egyszerűen késztetésem van venni új DVD-A lemezeket mert annyira bejönnek, de nagyon kicsi a kínálat (bár van még amit nem vettem meg, de előbb azért kipróbálnám a tuti befutókat, pl. Diana Krall megjelent 2 DVD-A és még sokan mások... (jazz, klasszikus előnyben, de ha van esetleg elektronikust is szívesen vennék viszont azt annyira nem láttam még...)) szóval tudom, hogy sok a munka a lemezekkel, meg nálunk kicsi a kereslet is, és biztos lesz majd, stb... de nem győzöm kivárni... idáig mindkét megjelenési csomagból vettem 1-1-et (tudom nem sok dehát én csak 1 ember vagyok...) és még majd becsúszik a jelenlegiből is a BÉTÓVEN, de nem bírom a várakozást, csillapítanom kéne étvágyamat...:D:D:D
szóval csak ezt akartam megosztani az Xpress-el... :D
köszi...
(esetleg ideírhatnátok pár címet ami esetleg majd megjelenik, csak hogy legalább az illuzió meglegyen...:D, vagy ha kell segítség akár én is felveszem az adatokat nektek ;))
szóval csak ezt akartam megosztani az Xpress-el... :D
köszi...
(esetleg ideírhatnátok pár címet ami esetleg majd megjelenik, csak hogy legalább az illuzió meglegyen...:D, vagy ha kell segítség akár én is felveszem az adatokat nektek ;))
0