Keresés

Menekülés New Yorkból (DVD)

2010. augusztus 28., szombat 17:36
Valószínűleg az LK-s új szinkronnal jött volna ki vagy pedig vágottan.
0
2010. augusztus 28., szombat 15:37
Az nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lehet volna ha az LK sorozat keretein belül jön a film. Meg is fájdult a szívem. Igényes slipcase, szitázás, menü. Némi extrát, és talán az 5.1-es angol hangsávon túl még dts-es-t is kaptunk volna. Sajnálom, hogy már nem fért bele a sorozatba. Azonban én így is örülök, hisz nagy hiánypótlás ez most. A kiegészített eredeti szinkron pedig külön piros pont. Az ár pedig a kiadáshoz mért, sajnos...
0
2010. augusztus 28., szombat 14:05
eddig is ez volt. én már 6 éve külföldről rendelek filmeket. magyarországon sosem jelentettek meg volna egy német nyelven is beszélő alien steelbook-ot. :-)) nekem mindegy, hogy honnan elérhető. ha hollandiából akkor jöjjön onnan.
0
2010. augusztus 28., szombat 13:19
Hát ha jobban végiggondolom a kiadók is csak simulnak a hazai vásárlók igényeihez.

Én hiába hiányolom az angol 5.1/dts hangot ,ha a nézők 90 százaléka nem nézi meg másképp:csakis szinkronizáltan filmeket.

Sok régi szinkon meg csak stereo,mono és mégis jól fogynak csak mert nem kell közben olvasni.Az angol hang innentől kezdve másodlagos,ugyanúgy lehet stereo ,mert kevés embernek van már igénye az eredeti hangra.

De ezek szerint a házimozi hangra és az eredeti képarányú kiadványokra sem sokkal nagyobb (?) van.

Én részemről befejeztem a méltatlan DVD kiadások tovább vételét.Imádom a régi klasszikusokat,de a Vadak ura,Evil Dead,fenyegetés,Sötét angyal és tsai így zsinórban ,most már kiverték nálam is a biztosítékot. :S

A Menekülés New Yorkból trailere valamelyik LK-s kiadványomon még rajta is van.Fáj a szívem,ha belegondolok,hogy sokkal jobb specifikációkkal jöhetett volna ki,ha még belepasszírozták volna abba a csomagba.

Pedig,hogy vártam anno.Erre tessék. :(

Nekem a B-Rolltól egy Studiocanal film sem kell így.Inkább akkor már BD-n vagy DVD-n kintről,normális mozihanggal.
0
2010. augusztus 28., szombat 12:35
Az nagyon szélsőséges lenne! ;-)
0
2010. augusztus 28., szombat 12:35
Nincs ezzel gond: szépen lassan majd mindenki "rákényszerül" a nyelvtanulásra, így pedig lehet majd rendelgetni kintről a hiper-szuper kiadásokat. Itthon meg végül marad a 99Ft-os papírtasakos DVD-dömping - a Valóvilágon, Mónika-show-n, meg a többi népbutító f*szságon kinevelt célközönségnek.
0
2010. augusztus 28., szombat 3:37
Egyébként ma (vagy is tegnap) megvettem a kiadványt offline, nem tudtam tovább várni. Az első beletekintés alapján elmegy a kiadás. Eredeti a képarány és nagyobb képhibával nem találkoztam. A szinkron valóban az eredeti, az angol hangsáv jó keverésű surround. Extra gyanánt mindösszesen A köd trailere található a lemezen. A B-Roll kiadványoknál tapasztalható felirat-problémával nem találkoztam.
0
2010. augusztus 28., szombat 3:28
Várom azt a "kiadást"! ;)
0
2010. augusztus 28., szombat 1:47
Nem t om mi Vóna, ha a kisebbség kedvéért kiadnák a Jobbik verziót.:)
0
2010. augusztus 28., szombat 0:05
nem tudom mit nyávogtok. angliában ugyanilyen fapados verzióban jelent meg először, utána pedig kiadtak egy steelbook-ot. itt azért nem lesz más, csak a fapados változat, mert a magyar embernek nem kell a jobb. megnézi a filmet és kész. felteszi a polcra. a kisebbség kedvéért nem fogják kiadni a jobbik verziót. évekig próbálkoztak vele...nem kellett. a kisebbség kedvéért senki sem vág bele veszteséges üzletbe. ezt vagy tudomásul vesszük, vagy dünnyöghettek életetek végéig. ezen a piacon nincs akkora igény a hiperszuper kiadásra, mint nyugaton. ez van.
0
2010. augusztus 26., csütörtök 20:34
Ma megjelent elvileg. Aki át/megvette, írjon már pár szót a kiadásról. Különösképpen a képarány és a képminőség érdekelne. Köszi!
0
2010. augusztus 23., hétfő 16:51
miért nem érhet többet? egy másik b-roll filmnél lehet választani román zászlót is és közben Metallica szól a menüben :)
0
2010. augusztus 19., csütörtök 22:35
Így van, úgyhogy ezekkel csak annyi a gond, hogy nem 99Ft-ért - amennyit valójában érnek - vannak egy papírtasakban a turkálóban... :-O
0
2010. augusztus 18., szerda 21:39
Ezzel az "örülni kell neki" dologgal csak annyi a gond, hogy túl sokszor játsszák ki ezt a lapot a kiadók. Örültem az Evil Dead megjelenésének, megvettem, cserébe egy lapát gőzölgő matériát kaptam. Örültem a Fenyegetés megjelenésének, megvettem, cserébe egy ...nem is tudom minősíteni mit kaptam. Örültem a Suspiria megjelenésének, megvettem, cserébe vágott képarányt kaptam.
Egy kissé undorító, hogy örökké csak a sz*rt próbálják lenyomni a torkunkon, és a zászlóikra az "örüljenek, hogy megjelenik" jeligét festve indulnak magasról ejteni a fejünkre.
0
2010. augusztus 18., szerda 21:19
Én meg annyit mondok ha ebből a kiadványból egy rahedli elfogyna akkor talán kapnánk egy jobb kiadást is... de nem fog, mert tényleg rossz a mostani kiadás, igen csak 2.0, igen a borító se a legjobb (amit megjegyzek bárki tud jobbat tölteni, illetve nyomtatni - én például fogok), és nem utolsó sorban, a film nem egy pop-kultúrális darab...

DE igenis örülni kell neki, mert én biztos nem fogom azt mondani, hogy "akkor inkább meg sem jelent volna".
0
2010. augusztus 18., szerda 20:53
Heh, erre első a toplistán. Mondjuk a top 24-en soha nem láttam az izomélvonalban, de akkor nem szóltam, vegyétek, szeressétek. :)

De ha pixeles, akad, és nem kikapcsolható a felirat, akkor cssssssss. :)
0
2010. augusztus 18., szerda 20:45
Ha nem jamamura fordítását tartalmazná a lemez, azt mondanám, ez a lemez egyenértékű az első avi-fájllal, ami csak szembejön a neten. Merthogy az okádék borítótól sem ájultam el. Azért elég "keményen" kell dolgozni ahhoz, hogy egy eredeti kiadványt így jellemezzek, de akinek ez is érték, hát Istenem, van ilyen.

Azért az előrendelési listán lévő helyezésekből látszik, hogy más se áldoz rá még ekkora összeget sem.
0
2010. augusztus 18., szerda 20:32
Hát pedig ennek is kell örülni. Én legjobban az eredeti 5.1et sajnálom, de maga a tény hogy megjelenik, még ezt is tudja kompenzálni:)
0
2010. augusztus 18., szerda 18:27
Így extrák nélkül nem is érdekel. Nem vagyok oda az ilyen lecsupaszított DVD-ért.
0
2010. augusztus 13., péntek 15:29
Jama,

tudom hogy már késő az extrák után rinyálni, de egyébként mik lettek volna rajta, ha összejön a dolog?
0
2010. augusztus 13., péntek 14:38
Én is úgy emlékszem, igen elég cifra mondatok maradtak ki annak idején a szinkronból, remélhetőleg a pótlásnál nem fognak finomítani, hanem jó magyar fordítást készítenek.
0
2010. augusztus 13., péntek 13:40
Szerintem csak az ő párbeszédeikben voltak hiányosságok, ahogy én emlékszem.
Vicces, hogy szinte az összes kimaradt részben volt valami káromkodás-féle...
0
2010. augusztus 13., péntek 8:53
Nem, ő egy másik arc, de szintén nagy rajongó. :)

A részletekről nem sokat tudok, mert nem volt benne a kezem, de az szinte biztos, hogy Gáti Oszkár és Reviczky Gábor közreműködtek a dologban.
0
2010. augusztus 13., péntek 1:41
Köszönöm az infókat! Hogy Te miket tudsz...
0
2010. augusztus 13., péntek 1:00
Valami igazság van abban, amit az Odeon honlapján írnak, mivel a MOKÉP 1987 szeptemberében megvette a film hazai moziforgalmazásának jogait, csakhogy az akkori kultúrpolitika 3 T-s jelszava(Tűr, Tilt, Támogat)közül pont a Tilt kategóriába esett, ami miatt megtiltották a hazai moziforgalmazást.
Azonban Kóczián János, aki anno átvette a filmet a hazai moziforgalmazás számára, egészen Kádárig ment, hogy valamiképp itthon is bemutathassa Carpenter remekművét.
Így született meg a Magyar Televízió "Fantasztikus Filmek Fesztiválja" sorozata, melyet Kóczián János szerkesztett, s melyben olyan alkotások kaptak helyet, mint az ALIEN, a THE FOG, az ESCAPE FROM NEW YORK vagy a THE THING.
A BLADE RUNNER azért nem került bele a válogatásba, mert azt csak 1985-ben vette meg a MOKÉP hazai moziforgalmazásra, de csak három évvel késöbb, 1988-ban került végül a hazai mozikba(szintén Kóczián János jóvoltából).
0