nekem eredendően ugyanaez a doksi vette el a kedvem a játéktól. nem értem, minek kell minden témából everquest jellegű masszív online rpg-t gyártani. eddig a legerőltetettebb ötlet az, amelyben egy nagyváros szuperhőseit alakíthatják a játékosok. képzejétek el: egy városban 2839572345236 szuperhős van. jó móka, mi? ehh...
0
2004. június 24., csütörtök 1:54
1560
csatlakozok..egyrészt ETM tényleg csúnya és bukta...ennek se lett jobban ráizmosítva a grafikájára és a büdös életben nem fogok fizetni MMPORG-ért vagy hogy a viharba írják,azt biztos...csak ha kiküszöbölik,hogy soha semmilyen servertávolság esetén ne lagosodjon és tényleg élvezhető legyen sokáig:))
0
2004. június 24., csütörtök 1:27
196
Nem szántam reklámszövegnek!:) Azért ha összejön a dolog egy világméretű valamivé, az nem lenne rossz! Nem vagyok egy nagy gamer, de ez érdekel! A Revolutions DVD-n van róla dokumentumfilm, aki teheti nézze meg, nekem is az csinált kedvet!:)
0
2004. június 23., szerda 23:40
342
Csatlakoznék derceto-hoz. Majd hisszük ha látjuk :))
0
2004. június 23., szerda 22:56
4201
Ez úgy hangzott mint valami rossz reklámszöveg. Óvatosan azokkal a jelzőkkel, az ETM is "gigászi méretű" csalódás volt.
0
2004. június 23., szerda 22:00
196
Neharagudjatok, hogy megint új topic, de úgy gondoltam a jövő egyik legpazarabb játékáról nem feledkezhetünk meg még itt sem! Az egyenlőre még csak Észak-Amerikában müködő játék, gigászi méretekkel növeli meg a pc-s játékok népszerűségét. Én már rohadtúl várom...ti beválaljátok, igen vagy nem?!:)