
Cerwin: Nézz bele a szeptemberi Sztereó Magazinba: Sony S-Master digitális erősítő technológia - EISA díj. Mi van a DAV-S880-ban? S-Master technológia!
0
2003. szeptember 30., kedd 19:57
11
Hi! A Yamaha DVD tényleg Philips! A menüje is tök ugyanaz. Nekem 2 hónapig volt és gyorsan eladtam (hála a .....) ! Viszont a Yamaha RX-V800RDS erőlködővel elégedett vagyok. A Yamaha saját magának gyárt csipet a gépeibe. Van egy saját fejlesztésű rendszere ami az effekteket a front hangfalakról még 2 "effekt" hangfalra teszi ki. A többi márka pedig vagy Motorola vagy Yamaha csipet vásárol és épít be. Ezért nem hiszem az erősítőiről, hogy Philips lenne- nem is úgy szól.
0
2003. szeptember 30., kedd 13:28
23
Ha valaki megteheti, nézzen meg egy harman/kardon DVD 25-ös vagy 30-as lejátszót. Eszméletlen kép és hangminöséget tud! Ez persze erösítö, hangfal és TV függö is. Az ára borsos, de megér egy lecsekkolást! Nekem DVD 25 van, tökéletes cucc!
0
2003. szeptember 21., vasárnap 0:11
2
Ha ajánlhatok egy JÓ DVD lejátszót akkor az a JVC XV-N33.
Aki nem hiszi járjon utána. ( feltétlenül!! ) :)))
0
2003. szeptember 19., péntek 9:46
133
Cerwin: Ha te hiszel az ilyen dolgokban, mint EISA, a te bajod. Egy nagy bunda az egész, ugyanúgy mint bármely akár hazai hi-fi magazin, szaklap. Én az ilyenekben csak az újdonság + bemutató rovatokat olvasom, hiszen egy tesztelt gép eredménye attól függ, mennyit tesz meg érte a forgalmazó/gyártó. Csak egy példa: Bármikor Sony termék szerepel a tesztekben, figyeld meg hogy mindíg az viszi a pálmát! Érdekes... Mindenki ismeri Sonyt... Jó jó van ami tényleg, de azért... A Yamaha meg Philips elhiheti mindenki, egy barátom ott dolgozik Fehérváron a gyárban...
Az érdekesnek hallatszik hogy a Pana s35 lejátsza a +os írottat is. Én még csak üzletben találkoztam vele, de holtig állították a srácok, hogy azt nem viszi. Ugyanis a Matsushita ráállt a DVD-Ram-ra meg a -osra. De ha ez így van, ennél jobb vételt nem tudok elképzelni.
0
2003. szeptember 19., péntek 0:04
186
A Panasonic DVD-S35 viszi a +R-t és a-R-t is! Nekem is ilyen van!
0
2003. szeptember 18., csütörtök 23:46
24
bár nekem pio-m van és megeszi a minuszost is, lévén mást nem ehet. ezért cseréltem le a paná-t.
0
2003. szeptember 18., csütörtök 23:42
24
aszongya: tavaj hogy phillllips lenne a yamaha, az már nekem is kissé perverz azért egy denon.t is illenék bevenni a sorba...
0
2003. szeptember 18., csütörtök 23:10
115
Méghogy a Yamaha Philips erősítő?!?:) A Yamaha saját fejlesztésű chippet gyárt az erősítőihez. A Philipsre jellemző, hogy nem képes saját erősítőt gyártani. A fanyalgognak elmondanám, hogy idén is (tavaj Yamaha rx-v630rds) Yamaha nyerte az EISA díjat az RX-V440RDS modellel. 57 európai szakújságíró szavazatai alapján tehát a Yamaha nem középszerű. The Rippernek üzenem: A Sony 2000/2001-ben nyert utoljára EISA-t erősítőben az STR-DB940-es modellel.
0
2003. szeptember 3., szerda 18:42
2774
tudom mindenkinek ajánlani a Pioneer DVD-525 lejátszót. Nem mai darab, de lejátsza az írható, újraírható cd-ket, mind2 írható és újraírható dvd formátumot.
0
2003. szeptember 3., szerda 14:57
493
de a minuszos ok?
köszi!
0
2003. szeptember 3., szerda 12:58
133
Panasonic DVD-S35. 38eHUF, szép képpel, jó hanggal, a +os írottat nem játsza le, minden más megy. Még jpg képeket is nézegethetsz.
0
2003. szeptember 2., kedd 16:26
493
eh, megint jó a net, kérném a triplázódott beírásból a felesleget kitörölni
0
2003. szeptember 2., kedd 16:24
493
Mondjatok arról okosságot, hogy melyik dvd lejátszót érdemes megvenni a max 40-es kategóriában
köszi!
0
2003. szeptember 2., kedd 16:24
493
Mondjatok arról okosságot, hogy melyik dvd lejátszót érdemes megvenni a max 40-es kategóriában