Keresés

Az utolsó akcióhős (Blu-ray)

2012. november 23., péntek 11:41
Tisztelt Xpress!
Mikorra várható a kiadvány beszerzése?
Már nagyon "várt" darab.
0
2012. október 25., csütörtök 13:03
Kedves Xpress!
Látom 1-5 napról, bizonytalanná vált a beszerzése. Esetleg lehet tudni, hogy mire számítsak, van esély, hogy lesz? Csak azért kérdem, mert pár száz forinttal többért meg tudnám venni máshol, nem szeretnék róla lemaradni.
Mikorra lehet majd tudni, hogy lesz belőle, vagy sem?
0
2012. február 1., szerda 20:45
Néhány jelenetnek mindenképpen. Egyébként úgy értettem, hogy ne készítsenek hozzá újat. Az itthon megjelent változaton csak a rendezői változat szerepel, annak pedig az új jeleneteihez új szinkron készült, mégpedig úgy, hogy a szorosan hozzá kapcsolódó képsorokat is újra szinkronizálták, hogy ne lógjon ki annyira a lóláb: pl. hogy mennyit öregedett Gáti Oszkár hangja, vagy hogy Furlong teljesen új hangot kapott.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 1., szerda 19:44
A Terminátor 2.-nek több szinkronja is volt?
0
2012. február 1., szerda 19:41
Ezzel én is egyetértek.

Én is csak azért vettem meg, mert Arnie filmjei számomra kötelezőek DVD-n és BD-n egyaránt. Ha jönnek majd az új filmjei, minden bizonnyal mindkét formátumon vásárolni fogom őket.

Ezért remélem, senki nem néz hülyének.

Teljesen azért nem őrültem meg: a B-roll förtelmeit messzire elkerülöm. Pedig még örültem is volna annak, ha teszem azt a T2-t kiadják a sima moziváltozatban az eredeti szinkronnal. Egyedül az Emlékmást vettem meg tőlük, abban bízva, hátha javították az LK kiadáson meglévő szinkronhibát (pillanatnyi kihagyást), de ez nem történt meg, ellenben botrányosan tele volt digitális hibákkal a kép, ezért azt is visszavittem a boltba.
0
2012. február 1., szerda 0:40
Meg tudom érteni azokat, akik a klasszikus szinkron hiánya miatt nem veszik meg ezt a filmet! Most néztem pár, ebből a "korból" származó - számomra - klasszikust: Tango és Cash, A pusztító, Az utolsó cserkész, Csupasz pisztoly... mindenki tegye a szívére a kezét és válaszoljon: Megvennéd ezeket, ha nem a klasszikus szinkron kerülne rájuk?
0
2011. április 18., hétfő 16:36
Hasonló volt a Túl a csúcson DVD esetében: ott a szinkron az újabbik (TV2-s), de a felirat egy az egyben a klasszikus szinkron szövege.
0
2011. április 13., szerda 19:36
Sajnos még nem kerítettem rá sort, de ami késik, nem múlik. Annyit azért leszűrtem ezzel kapcsolatban, hogy jó eséllyel közelebb áll a felirat a klasszikus szinkronhoz, mint az új szinkron. Na, ez nem tudom, mennyire jó hír... nézőpont kérdése.
0
2011. április 12., kedd 23:08
Számomra Gyulus 18.-19. hozzászólása alapján nem ez jött le. Gyulus, megnézted már felirattal?
0
2011. április 12., kedd 16:52
"Öröm viszont, hogy a felirat megegyezik az eredeti szinkron szövegével."
0
2011. április 12., kedd 15:57
Lehet már szóba került de nem találtam róla írást, szóval a BDn a magyar felirat mit "követ" az ÚJ szinkront (tehát az átírt szöveget) vagy a régi EREDETI magyar szinkront?

És ugyanide kapcsolódna a másik kérdésem, hogy a régi csak felirattal ellátott DVD változaton a magyar FELIRAT az ős magyar változatot követi vagy az is már "átírt" volt?
0
2011. április 12., kedd 11:57
szerintem semmit nem veszítenek, illetve ha igen 1 embert legalább :-)

(a dvd-n meg van, az is feliratos :-) )

anno moziban elképzelhetetlen volt, hogy ne szinkronos legyen, volt is felháborodás, ha egy-egy filmet feliratosan adtak...

egy kiadás nem attól tré, hogy van-e rajta szinkron, illetve az milyen (régi-e vagy új).

0
2011. április 11., hétfő 19:38
De a képe szebb és az eredeti hangja ütősebb. Na? :)
0
2011. április 11., hétfő 19:29
Nagyon ráállna a kezem a megvételre, csak éppen köszönhetően az új szinkronnak, sajnos le kell állítanom magam. Nem tudom ki a felelős ezekért, de észrevehetnék már, hogy még ha mondjuk drágább is az eredeti szinkronnal kiadni, annyit nyernek vele, mint amennyit a gagyi új szinkronom veszítenek. Akkor? Utóbbi esetben kiadnak egy tré valamit, ami bár olcsóbb, DE TRÉ!

TRÉtlenül 7000 ért is vinném.
0
2011. február 8., kedd 20:01
Pontosan. Ráadásul a Süsü pont úgy szinkronizált, mint Az utolsó akcióhős.

Egyébként tudomásom szerint az amerikai filmeket is utószinkronizálják, tehát bár a színész saját hangját halljuk a film alatt, ezek nem a helyszínen készült hangfelvételek. Érdekes ez a több verziós filmeknél is, mint pl. T2, ahol a chip-kiszedős jelenet előtt teljesen más Arnold szövege a mozi- és a rendezői változatban. Előbbiben önképzőnek mondja magát, utóbbiban meg "read only"-ra kapcsoltnak.
0
2011. február 8., kedd 11:11
Ez igaz, majd csak, ha megjelenik BD-n is. :)
0
2011. február 8., kedd 11:01
igen, de  a süsü esetében erről nem beszélhetünk :)
0
2011. február 8., kedd 10:44
Igen, elképzelhető... :)

De, hogy jön most ide az angol? Régi szinkron vs. új szinkron a probléma tárgya nem?
0
2011. február 8., kedd 10:32
elképzelhető, hogy nem tudsz róla, de süsü magyar, míg az akcióhős amerikai, ahol bizony nem a magyar az őshonos nyelv, hanem az angol ;-)
0
2011. február 8., kedd 8:28
Tök fölös a hiszti persze...  A Süsühöz is csinálhatnának már egy új Gesztesis szinkront, mert a régi Bodrogissal mára már élvezhetetlen. Ráadásul 5.1-ben sem dübörög, amikor Süsü császkál.
0
2011. február 7., hétfő 23:38
ergo: meg is néztem, épp azért csodálkoztam, mert ugyanazzal adták le, amivel kb. 15 éve láttam (és nem vágtak ki semmit belőle)

lehet, hogy hihetetlen a hiszti, de el kell hinni - ennél már csak az lenne a rosszabb, ha Ford Fairlaneből is készülne egy új
0
2011. február 7., hétfő 17:39
Az új szinkron teljesen rendben van, egy embert kivéve, ez a hasfelmetsző.
Az eredetiben ha jól emlékszem Kautzky Armand volt, most meg nem mondom ,hogy ki az új, de hallgathatatlan, még mintha egyedül nála a hangkeveréssel is baj lenne, tompa a szinkron ennél a figuránál.Nézzétek meg, érdemes.
0
2011. február 7., hétfő 11:43
az RTL KLub:)
0
2011. február 7., hétfő 10:50
tegnap vmikor du. adta az egyik ker adó.
0
2011. február 7., hétfő 10:49
hihetetlen ez a hiszti a szinkronokkal kapcsolatban.
0