Zazi, nekem több ilyen DVD-m is van, többségük ráadásul amerikai nyomás. Ez a plexi nyomásából ered, ahogy azt Xpress.hu mondta, és semmi gondot nem okoz, pusztán esztétikailag hat rosszul...
0
2002. augusztus 14., szerda 1:30
4201
A Kinowelt Hungary is forgalmaz még filmeket, például itt az Xpress-en is van egy csomó, még mindig kapható Kinowelt DVD. Ha csődbe mennének, akkor ezek eltűnnének. De még nem mentek csődbe, csak éppen vegetálnak. Az emberek jelentős része, beleértve mindenkit, aki ott DVD-vel foglalkozott, már otthagyta a céget. Úgy tudom a Budapest Filmhez többen is mentek, és magukkal vittek egy csomó, még ki nem adott filmet. Tehát érdemes oda is figyelni.
0
2002. augusztus 14., szerda 0:33
229
Hogy van az, hogy a német KINOWELT még forgalmaz filmeket?? Ezek szerint az nem ment csődbe? Csak mert ha nem, akkor lehet még remény a Kinowelt Hungaryre és az igényes dvd-ire (ÉS A T2re?????????????????????????)
0
2002. július 28., vasárnap 1:12
3
Nos lehet hogy rosszul fejeztem ki magam. A Te leírásod jobban illik rá. Inkább visszaküldöm, mert ehhez hasonló egyik nyomott dvd-men sincs, tehát nem az általad említett szitu áll fenn. Köszi a segítséget,
0
2002. július 27., szombat 23:41
Moderátor
7449
Szerintem ez nem az említett festék-hiba, hanem csak a lemez-préselésnél előforduló - és a lejátszás minőségét nem befolyásoló - mintázat. Ha nincs vele gond, nem érdemes cserélni, de ha bármi lejátszási probléma lenne vele, az info oldalon leírtak szerint küldd vissza, és azonnal postázzuk a cserét.
0
2002. július 27., szombat 1:32
3
A Disc 2-ön, a szélétől befelé a korong közepe felé kör alakban halvány barna csíkok (mintha a festék megfolyt volna benne) láthatók, ill. vannak némileg világosabb részek is.
0
2002. július 26., péntek 12:20
Moderátor
7449
Milyen jellegűek az elváltozások? Foltszerűen elterülő, világos, vagy barnás, vékony a széleken?
0
2002. július 26., péntek 2:08
3
Xpress!
Nálam még csak szemmel láthatóak az elváltozások a T1-en, egyelőre nézhető. Szavaidból azt veszem ki, hogy várjam meg, amíg gallyra megy, és csak azután bátorkodjam visszaküldeni, vagy ez is elég e cseréhez?
Azért itt kérdezem, mert az info@..... -ról nem jött válasz.
0
2002. július 22., hétfő 21:12
17243
nekem kétlemezes r1-s változatom van, amihez szintén adtak fémdobozt, csak az már hozzám nem jutott el, mert az illető, akitől beszereztem, sikeresen eltörte, a szegény. :\
0
2002. július 22., hétfő 16:26
417
:DDD
Nálunk akkor még egy kiadó sem karolta fel az elhullajtott Kinowelt filmeket?
0
2002. július 22., hétfő 15:54
30
Jaja! Úgy néz ki, tehát ha nem vagy a közelében mackóba vele!! :))
0
2002. július 22., hétfő 15:13
417
Thanx, ez megmagyarázza. Szóval 200000-es Limited edition-öm van?:)
0
2002. július 22., hétfő 10:52
30
Dante: Azért egy lemezes a tiéd, mert az Artisan először csak egylemezes DVD-18-on tervezte kiadni a filmet, de csak 200 ezer DVD-18-at gyártatott le, míg az előrendelés már 957 ezer! darabra érkezett (nem beszélve a nem előrendelt készletről). Szóval a maradékot már DVD-9-es lemezeken gyártották le, tehát ezek a kétlemezes verziók. A másik érdekesség a fémdoboz. Az R1-es verzió fémdoboza szerintem jobb mint a kinowelt-es európai, és a dvdreview.com szerint az R1-es kiadás első hulláma kapott csak fémdobozt, a következő szállítmányokat már csak hagyományos amaray tokban árulták. Nem tudom ez tényleg így van-e, de ezt alátámasztani látszik, hogy az amazon.com-on az R1-es T2 borító képe az amaray-os változat, és csomagolási infonak is azt írják. Ebben az esetben viszont az R1-es fémdobozos verzió nagy kuriózum. Az angol T2 kiadás pedig sehol nem szerepel fémdobozosként, ráadásul a német fémdobozos "hátulja" szerint, a "package design"-on a Kinowelt copyright-ja van. Nem egyszerű a helyzet....
0
2002. július 22., hétfő 5:20
417
nekem R1 verzió van meg belőle, de amikor DTS-ben felcsendül Arnold motorjának a hangja.. Brr:)) Nagyon nagy. (érdekes, az enyém is Ultimate Edition, fémdobozzal, füzetecskével, de ebben egyetlen egy kétoldalas DVD van benne, egyik oldalon a film, a másikon az extrák. Pedig hallottam már három lemezes kiadásról is.. mi a különbség?)
0
2002. július 21., vasárnap 23:59
345
Én Angliából hozattam be unokatesómmal egy csodaszép fémdobozos verziót. Iszonyú igényes kiadás, és a film eredeti hanggal - azt kell mondjam: felülmúlhatatlan. A DTS már csak hab a tortán, de ezt a filmet én világéletemben szinkronosan láttam, és eredeti hang hallatán szó nélkül töröltem a szinkront a memóriámból :-)
Ehhez a filmhez nem kell magyar felirat. Főleg egy évnyi hülyítés után nem :-(
0
2002. július 21., vasárnap 0:11
229
Feladom! Ha Hollandiaban megtalalom femdobozzal egyutt, akkor megveszem. A magyar felirat meg le van sz*rva.
0
2002. július 15., hétfő 3:30
417
twister nem létezik magyar felirattal
0
2002. július 15., hétfő 2:03
1
terminator kettő király!! sajna nem lehet itt beszerezni pedig énis csápolom immár vagy 100aggyára.
de engem most leginkább a Twister érdekelne azis egy király film és az sincs meg itthon valaki nemtuggya h. honnan lehet beszerezni lehetőleg egy magyar felirattal
0
2002. július 10., szerda 0:25
19
Nekem az angol Special Edition van meg, azon angol DD5.1 es DTS hang van, felirat angol, holland :-))))
Amúgy nagyon igényes a lemez, már megint sajnálhatja a kiadó, hogy nem bírja Magyarországra behozni... De ezt nem érdemes kommentálni, mert úgyis töketlenek mind egy szálig.. :-)99)
0
2002. július 9., kedd 2:11
417
a T3 tízer trélerről mi a véleményetek?:)
Szerintem nagyon über, bár kétségtelen, hogy semmi köze az új filmhez, én is csak az első két rész alapján borzongtam bele, de rendesen.
0
2002. július 8., hétfő 11:52
Moderátor
7449
Az angolok szerint a korongra nyomott kép festékanyaga a hibás egyik-másik példánynál az elszíneződés miatt. Ha a lejátszást befolyásolja, az info oldalon leírt módon küldd vissza a lemezt, és küldünk cserét. Ha tömeges lesz a probléma, valószínűleg közvetlenül a kiadónak kell majd küldeni a lemezt, de ismerve az angol eladási adatokat, és azt, hogy csak a lemezek kis százalékát érinti a hiba, az a gyanúm, hogy a töredéknyi magyar piacon nem lesz túl sok hibás korong.
0
2002. július 7., vasárnap 22:28
2
Kérdés Most vizsgáltam át a The Terminator lemezeit.Furcsa elszineződéseket és szemmel látható hiányokat tapasztalok a lemezeken.Végig néztem a filmet még tökéletes de valamiféle átalakulás indult el a rétegben.Nézzétek meg a fényfelé fordítva és elfordítva.Ha a lézeres rothadás akkor valószínűleg előbb mint utóbb tönkremegy teljessen.Az Xpress-t kérdezem mi a teendő mivel olvastan hogy nem egyedi a probléma.
0
2002. július 5., péntek 20:26
229
Ooops! Bocsi. A T2 nemet verzioja azert nem erdekel, mert azon nincsa angol DTS, csak nemet. Azert koszonom!
0
2002. július 5., péntek 12:40
30
Truck! Én svájcból kaptam meg a T2 fémdobozos német (R2) változatát, kb. 2 hónappal ezelőtt. A www.1a-dvdshop.ch oldalon jelenleg is rendelhető raktárról. Decreto pedig megelőzött, nem a T2 a hibás, hanem a "The Terminator", azt adta ki az MGM. Üdv.
0
2002. július 5., péntek 2:43
4201
Nem a T2 lemezei hibásak, hanem a nálunk is kiadott kétlemezes Terminator régió 2-es lemezei. Az MGM nyilatkozata szerint a használt festékanyag nem volt kompatibilis a hibás széria ideiglenes tárolási körülményeivel. Az elszineződő, és ebből kifolyólag egyre kevésvé lejátszható lemezek eddig főleg angliában bukkantak fel, de az sem biztos hogy hozzánk jutott egyátalán ilyen lemez. Ettől függetlenül, akinek szerepel a gyűjteményében a Terminator, érdemes megvizsgálnia időnként közelebbről...