Ezek szerint neked volt gondod színes Amaray tokkal is? Gondolok itt most a feketére is.
0
2012. szeptember 28., péntek 15:55
1212
Köszönöm a segítséget! Meg is néztem az oldalt, van minden ami kell.
0
2012. szeptember 28., péntek 15:14
19960
inkább átlátszót vegyél mert ahogy én észre vettem azokkal (nekem) nincsen gond egyáltalán. online rengeteg helyen lehet kapni (pl.: itmedia)
0
2012. szeptember 28., péntek 14:44
1212
Eléggé megdöbbenve olvasom ezt a topikot! Hihetetlen, hogy van ilyen. Bár sajnos nem ismeretlen a dolog a számomra sem, de eszembe nem jutott volna, hogy a tok miatt van ez a ragacsosodás. Pár éve találkoztam egy ilyen esettel, a Hofi tükre No.1 kiadványnál. Szerettem volna megnézni a nagy kedvencemet róla (Rózsa Sándor paródia). Amikor kiveszek egy lemezt, mindig megnézem a hátulját, amolyan rutin mozdulat. Ekkor vettem észre megdöbbenve, hogy csupa ragacs a lejátszandó felület. Nem is sikerült megbirkóznia a lejátszónak vele, egy percnyi rész sem maradt nézhető. Most elővettem újra, megnéztem, hogy milyen tokban van. Nem négy nyilas, szóval ezek szerint más fajta toknál is előfordulhat. A napokban veszek sebbenzint, megpróbálom lemosni én is, hátha lejátszható lesz újra a lemez. Meg ezek után amiket olvastam, átnézem az összes DVD-t.
Ami lentebb van említve Amaray tok, olyanokat hol lehet kapni? Amúgy is ki kellene cserélnem néhány használtan vett kiadvány tokját. Van belőle mindenféle színű és kombinációjú (dupla lapozós, esetleg négyes tok, piros és egyéb színű)?
0
2012. szeptember 28., péntek 13:16
410
ok. köszönöm!
0
2012. szeptember 28., péntek 9:13
7926
Zely! Itt nézz körül, sok hasznos infó van a gagyi tokokról!
0
2012. szeptember 11., kedd 13:17
1154
Szerintem csak a képen tűnik annak. Nekem amivel gond volt, azok mind fekete négynyilas tokban voltak.
0
2012. szeptember 11., kedd 12:19
4078
Köszi. Még egy kérdésem lenne. Megnéztem a képet. A tok szürke színű vagy csak a képen tűnik annak? Köszi.
0
2012. szeptember 10., hétfő 16:17
1154
Néhányat kell visszalapozni. Van kép a 364-es hozzászólásban.
0
2012. szeptember 10., hétfő 15:39
4078
Tudnál / vagy tudna valaki egy képet mutatni ezekről a négynyilas tokokról? Így hirtelen nem tudom melyikek azok. Köszönöm.
0
2012. szeptember 10., hétfő 13:51
1154
Két évvel ezelőtt összel jött fel a fórumon ez a dolog, hogy ragacsosodnak a lemezek. Akkor én átnéztem a gyűjteményemet, négy lejátszhatatlan lemezem volt. Meg volt húsz olyan, aminél már elindult a ragacsosodási folyamat. Mind fekete négynyilas tokban volt. Akkor én vettem egy csomó áltlátszó Amaray tokot, és kicserélgettem a tokokat. Azt a négyet sebbenzinnel letakarítottam, utána hiba nélkül le tudtam játszani őket. A többi húszhoz nem nyúltam, mivel azokat le tudtam játszani, csak már elkezdtek ragacsosodni.
Most hétvégén átnéztem ezeket a lemezeket. Az összesről eltűnt a ragacsosodás nyoma, mind tökéletes állapotban van. Ezen azért eléggé meglepődtem. Azt mondjuk vártam, hogy a ragacsosodás nem meg tovább, de arra nem számítottam, hogy teljesen eltűnik a lemezekről a ragacs. Jelenleg nincs egyetlen ragacsos lemezem sem. Úgyhogy mindenkinek azt javaslom, akinek ilyen gondja van, hogy a négynilas tokokat cserélje Amaray tokra.
0
2012. augusztus 25., szombat 20:34
8851
Így van!!!!!4!!4!!!!négy!!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. augusztus 25., szombat 19:59
410
Teljeseb igazad van! Van néhány olyan lemezem ami már megvételkor is " foltos" volt, asszem pont a Traffic című! Tökéletesen működik!!!
0
2012. augusztus 25., szombat 18:30
6925
Mert a pont a letöltött dolgok halnak meg.:) A legrégebbi gyári! filmem 13 éves és gond nélkül megy bármelyik lejátszóban. Még a belülről furán kinéző lemezekkel sincsen baj.
Apropó:megnézné valaki a Rózsaszín párduc rajzfilm díszdoboz első két lemeze csak nálam lett ilyen ocsmány,-de egyébként lejátszható-külsejű?
0
2012. augusztus 25., szombat 17:26
7271
:-DDD
0
2012. augusztus 25., szombat 14:18
8260
Gyógyulgatsz... Csak így tovább!! :-)
0
2012. augusztus 25., szombat 14:05
7271
Na, b+, ez új!!! Kb. 2 percig k.anyáztam magamban, a felelősöket a pokolba kívánva, de aztán rántottam egyet a vállamon, és aszontam magamnak: - Ki nem xarja le? Az élet értelme úgysem ez a sok kib.szott kacat, műanyag, papír, fém meg ragasztó. Az életem értelme épp tegnap múlt 2 hetes. Azelőtt csendben kuncogtam volna magamon ilyen kijelentések hallatán, de azóta egyáltalán nem. Ki lehet röhögni, nem sértődöm meg. Csupán magamon csodálkozom, eddig hogy a fenébe voltam képes ennyi energiát ölni ebbe a sok xarba...
0
2012. augusztus 25., szombat 2:21
14599
Nem általános, hogy behalnak a gyári lemezek, max. akkor, ha valami gyártási hibájuk van, de az az esetek többségében elég hamar kiderül, nem kell 10 év hozzá...
0
2012. augusztus 25., szombat 1:18
410
Kezd most már komolyan érdekelni az a dolog, hogy tényleg idő kérdése és behalnak a gyári DVD lemezek??? Nekem elég sok van :) és elég dühítő!!! Elkezdtem átnézni a legelsőket, semmi problémát nem tapasztaltam sem a lemezen, sem lejátszás közben! Mondjuk a legrégebbiek max 10éves! De akkor felteszem a kérdést, hogy miért éri meg gyűjtenem mint sem letöltenem????
0
2012. augusztus 13., hétfő 20:57
7076
Nekem tetszik is a sok egyforma kék BD-tok a polcon. Már csak ezért sem veszek fémdobozokat.
0
2012. augusztus 13., hétfő 20:17
8851
Igen, ilyennel is találkoztam már. Ezen a problémán egy kis ragasztó segít.
És én is egyre inkább úgy gondolom, hogy a legjobb a sima műanyag tok. Az legalább csereszabatos. Ha véletlen eltörik, pótolható.
0
2012. augusztus 13., hétfő 17:54
6925
Azt már tapasztalta valaki,hogy a papírtoknál szétment a ragasztás?
A Piaf és a MASH első évaddal jártam így.
Néha az az az érzésem,a sima amaray toknál nincsen jobb.
0
2012. augusztus 13., hétfő 16:21
8851
Nálam nem csak ennél észlelhető, de itt a legdurvább:
0
2012. augusztus 13., hétfő 15:31
19960
Nekem elég sok steelbookom van,de nem tapasztaltam ilyen jellegű problémát, pedig most átnéztem az összeset.
0
2012. augusztus 13., hétfő 15:23
8851
A Legenda vagyok bő 4 éve jelent meg, nálam az a legdurvább.