Keresés

50000 HUF-ból milyen DVD lejátszót érdemes venni, ami tudja a DTS hangzást és a divx, xvid cd-ket is lejátssza?

2007. január 29., hétfő 20:11
ajánlani akkor lehet, ha tudjuk, mire használod. mit nem lehet ezen megérteni?
15-25es kategóriában is csalódhatsz akármelyik márkában, ha nem a hozzá "illő" tvhez használod. a "jó minőségű" kitétel akkor értelmezhető, ha tudja az ember, hogy mihez kell jó minőséget produkálnia. a pana s47em jó minőségű a 82 cmes crtmhez, de lehet, hogy majd kivérzik egy 100 cm körüli nagyfelbontású lcdn.
vedd már észre, hogy segíteni akar mindenki, és ne azon kötekedj, hogy minek kell tudni, hogy milyen tv-d van.
használhatsz 80es lejátszót egy 40 centis crthez, csak éppen a világon semmi értelme nincsen... (többek közt azért sem, mert a lejátszó drágább, mint a tv maga)
0
2007. január 29., hétfő 19:11
Köszi a kimerítő választ.

Látom el sem olvastad amit írtam.

Na ez volt az utolsó hsz.-em ebbe a topikba, sziasztok.
0
2007. január 29., hétfő 19:09
Akkor Millenium vagy Yamada, oszt kész.
0
2007. január 29., hétfő 19:07
ANnyira azért nem vagyok hülye a témához, de ha lehet majd eldöntöm milyen TV-t veszek hozzá, 52cm-eset, vagy 115-öet.

Ezért nincs hozzá seemi köze..
0
2007. január 29., hétfő 18:57
Azt kértem, hogy ajánljatok egy normális lejátszót, ami ezt és ezt tudja, és jó minőségű.

És nem azt kérdeztem, hogy milyen TV-hez, milyet ajánlotok, ugyanis tudtommal egy 80.000ft-os lejátszót is használhatnék egy 40 cm-es TV-vel, ha úgy akarom.

Ennyi.
0
2007. január 29., hétfő 18:21
van köze.

55 cm crt - yamada 10 rugóért
82 cm panasonic - kisebb pana modell
94-106 cm lcd/plazma - min. középkategóriás pana, pioneer
projektor - felsőkategóriás pana vagy még inkább denon

szted mér kérdezte volna, ha nem lenne köze hozzá?!
0
2007. január 29., hétfő 18:11
Ha szerinted nincs köze, akkor én sem tudok olyan választ adni, aminek köze lenne a kérdéshez. Köszöntem.
0
2007. január 29., hétfő 18:07
Amúgy valami átlagos, ismert márkájú 16:9-es TV -hez lesz, de szerintem ennek semmi köze a kérdésemhez.
0
2007. január 29., hétfő 18:06
Az egyenlőre teljesen mindegy.
0
2007. január 29., hétfő 17:24
Milyen megjelenítőhöz?
0
2007. január 29., hétfő 16:44
Köszönöm a gyors segítséget :)
0
2007. január 26., péntek 18:15
Sziasztok!

Légyszíves ajánljatok nekem egy lejátszót olyan 15-25.000 ft körül, ami ismert és megbízható márka.

Az a lényeg hogy DVD-t lejátszon, más nem számít. (Pl DivX).

Ja és nagyon jó lenne ha azt is meg tudná valaki mondani a tipusról, hogy hogyan lehet régiókódmentesíteni:)

Esetleg kódmentesen megvenni.

Válaszokat előre is köszönöm.
0
2007. január 12., péntek 0:58
Ismerős ránézett az esti órákban, azt mondja, kvantálási hiba...

Erre mit lehet lépni? Gondolom kuka...
0
2007. január 11., csütörtök 17:21
Nem csak a fej lehet koszos, mechanikai hiba is lehet, pl. szervót kell beállítani, mint egykori CD lejátszómnál.

Nincs sok tapasztalatom DviX-el, nem nézek ilyesmit. Amiket próbáltam azok közül volt ami ment, volt ami nem ment. Feliratokat kezel. A firmware-jét viszonylag sűrűn frissítik, valószínűleg sok hibát kijavítottak már.
0
2007. január 11., csütörtök 17:09
Na ja, elkövettem a tipikus zöldfülüek hibáját: olcsó, komplett szett, 600W mi kell még?
Minőség. Ezt nem kaptam meg, de legalább kostolónak jó volt.
Amúgy ezt az erősítőt néztem mellé: Pioneer VSX-1016
0
2007. január 11., csütörtök 16:56
Keresgéltem rendesen, amíg ráakadtam a Pioneer-ra, nem akartam újfent Panát venni, az S75-ös hibája ne jöjjön elő többet.

Meg egyre több SACD jön ki, úgyhogy elkezdtem érdeklődni a formátum iránt, a DV-696 meg jó árban is van. :)))

A Pioneer-hez hozzátenném még, hogy mindmáig az első asztali CD-lejátszónk is az,  92-ben vettük, egyszer kellett csak szétszedni fejtisztítás miatt. Azt a masinát az örökkévalóságnak gyártották! A hozzá vásárolt erősítő dettó. :)))

Samsung-ot én elvből nem veszek... :)))
0
2007. január 11., csütörtök 16:46
Szerencsére nem, bár kb. 2 évig a nővéreméknél volt, ott pedig nincs akkora filmfogyasztás:) Most kaptam vissza 2 hete, mert a kompakt samsung házimnak csak egy hajszálon múlott, hogy belekstóljon a gravitáció erejébe 3 emelet magasságból. Pedig az csak épphogy 2 múlt. Na a samsungom akad, de nem egyszerüen. Az utóbbi időben már féltem belerakni bármilyen dvd-t.
0
2007. január 11., csütörtök 16:38
Nocsak... ott is egy Pana S75 figyelt be?

Neked is ugyanez a problémád vele, mint nekem?
0
2007. január 11., csütörtök 16:31
Kössszi!!
Ja, és azt mondtam már hogy egy 3 éves Pana s75-öm van:))
Lehet hogy skizofrén vagyok és magammal beszélek... Á nem
De igen!:)
0
2007. január 11., csütörtök 16:22
Annyi kimaradt, hogy nem a fej piszkos, tegnapelőtt szétszedtem megpucolni. Összeszerelés után teszteltem az egyik problémás DVD-t, és ugyanúgy jelentkezett a hiba... :(((

derceto, a Pioneer DivX-ben mennyire erős? Milyen feliratokat tud megjeleníteni? Elsősorban .SRT meg .SUB érdekel, hogy viszi-e.

XviD-et lejátszik amúgy?

Köszi!
0
2007. január 11., csütörtök 15:53
Üdv a klubban! :)))

derceto, köszi az infót!

Amúgy azért akarok cserélni, mert a 3 éves Pana S75-öm az utóbbi időben nem igazán áll a helyzet magaslatán, folyton pixelesedik a kép némely része pilanatokra, meg néha megáll a lejátszás (ilyenkor a kép is szétesik).

Ez mitől lehet?

Nem a DVD-lemezekkel van gond, a régi Philipsünk mindet viszi hibátlanul a Pana által hibásan játszott részeken is. Mondjuk már 11 hónapos korában kezdte a balhét, az R0-ás Final Countdown Limited Edition-nel, de akkor még csak ezzel volt baja.

Köszi!
0
2007. január 11., csütörtök 15:15
Én is pont erre a lejátszóra fenem a fogam:)
0
2007. január 11., csütörtök 14:37
Pioneer lejátszókról csak jókat tudok mondani. Nagyon megbízható készülékek.
0
2007. január 11., csütörtök 13:39
Mivel DVD-lejátszó csere előtt állok (márciusra időzítem a dolgot), lenne egy kérdésem, mert sehol nem láttam tesztet róla:

Pioneer DV-696-os playert megéri megvenni? 39 ezerbe kerül mostanság, ezeket tudja: DVD-Video, DVD-Audio, SACD, VCD, SVCD, CD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R/RW - duplarétegűt is ebből a kettőből, JPEG, MP3, WMA, DivX Ultra (6.xx)

dts, Dolby Digital, DVD-Audio, SACD beépített dekóderekkel, HDMI 1.2-es csatlakozással, S-Video-val, 5.1 hangkimenettel, koax és optikai digitális kimenetekkel.

108MHz/12bit-es video, 192kHz/24bit-es audio D/A konverter, Progressive Scan

Ennyit tud a lejátszó, szerintetek megbízható?

Köszi!
0
2006. november 29., szerda 18:42
Hali!
Nekem egy 15 ezres Thomsonom van ami tudja a DTS-t! De érdemes lenne Yamaha téren is szét nézni! Barátomnak Yamaha van kb. 30-40 ezres kategória, és kivetítőt használ. Tökéletes a kép, és a hang is a Yamaha erősítőn, éa Quadral hangfalakon!
0