Egyetértek Gyulussal. De azért nem vagyok az új szinkronok ellen, mert vannak bizonyos filmek ahol már minőségileg az eredeti nem állja meg a helyét, vagy egyáltalán nem is jó (pl.: Árral szemben) bár ez erre a filmre ez nem vonatkozik. Tehát az lenne a legjobb ha az eredeti is felkerülne sztereóban vagy monóban, az új pedig DTS-HD MA-ban vagy TRUE HD-ban. Bár nem tudom mekkora szükség lenne erre, mert, legalábbis én BD-n eddig kb. 1-2 filmet néztem magyarul, de ezzel szerintem nem csak én vagyok így.
0
2010. szeptember 11., szombat 21:00
8851
Italian stallion!
"Nem volt még szerencsém a Blu-ray kiadáshoz, ezért pusztán csak kiváncsiságból kérdezném, hogy a szinkron szöveg tartalmában vagy csak a szinkronhangokban, esetleg mindkettőben változott."
Olvasd már el a kritikámat, cseszed, leírtam mindent feketén-fehéren!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 11., szombat 14:37
8851
Ja, és ne feledjük, hogy a filléres Van Damme DVD-k itthon készültek.
0
2010. szeptember 11., szombat 14:36
8851
Sajnos ez nem "tudás/nem tudás", hanem "akarás/nem akarás" kérdése. :\
0
2010. szeptember 11., szombat 14:09
1560
Papp János..úristen..szeretem...de a nyomába se ér egy négerek száján ordítozó Kránitz Lajoshoz....tényleg olyan nehéz még 70 megát elfoglalni egy alternatív hangsávval?...dvd-n meg tudták csinálni ezt filléres van damme filmeknél pl?:(
0
2010. szeptember 11., szombat 13:57
8851
Reménykedem benne, hátha egyszer kiadják DVD-n is (az eredeti) szinkronnal, pláne, hogy momentán a feliratos sem kapható.
Az a baj, hogy tényleg vannak olyan emberek, akik csak azt nézik: "Jesszusom, Blu-ray-re sztereó szinkron 2010-ben??? Miért nem DTS-HDMA 7.1??? Az lenne a minimum." A művészi értékét meg nem nézik...
Ha rajtam múlna, minden BD-re és DVD-re az eredeti klasszikus szinkron kerülne fel, függetlenül annak minőségétől vagy csatornaszámától. Az új filmek általában képileg is jobban festenek, mint a 15-20 évvel ezelőttiek, miért nem lehet elfogadni, hogy a hangnál is lehet ilyen differencia...? Egy majd 20 éves film hadd szóljon már sztereóban, mégha BD-ről van is szó! Az új filmekre meg úgyis sokcsatornás, jó minőségű hangsávok kerülnek.
De ez az újraszinkronizálási mánia tényleg elkeserítő, és kezdi elvenni a kedvem az egésztől, mert persze pl. ezt a filmet is ha leadja majd az ertéelklub vagy a tévékettő, biztosan az eredeti klasszikus szinkronnal fogja megtenni, csak azok bosszankodhatnak az új hang miatt, akik képesek hétezret kifizetni egyetlen filmért. ;(
0
2010. szeptember 11., szombat 11:34
7271
Jesszusom, új a szinkron??? DVD-n vajon jön-e (biztosan nem), s ha igen, klasszik lesz-e a magyar hangsáv (remélem, igen)?
0
2010. szeptember 10., péntek 19:18
893
megnéztem. még most is tetszett. :) a szinkronról nem nyilatkozom, mert nincs viszonyítási alapom.
0
2010. szeptember 8., szerda 21:15
7074
Akiket felismertem: Reviczky Gábor (Slater), Epres Attila (Benedict), Tordy Géza (Vivaldi), Pikali Gerda (Danny anyja), Papp János (rendőrfőnök)
0
2010. szeptember 8., szerda 20:55
6264
a multik rendszerint drágábban árulják az xpress-es és az ajánlott fogyasztói áraknál is a BD-t.
ez pedig már régóta így megy.
amikor BD koncertek 10-12 ezrekért vannak kitéve(ráadásul nem is új címek) ,azért már fogom a fejemet.de egy 6700-as lemezt is 8400 ft-ért kitenni...pfff.hát kell hozzá pofa.így is drága,miért kell még tovább drágítani,s így luxussá tenni ? :(
igaz szabadpiac.nem kötelező megvenni semmit,igaz ?
0
2010. szeptember 8., szerda 20:37
8851
Én már megvettem volna, de Zalaegerszegre nem érkezett meg. :-(
Az Xpress-ről is megrendelném, de itt meg nincs az adatbázisban Az 50 első randi szinkronos változata, análkül meg nem éri meg elküldetni...
0
2010. szeptember 8., szerda 17:46
1341
Ha valakinek megvan már, megírhatná kik az új szinkronhangok :)
0
2010. szeptember 8., szerda 1:15
7074
Pedig neked (meg Argentonak) tetszene. Néhol elég szemcsés a kép.
0
2010. szeptember 7., kedd 23:55
14593
A normális árán volt a kezemben délután, de nem vettem meg (egyelőre)...
0
2010. szeptember 7., kedd 23:46
17243
Ma láttam a kiadványt a Saturnban 8.390 Ft-os áron kitéve. Sajnos senkit nem láttam a környéken kezében egy táblával, mi szerint "Az Xpressen olcsóbb". :(