Keresés

Thirteen days(13 nap)

2004. június 11., péntek 21:22

Tényleg jó tudni, hogy mikor jelenik meg a "Thirteen days" DVD-n, én kizárólag ebben a változatban fogom megvásárolni, már feltettem a kívánságlistámra évekkel ezelőtt, ugyanis előbb vártam, hogy kiadják a filmet lakossági forgalomban is. Klassz, hogy 2 lemezes lesz a DVD és csemegézhetek az extrákból is.

A filmet utoljára 3 évvel ezelőtt láttam a hazai mozikban!

Mégegyszer köszi a pontos infót!

Lily
0
2004. június 11., péntek 21:18
Szia Diablo69,

Nem én vagyok az a lány, aki a PC Gurunál dolgoztam csak ugyanaz a becenevünk.

Lily
0
2004. június 11., péntek 20:19
lehet, hogy te nem hozzám szóltál, én viszont hozzád szóltam. :] köszi a választ. ;]
0
2004. június 11., péntek 19:42
Jama: Azt hiszem nem hozzád szóltam, egyébként meg az egy hack'n'slash játék volt. Top voltam benne, de topless nem....

0
2004. június 11., péntek 10:18
_calogero   5/25/2004 9:33:42 PM  

Kedves BuFi!

Időközben megtudtam, hogy Ti adtátok ki a 13 napot, és nagyon (!) örülök neki.
Azt szeretném tudni, hogy mikor fog megjelenni kereskedelmi forgalomban, és, hogy megkapjuk-e azokat az extrákat, melyek a külföldi kiadványokon szerepeltek?
A DTSnek nagyon örülök!
Sárospatakon már az egyik tékában ott figyel a polcon a DVD, de állítólag azon nincs DTS! Ez csak ugye a tékás verzió miatt van?

várom mielőbbi válaszotokat!
üdv
calogero

-------------------------------------

Budapestfilm    5/27/2004 10:25:38 AM  

Kedves _calogero!

A 13 nap szeptmberben fog megjelenni kétlemezes kiadásban. Az első lemez megegyezik a tékás változattal (DTS hang sajnos nincsen rajta), a második lemezen pedig az extrák kaptak helyet (azt nem tudom, hogy megegyeznek-e a kinti lemez extráival).
0
2004. június 11., péntek 9:17
hehe.

diablo69, bocsi a kérdésért, de volt egy hack'n'slack játék néhány évvel ezelőtt. nem Te vagy a topless változat?
0
2004. június 11., péntek 9:15
Szia Lily!

Bocsi a kérdésért, de volt egy lány aki a PC Gurunál dolgozott évekkel ezelőtt, nem Te vagy?
0
2004. június 10., csütörtök 23:03
Erre nem tudok válaszolni, de ha jól emlékszem valahol azt hallottam szeptember elején jön kereskedelmi forgalomba.
0
2004. június 10., csütörtök 20:15

A múlt hónapban végre valahára kiadták DVD-n és VHS-n a 13 nap című filmet, de egyelőre még csak kölcsönözni lehet.

Honnan tudnám megérdeklődni, hogy mikor jelenik meg előreláthatólag lakossági forgalomban?

Előre is köszi,
Lily
0