Keresés

Terminator 2 - Az ítélet napja

2001. november 5., hétfő 0:34
Jordana Brewster a Facultyban tetszett, mondjuk hozzájárult a szerepének az image-a is.
Nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg a T2 itthon, nem szeretnék blackstarra menni:(
Amúgy a T3-ban tényleg famke janssen lesz a másik terminátor?
0
2001. november 4., vasárnap 16:53
michelle rodriguez az egyik csajszi. szép, begyulladt szemei vannak, nem csoda, hogy előző filmjében, a girl fightban női bokszolót játszott. :] jordana brewster a másik csajszi. oké, elég aranyos droid, de ha nem emelkedik ki túl magasan az átlagból, imho.
0
2001. november 4., vasárnap 13:03
Számomra ez a film mindenek felett áll! Hogy, ha 30x nem néztem meg akkor egyszerse. Sajnos eddig csak VHS-en láttam úgy hogy rohadtul várom a DVD kiadást.
A kamionos rész az csúcs, mikor leugraszt a hídról... hát szóval elszál az agyam. Szinte nincs benne unalmas rész.
Nem ide tarozik, de most voltam a Hálálos iramban című filmen nagyon feldobott) és aki egy kicsit is érdeklődik az autók iránt annak kötelező jellegű a film. Álmodni sem mertem volna jobb autós filmről, pontosabban eddig nem is láttam jobbat, ez tényleg az autókról szól és összeszették a világ összes hidrogén-thermo-nukleáris- neutron- atombombázó csaját a filmhez. A fillmben csak tökéletes testű csajok szálingóznak és tökéletes autókkal tépetnek.  ...hjaj kijött boccs.
0
2001. november 1., csütörtök 16:40
köszi, simon. ki is prószáltam, de nem működött. "sajna", nekem régókód függetlenített dvd-m van [thomson dth 4ooo], s a numerikus billentyűkkel mást nem tudok csinálni, csak váltogatni a régiók között... de azért kösz.
0
2001. november 1., csütörtök 11:57
Play the disc one Side One. When you get to the main menu, select "Special Edition" - that will take you into the Special Edition sub menu. You'll notice the terminator on the left, with his left eye glowing red. Highlight the words "Play Special Edition," but don't start the film yet. Then, using the number pad on your DVD player's remote, enter the numbers 82997 (also known as Judgement Day in the film). This procedure may differ from player to player. For example, on my Sony 7700, I have to enter the numbers one at a time like this: 8, Enter, 2, Enter, 9, Enter, 9, Enter, 7, Enter. Each time another number is input, you'll see a new word appear on the small display on the right side of the picture. When you're done, they'll spell out "The Future Is Not Set". Once that happens, BOTH of the terminator's eyes will glow red, and you'll see a new selection appear above - "Play Extended Special Edition."
0
2001. november 1., csütörtök 7:50
hű, tudnám értékelni, ha valaki beütögetné a simon templar által említett procedura lépéseit... sajna, elveszítettem valahol a papíromat, viszont a t2ue már megért az újranézésre. segítsetek!
0
2001. november 1., csütörtök 1:42
Ata: most kicsit fáradt vagyok, hogy részletezzem de a lényeg az, hogy 3 verzió van a T2UE-n. Az egyik a normal moziverzió a másik a Special Edition és a harmadik eléréséhez egy billentyűkombinációt kell beütni. A harmadik a leghosszabb ennek ráadásként van alternatív (hosszabb) befejezése. Valószínűleg ez utóbbi verzióból láthattál részleteket a vob file-okból.
0
2001. október 31., szerda 10:27
Kicsit "off", de erdekes egyebkent, hogy az R1-en, amikor a special valtozat opcioval neztem is volt olyan resz a filmben, ami nem volt beleszove a vegignezeskor, csak a vobokban valo kutataskor talaltam meg... Amikor a T1000 korulnez John haloszobajaban es megtalalja a kepeket, ez valami well-hidden cucc lehet, vagy egyszeruen tre a DVDlejatszom? :)
0
2001. október 30., kedd 23:47
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én most nézegettem a tegnap megjelent R2-es lemez review-jait, és elképesztően jó lemez lesz az is!
Azt írják, hogy a DTS hang hihetetlenül jól szól!

Kíváncsi vagyok, hogy van -e valami info arról, hogy itthon mikor jön ki, egyáltalán lesz e rajta DTS hang, és olyan egyedi pléhdobozban adják -e ki itthon mint kint!
Egy kép a dobozáról:

http://images-eu.amazon.com/images/P/B000050YLU.02.LZZZZZZZ.jpg
0