Na ez a Bay-filmek iránti rajongás is érdekes a legtöbb ember - legalábbis az itteni kritikákból ez tűnik ki -, hogy nem szereti Michael Bay filmjeit (Armageddon, Bad Boys, stb.) de a A szikla az szuper meg minden érdekes, mondjuk engem ez a Bay-film érdekel a legkevésbé. Sőt mára már egyetlen Bay-film sem érdekel, vagy 5 éve még rendkívül tetszett az Armageddon de mára már fárasztó végignézni és sajnálom is, hogy megvettem DVD-n. Régebben nem láttan annyi sci-fit mert sajnos a legtöbb TV adó nem ad/adott ilyen filmeket (TV2, RTL Klub), kivéve talán az HBO-t na azon is megnéztem minden sci-fit a popcorn-movie-któl a B-movie-kig. Most már inkább a klasszikus sci-fiket szeretem leginkább: A majmok bolygója, 2001: űrodüsszeia, Star Trek, stb.. Mondjuk 6-7 éve egyátalán nem szerettem a Star Treket, a Star Warst, az Indiana Jonest és a Majmok bolygóját egyszerűen bárgyúnak tartottam most pedig ezek a kedvenc filmjeim. És ha már olyat is írtak ki mit nem szeret íme az én listám: az összes horror film (a horror filmeket nem utálom csak egyet se tudok végégnézni, amúgy is egy jó sci-fit többre tartok), a Rodriguez filmek, a James Bond filmek (próbáltam nézni egy pár Bond filmet de hihetelenül unalmas volt mindegyik), a legtöbb Disney rajfilmet és filmet (a legtöbb túl nyálas vagy bárgyú vagy egyszerűen sokat énekelnek benne), na jó abba is hagyom mert még elitélnek a sok "hülyeségért" amit írtam.
0
2004. május 1., szombat 8:01
2774
najó, mert mondjuk a Bay filmek többsége nekem is tetszett.. :DD
0
2004. május 1., szombat 1:16
345
Ennyi előítéletet egy "előítélet" topicban... Jelentem, messze vagyok attól, hogy Bay-rajongó legyek... a nagy pozitív-csalódás-listámat meg már írogatom...
0
2004. május 1., szombat 0:15
128
E felsorolás után ki másra gondolnék?
0
2004. április 30., péntek 23:50
2774
szására gondolsz?
0
2004. április 30., péntek 23:31
1447
ja persze...
0
2004. április 30., péntek 22:52
128
100 százalék, hogy egy Michael Bay fanatikussal állunk szemben...........
0
2004. április 30., péntek 21:55
2774
még pár filmes zsenit sorolj fel, és akkor már mindenki tudja hányadán álljon veled ;)
0
2004. április 30., péntek 19:01
345
Igazad van, David Lynch-et kihagytam... lassan az út végére érek, nemde? :-)
0
2004. április 30., péntek 15:45
2774
"Azt pedig, hogy kizárólag az általam felsorolt, és nem kedvelt filmek/rendezők lehetnének a filmrajongói lét alappillérei, ugye te sem gondoltad komolyan???"
nem mindet soroltad fel, de jó úton jársz.. :))
0
2004. április 30., péntek 12:47
345
hehe, minusz két hónap? .-) Na majd összeálltok egy listát azokról a filmekről, amiket valamilyen oknál fogva (előítéletből) nagyon nem akartam megnézni, és aztán rettentő pozitív csalódásban volt részem. Azt pedig, hogy kizárólag az általam felsorolt, és nem kedvelt filmek/rendezők lehetnének a filmrajongói lét alappillérei, ugye te sem gondoltad komolyan???
0
2004. április 30., péntek 9:49
2774
végülis felsoroltál minden filmet és alkotót akik miatt az ember filmrajongó lehet. ezeken kívűl van még valaki? ;) hacsak nem a repülő gyerekek meséje, dehát vannak akik már kinőttek abból:)
(francaba! a kampóm beakadta egy liánba! megyek, visszamászom a hajómra mielőtt a fiúk észreveszik, hogy itt sertepertélek a szigeten)
0
2004. április 30., péntek 9:45
2774
asszem most elöszőr kérdem meg: Xpress! törölnél egy hozzászólást? ;))
0
2004. április 30., péntek 2:07
345
Nincsenek előítéleteim. Előítéletek nélkül utálok minden trash-horrort, minden Tarantino-filmet ( ma estétől egyet kivéve :-), és általában mindent, ami újdonság és szokatlan. Nem szeretem az új SW részeket, az összes Star Trek-et, a James Bondokat, Jasont, Freddy-t, Texasi-t, Argento-t, Bava-t, ésatöbbi. Nem szeretem Kubrick-ot, Greenaway-t, Cronenberg-et, Robert Altmannak pedig még a nevétől is irtózom.
Bizton állíthatom, hogy teljesen normális vagyok, hiszen egy film mind fölött... csak azt nem tudom, ezek után minek nekem házimozi-rendszer :-)
Sutter, gondolom a provokatív felvetésedre tőlem nem is vártál más választ ...
0
2004. április 30., péntek 1:19
2774
kútban lubickoló, fekete, hosszúhajú kislányok is kifejthetik a véleményüket..
0
2004. április 29., csütörtök 23:03
2692
Hát én úgy vagyok vele ha látok valakitől egy jó filmet akkor minden új vagy más filmjéhez úgy állok, hogy akkor az egy jó film. Például így vagyok Spielberg filmjeivel, még nem láttam az A.I.-t de már szinte haragudtam arra aki nem tartotta jó filmnek. Vagy így vagyok a Star Trek-fimekkel nekem mindegyik tetszik, bár a X.-t még nem láttam bár én a rossz kritikák ellenére is hajlok arra, hogy jó film.
0
2004. április 29., csütörtök 20:38
7151
A fene se tudja. Nálam inkább éppen az a helyzet, hogy akiktől már láttam egy jó filmet, azoknál eleve magasabbra teszem a mércét. Persze jó rendezőnél és jó színésznél is becsúszhat egy hitványabb film, de ami vacak, azt akkor is annak látom, ha valamelyik kedvencem esetleg közreműködött az elkészítésében. Esetleg lehet, hogy ő még jó is benne, de a mű egészét ez még nem dobja fel a szememben...
0
2004. április 29., csütörtök 20:31
17243
mint pl. a swept away-t? :]
0
2004. április 29., csütörtök 19:57
1447
Mindenképpen van ilyen. Nálam talán főleg pozitív irányba. Tehát ha tudom, hogy azt a filmet Michael Mann, James Cameron vagy Guy Ritchie rendezte akkor hajlamos vagyok előre jó filmnek elkönyvelni;)
0
2004. április 29., csütörtök 19:13
2774
Érdekes támakörön gondolkoztam egyik nap elalvás közben. Mégpedig azon, hogy mennyire befolyásolnak embereket a pozitív és negatív előítéletek a filmekkel kapcsoltban. Tehát ha tudod, hogy általad utált vagy éppen kedvelt rendező, színész működik közre az adott produkcióban, akkor ez mennyit számít a film értékelésénel. Szerintem valamilyen szintem mindannyiunkban van ilyen, sőt inkább bennünk filmrajongókban van, hiszen az átlag mozinézőnek (tisztelet a kivételnek) halvány lila fingja sincs a filmet készítőkről.