Keresés

Galaktikus támadás

2004. november 19., péntek 16:22
Most fogja adni a Cool-tv az 1.részt ugyanavval a szinkronnal, ami a DVD-n is van, de a reklámban GALAKTIKUS INVÁZIÓ címmel hirdetik. Különben teljesen lelövik a poénokat is.
0
2004. november 16., kedd 8:09
A második rész elég közepes, de ha már megvan az első, akkor csak megvettem a másodikat is. Egy ezrest azért megért.
0
2004. november 15., hétfő 23:06
egyet értek.
én még a retekklubon láttam.
0
2004. november 15., hétfő 20:28
az 1 jó,a kettő szar.
0
2004. november 15., hétfő 19:50
És tetszik a 2?
0
2004. november 15., hétfő 13:15
Nálam az első rész:
Magyar 2.0
Angol 2.0

A második rész pedig:
Magyar 5.1
Magyar 2.0
Angol 2.0

0
2004. november 15., hétfő 8:39
Nálam meg továbbra is:
magyar DD 2.0 Surround
angol DD 2.0 Stereo

:)))
0
2004. november 14., vasárnap 21:17
Nálam az 1. rész:
magyar 2.0
angol 5.1

Ez tuti!
0
2004. november 3., szerda 20:41
Na megjött a válasz a Mirax-tól, pedig tegnap küldtem a levelet - az InterCmonak meg a múlt héten és azóta se jött válasz vagy ez nem meglepő? - és ezt válaszolták:

"Levelére válaszolva tájékoztatom, hogy a Galaktikus támadás című DVD-n feltüntetett hang (Dolby Digital) megfelel a valóságnak, amit az Ön által jelzettek miatt le is ellenőriztünk."
0
2004. november 3., szerda 11:08
Fogalmam sincs, amúgy az egész film ilyen zavaros és összecsapott.
0
2004. november 3., szerda 10:31
É 2 magyar hangot is írnak.
5.1 és 2.0 Minek 2?

Spoiler: Azt nem értem, hogyha csak hologram, akkor a kivetített képben hogy futkároznak anélkül, hogy a falnakrohannának a valóságban?
0
2004. november 3., szerda 8:27
Azért mégiscsak megrendeltem, majd meglátom, hogy milyen lesz, legfeljebb bukok egy ezrest, de azért csak legyen meg mindkét rész. Egyébként most visszakerült a Netpiac oldalára az angol hang is.
0
2004. november 2., kedd 22:25
Killr: a befejezés a legrosszabb, azt a kütyüt láttad amit Zane küldött a "testvérének" aki a főszreplő (bár nem tudom milyen rokoni szál fűzte Zaminskihez, hisz teljesen más neve volt)? Na akkor SPOILER azt valahogy ellátta enegiával - tudjátok bement egy barkács boltba és megvette ami kell :] - és ott valamit babrált úgy nézett ki mintha űrhajón lenne persze az egész csak holografikus kép volt így nem értem, hogy tehetett bármit is ...na szóval elindított valami önmegsemmisítő programot így a végén amikor elfogták őket és egy gyárba vitték - a nőt meg a férfit - egyszer csak elnyelte egy tölcsér az egész gyárat, hogy hogyan vagy a két dolog miként függöt össze azt a mai napig nem tudtam megfejteni. Mindent összevetve pocsék folytatás, az elsőnek a nyomába se ér ...ja van benne egy szexjelent az embernek álcázott nő lefekszik a főszereplővel!
0
2004. november 2., kedd 22:00
ok. köszi!
remélem cs-robert is olvasta. vagy ennek ellenére is birtokolni akarja?
0
2004. november 2., kedd 19:29
Az elsőre azt mondom, nem rossz, de a második!!! Fúú öregem. Amit az imdb-n írnak róla én is csak azt tudom mondani. Idéznék: This is probably the biggest letdown sequel since Highlander 2. It should not have been done.
Sheen természetesen sehol. A főszereplő egy senki, szar a sztori, szarok a szereplők, szar a látvány, olyan tipikus C-kategóriás film lenne, ha létezne ez a kategória.
Ne kérdezd mi a vége, mert 40 percet bírtam csak. Egy ezrest sem ér, sőt, ingyen sem kéne, mert csak az időmet b*sztam el vele!
0
2004. november 2., kedd 19:20
Az első rész nagy kedvencem, ellenben a második... :(
0
2004. november 2., kedd 19:19
és milyen a 2. rész? még csak nem is hallottam róla. ott találkoztam vele elösször, ahol ti is írtátok, de nem mertem megvenni.
0
2004. november 2., kedd 17:10
Hát ez elég érdekes. Azt hiszem küldök egy mail a MIRAXnak és azt is megkérdezzem nem-e tervezik kiadni rendesen a TransFormers filmet.
0
2004. november 2., kedd 11:33
Nálam az 1. rész:
magyar 2.0
angol 5.1
0
2004. november 2., kedd 10:41
Egyébként nálam is csak 2.0-s hang van az első részen, úrgyhogy rosszul van feltüntetve a borítón.
0
2004. november 2., kedd 9:23
A múlt héten, amikor én néztem azon az oldalon, akkor mág angol, magyar hangot írtak + magyar feliratot. De mostanra tényleg eltűnt az angol hang az adatlapjáról. Jó lenne tudni, hogy mi az igazság. De én azért mindenképpen megvenném, egy ezres azért nekem megér. Csak lehetne itt is kapni.
0
2004. november 2., kedd 8:41
Hát nem egy nagy szám a kidás ha annak a boltnak pontosak az infói akkor azt a DVD-t nemigen lehet DVD-nek nevezni semmi extra, DD 5.1 magyar hang - erdeti hang  nincs - és magyar felirat ráadásul a film se nagy szám az 1. sokkal jobb.
Melleseleg lenne egy kérdésem ezzel a kiadvánnyal kapcsolatban nekem az angol hang csak DOLBY STEREO másnak is vagy csak én fogtam ki ilyen verziót?
0
2004. november 2., kedd 8:23
Én már a múlt héten is írtam egy e-mailt az Xpressnek ezzel kapcsolatban, de nem jött válasz. Pedig nagyon jó lenne, ha itt is lehetne kapni. Remélem, ezt most olvassák az Xpresstől, és beszerzik a filmet. Mert inkább innen venném meg. Xpress, kapható lesz-e a második rész nálatok?
0
2004. november 1., hétfő 23:35
A 2. rész is megjelent DVD-n.
Egy konkurens oldalon 999Ft.
0
2004. május 13., csütörtök 9:47
A Mirax kiadásában bizony nem sok 16:9-es film látott napvilágot... :(
0