Szevasz!
Először is kösz, hogy emlékeztettél arra, hogy miért is mentem el innen hónapokkal ezelőtt!
Azért tévedtem ide, mert most éppen akciós ez a BD, és engem is érdekelt volna maga a lemez. Láttam az utolsó hozzászólásodat, ami inkább félreértelmezhető, mint nem, és igen, visszaolvastam, helyreigazítási szándékkal írtam, nem kötözködés gyanánt. Őszintén szólva nem is néztem, kinek a hozzászólására válaszolok, de ha így is lett volna, bíztam benne, hogy ennyi idő után nem fogsz megint ok nélkül nekem esni. Ezek szerint tévedtem.
"jófejségedre" válaszolva:
Én már nagyon régen nem képviselem itt és máshol a Navigátor Filmet, nem is igazán foglalkozom a céges ügyekkel. Szerettem csinálni, de mi DVD-ket adunk ki, és a jelenlegi körülmények nem alkalmasak arra, hogy azt csináljuk, amit szeretünk, megfelelő lelkesedéssel és minőségben. Ezúton is megkövetem azokat, akik megvették a korábbi Navigátoros kiadványokat, visszajelzést adatk, és hasonlókat vártak tőlünk. Bár többen lennétek!
Nem szoktam senkit ok nélkül ignorálni, de ha te ezt kéred, hát megteszem. Megígérem, hogy egyetlen hozzászólásodra sem fogok reagálni, legyen az bármekkora baromság.
üdv