Azért azt továbbá is kétlem,hogy a Görög valami szuper jó csapat lenne,amelyik olyan jó volt,hogy EB-t tudott nyerni.Lássuk be,ellenük mind a Franciák,Csehek,és Portugálok is szörnyen játszottak.Azt meg nem tudom elfogadni,hogy ezek a csapatok azért nem játszottak jól,mert ők voltak az esélyesebbek.Ilyen nincs a profi football-ban,játszol ahogy tudsz,és kész,és nem azon hezitálsz,hogy mien gáz lenne itt kikapni.2000-ben a döntőben egyértelműen a Franciák voltak az esélyesebbek,és akármennyire utálom őket,el kell ismerni,jól játszottak,nem adták föl az utolsó percig sem,míg a Portugálok kínlódtak,egyszerűen nem láttam rajtuk,hogy ők itt az utolsó percig küzdeni akarnak,pedig 5 perc hosszabbítást is kaptak.Most néztem vissza a 2000-es Eb meccseit,hát a Portugál válogatott egyszerűen fantasztikus volt,amit ott Figo,és Nuno Gomez produkált,az szenzációs volt.Ha azzal a szellemű csapattal játszottak volna most is,nem lett volna az a Görög keret,11 játékossal a kapu előtt,aki megakádolyazta volna őket a győzelemben.
0