Keresés

Special Collector Edition

2004. június 25., péntek 10:09
Ez rossz hir.
Akkor ha megjon a hivatalos valasz is akkor forwardolom Paulnak es vagy ad egy bankszamlat es utalok vagy kenytelen leszek kulfoldon eldegelo kollegakat igenybe venni :)
Bizakodjunk :)))
0
2004. június 25., péntek 8:54
A PayPal eléggé hajthatatlannak tűnik: én is írtam már nekik (nekem eBayre kellene), de azt írták, hogy nem tervezik a bővítést, sajnálják.
0
2004. június 25., péntek 8:46
Elso kor.
Megirtam Paulnak, hogy mik kellenenek. Aminek annyira orult, hogy egyreszt nem zavarta, hogy ket reszletben rendelnem, masreszt rogton adott 10% discountot :)))
A fizetest o PayPal-al szerette volna, de mivel ez nem mukodik Maorol igy marad a bankkartyas utalas. Most futok meg egy kort azert a PayPal support fele is, hogy mi az o meglatasuk (legroszabb esetben persze marad a paypal egy kis kanyarral, de jobban orulnek ha talalnank egy mindenki altal elerheto megoldast)
A folytatas szerintem jovo het elejen :)
0
2004. június 24., csütörtök 15:45
naná, várjuk a beszámolót!
0
2004. június 24., csütörtök 12:02
Paypal nem megy, de nagyon pozitiv volt a hozaallas. Kerte, hogy irjam meg, hogy melyek erdekelnek es kitalalunk valamit :)
Amint van valasz megosztom veletek (felteve ha erdekel valakit)
0
2004. június 24., csütörtök 10:18
Az jó lenne, mert ahogy elnéztem, a fizetés elég körülményes: csak PayPalon keresztül lehet, az meg nem megy Magyarországra.

Vagy megegyeztetek valamiben?
0
2004. június 24., csütörtök 10:13
Jo hir, hogy szallitanak magyarorszagra is. Legalabb is Paul ezt irta tegnap a kerdesemre valaszolando mailre :)
Ugyhogy rendelek is par dobozt es ha valakit erdekel beszamolok az ugy meneterol :)
0
2004. június 23., szerda 21:02
Hú! Délután, mikor valaki említette ezeket (name no names :), még csak legyintettem, hogy á, annyi pénzből mennyi más DVD-t lehetne venni, de ezek tényleg gyönyörűek!

Azt hiszem magamnak nem vennék, de ajándéknak kitűnő lehet, az adott sorozat/gyűjtemény rajongóinak.
0
2004. június 23., szerda 20:43
Köszönöm a sok infót Srácok !
Szerintem ez már picikét túlzás de ha valakinek van pénze akkor miért nem ?!
0
2004. június 23., szerda 2:46
Fecó,te "ultramocsok":)))..ilyen gyönyörűségek oldalát nem szabadna mutogatnod...hát de szép dolgok vannak ott:DD
0
2004. június 22., kedd 22:04
Nem gravírozott hanem könnyű, hajtogatott fémdobozok valami speciális módon nyomtatott képekkel. A képek hivatalos fotókból, rajzokból és promóciós anyagokból készült montázsok.
0
2004. június 22., kedd 21:55
Már nézegettem korábban az oldalt, jók az anime dobozai. Haveromnak van egy Gasaraki doboza, egész jól néz ki. Sajna a Cowboy Bebop-ot a Bandai letiltotta.

Mire vagy kíváncsi? PayPal-lal kellene fizetni és Magyarország nem szerepel a célországok között, de szerintem emailben fel lehetne venni vele a kapcsolatot, ha kell valami cucc.
0
2004. június 22., kedd 21:51
Egyedi, gravírozott fém díszdobozokat tudsz rendelni a filmjeidhez, főleg a sorozatokhoz. Ahogy nézem csak Paypal-on keresztül tudsz fizetni, ami nem megy Magyarországra.
0
2004. június 22., kedd 21:10
Találtam egy elég érdekes oldalt de nem tudok olyan jól angolul ezért a segítségeteket kérem !

http://www.designpaulchampagne.com/

Elöre is Köszönöm
0