Én meg azt nem értem, hogy ezért minek kellett topikot nyitni? Már van itt ilyen topik. Lassan ez a fórum is olyan lesz, mint az index.hu. Ott is ez meg, csak ott már durvább a helyzet. :]
0
2004. május 19., szerda 14:55
2405
Én meg azt nem értem, miért vették ki a lemezt a tokból. Mé nem tudnak hasonló műanyag védő tokot tenni rá, mint pl. a nagyobb hibermarketekben ill. a MM-ben...
0
2004. május 19., szerda 14:33
245
Tegnap a Lurdy ház mellett lévő SHELL kútnál tankoltam, és kedvezményesen volt meghirdetve az Érzéki csalódás, és a Bazi nagy görög lagzi című filmek 2290-ft-os áron+2 Magnum fagyi.Na gondoltam megveszem az Érzéki csalódást, mert anno az HBO-n nagyon tetszett,DD és DTS is van rajta.Viszem a pénztárhoz, erre a pénztáros nő egy papírborítékból kivett egy lemezt, és besuszterolta a tokba, ugyanis a fólia ki volt vágva és a tokokból a film ki volt véve.(Gondolom a lopás elkerülése végett).Otthon vettem észre, hogy tiszta karcos a film, és a lejátszóban akadozott a lejátszásnál.Később visszamentem, és kicseréltettem. Csak azt nem értem, hogy miért nem tudnak a filmre vigyázni.Tavaly a Hullahó telizsák című filmet vettem így egy másik kútnál.Akkor legalább papírtokban adták a filmet a tokhoz.