Keresés

Dolby Digital 5.1 Creator avagy nem is kell hangmérnök ?

2004. július 19., hétfő 15:24
Nos.. reméltem hogy ez nagy felháborodást fog okozni de sajnos csalódtam.....
Számomra nagyon fontos hogy egy dvd filmet ne egy program hanem egy hangmérnök keverje ki ! Akit érdekel az ilyen jellegű téma maradjon meg a Dolby Surround I és a II-nél . Mint kettő nagyon jó főleg az utobbi Sztereo ill. Surround anyaghoz. Le az ilyen kamu programokkal !!
0
2004. július 17., szombat 19:24
Részemről is lezárva.
Csak még annyit az előzőekhez: hajrá Dolby, hajrá five point one!
0
2004. július 17., szombat 11:14
Szerintem a licenszet eddig is fizették a szoftvergyártók, most majd legfeljebb meg tudják indokolni az irreálisan magas árat. Részemről téma lezárva :)
0
2004. július 17., szombat 0:10
Na de ez Dolby! Biztos sokkal drágább... :)
0
2004. július 16., péntek 23:54
Igen... Meg egy sor másik programmal is. Szerintem se egy nagy újítás.
0
2004. július 16., péntek 23:36
És? Sonic Scenarist AC3Enc-el is lehet 5.1-et csinálni, méghozzá profi minőségben. Ez miért újdonság?
0
2004. július 16., péntek 19:56
Leginkább sehol... Kicsit rákerestem a neten és ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor a Dolby most próbálja elpasszolni a nagyobb cégeknek a szoftvert - tehát nem ingyenes buli (ezt gondolom eddig is sejtettétek). Szerintem az lesz a vége, hogy a drágább dvd authoring progik kicsit drágábbak lesznek, de ott figyel majd bennük a Dolby eme újítása.

Egyébként e program megléte nem jelenti azt, hogy nincs szükség hangmérnökre és otthon mindenki vígan 5.1-et kever. Aki már próbálta, az tudja, hogy ez azért nem egy szoftveren múlik csak.
0
2004. július 16., péntek 14:13
Ezt honnan lehet letölteni?:)
0
2004. július 16., péntek 12:52
Láttátok már a Dolby oldalán ? Szerintem nagyon is kellennek a hangmérnökök!

http://www.dolby.com/Consumer/Technologies/DD5.1/

Nos?
0