Keresés

A holló (Blu-ray)

2011. március 18., péntek 16:57
Az első mondatodra reagálva: én ezen nem csodálkozom, és még mielőtt aktuálpolitikai dolgokat dobnék fel (nem is akarok) megjegyzem, hogy pl. a fórumozók közül nem egy nemrégiben veszette el a munkáját... ez épp elég ok egy általánosan feszült hangultra (ami lassan az egész országot jellemzi, csak sajnos "birka" nép vagyunk, és képtelenek az összefogásra is - itt most arra gondoltam, hogy a hozzá nem értőket általában elzavarják a helyükről, egy helyet kivéve!), amiért valahogy nem is tudok haragudni senkire.
0
2011. március 18., péntek 16:53
Aki más fórumokat is olvasgat, az tudhatja, hogy ami itt van, azt paradicsomi állapotnak is lehetne aposztrofálni! :)
Egy kis veszekedés szerintem belefér, mi lenne, ha egy kis balhé után minden kocsmát bezárnának? :) Nem lenne egy sem! :) Régebben volt egy olyan topic, hogy Gumiszoba! Az hova tűnt? Én szívem szerint feléleszteném! :)
0
2011. március 18., péntek 15:53
Mintha az utóbbi időben jelentősen megnőtt volna a frusztrált viták és kötekedések száma itt a fórumon. Ez globális jelenség, vagy csak a filmszeretők körében van így a jelenlegi állapotok miatt?

Részemről az érdekelne, hogy megéri-e beruházni erre a bd-re a digi dvd mellé? Nyújt annyival többet? Mi a véleményetek?
0
2011. március 18., péntek 15:30
Olyan ez, mint a Ványa bácsi. Az egyik jobbra el, a másik balra. Dráma van, vér nincs. :) Én javasolnám, hogy sértődés helyett inkább beszéljétek meg.

Mondjuk, én hasonlóképp szoktam javasolni azt is, hogy az egész fórumot be kellene zárni, hogy egyszer és mindenkorra vége legyen a cirkusznak. :)
0
2011. március 18., péntek 15:15
ugye ez nem azt jelenti,hogy már nem írsz a fórumra?? Ugye nem?
0
2011. március 18., péntek 14:56
én is szeretném megköszönni a visszaérkezésed:ez engem is emlékeztet arra,hogyha a jövőben vennék valamit véletlen se rakjak fel róla itt képeket,mert valószínű egyesek magas igényeinek nem felel majd meg és leszólják,kritizálják,mert ők minden terméknek csak a hibáit látják meg ,mert ők mindíg a legjobbat veszik mindenből.

a Navigátoros válaszleveled meg nagyon jól esett volna (és valószínű nem csak nekem),akkor amikor megvettük a DVD filmjeiteket,a negatív reakciókra meg semmi válasz mostanáig,de ezt már megszoktam az Ultráéktól,úgyhogy oda se neki...a DVD piac kimúlásában sem csak egy hibás fél van/lesz (a vevők), így ezek után úgy gondolom.de biztos ez is baromság...

a "kötözködés" meg mindíg kétoldalú dolog azt ne felejtsd el.látod csak kibújt a szög a zsákból:ha valaki szerinted rosszul ír valamit az baromság,amit meg Te írsz:az igazság.hát igen,végülis minden szentnek maga felé hajlik a keze.egyszerűbb most is bennem kell egyértelműen keresned a hibát és letitulálni baromságokat író fórumozónak,mintsem magadba is belenézz és gyakorolj némi önkritikát.igen,ez baromi nehéz néha,de nem árt (bár Tőled itt ilyesmit még nem láttam,meg azt sem hogy igazat adtál volna bárkinek,bármiben)...

nem érdekes,hogy másnak nem "esek neki" ,csak neked ? szerinted miért van ez ? ja persze,az én hibám...tudom mit,én követlek meg Téged:ne haragudj,hogy eddig is fárasztottalak a "baromságaimmal".

na jó...megoldom egyszerűbben.

a legjobbakat derceto ,további jó fórumozást,miattam ne kelljen nélkülöznöd ezt a xpress-t.én itt fejeztem be...ennyi volt.ma meghozom azt a döntést,amit már régen meg kellett volna.nekem erre nincs szükségem...

örülhetsz.itt most kiszálltam.

0
2011. március 18., péntek 14:05
Szevasz!

Először is kösz, hogy emlékeztettél arra, hogy miért is mentem el innen hónapokkal ezelőtt!

Azért tévedtem ide, mert most éppen akciós ez a BD, és engem is érdekelt volna maga a lemez. Láttam az utolsó hozzászólásodat, ami inkább félreértelmezhető, mint nem, és igen, visszaolvastam, helyreigazítási szándékkal írtam, nem kötözködés gyanánt. Őszintén szólva nem is néztem, kinek a hozzászólására válaszolok, de ha így is lett volna, bíztam benne, hogy ennyi idő után nem fogsz megint ok nélkül nekem esni. Ezek szerint tévedtem.

"jófejségedre" válaszolva:

Én már nagyon régen nem képviselem itt és máshol a Navigátor Filmet, nem is igazán foglalkozom a céges ügyekkel. Szerettem csinálni, de mi DVD-ket adunk ki, és a jelenlegi körülmények nem alkalmasak arra, hogy azt csináljuk, amit szeretünk, megfelelő lelkesedéssel és minőségben. Ezúton is megkövetem azokat, akik megvették a korábbi Navigátoros kiadványokat, visszajelzést adatk, és hasonlókat vártak tőlünk. Bár többen lennétek!

Nem szoktam senkit ok nélkül ignorálni, de ha te ezt kéred, hát megteszem. Megígérem, hogy egyetlen hozzászólásodra sem fogok reagálni, legyen az bármekkora baromság.

üdv
0
2011. március 18., péntek 11:01
OFF:

Mozsy azt írta,hogy 1080/50-es kép nem feltétlen rossz.erre írtam,hogy persze,hiszen a fullHD anyagok között van 1080/50p-s is.

nem azt írtam,hogy BD-n (tisztában vagyok a szabvánnyal,persze csak mint laikus lelkes filmrajongó,semmi több),kicsit olvass a sorok közt,ha már visszajöttél (megint) belémkötni.igaz most semmi újdonságot nem vettem,amit most leszólhatnál szóval ez most egy potya kör volt.meg egy kb 4 hónappal korábbi kommentbe sikerült (megint) belekötnöd.

grat.szép munka volt.

de hogy én is "jófej" legyek:

valami újdonság várható esetleg a Navigátortól ? újabb VHS minőségek,esetleg néhány szinkronkimaradásos DVD ?

abban kéne inkább maximalistának lenni.ahogy régen azok voltatok.amikor még DVD-ket forgalmaztatok.ahhoz képest amit régen képviseltetek a szememben,az utóbbi időben totálisan magatok és az általatok/általad képviselt minőségpolitika ellen cselekedtek.

derceto,nem bánom ha  a jövőben (sem) mellőzzük egymás kommentjeit.nyugodtan ignorálj,mert az érzés és a késztetés kölcsönös lesz,hidd el.egyszerűen nem vagyok hozzád méltó,úgyhogy kérlek ne is állj velem szóba,ne ereszkedj le hozzám,mert hidd el,hogy nem érdemlem meg eme kitüntető figyelmet...

további szép napot.
0
2011. március 17., csütörtök 16:43
ja 1080p és csak angol DTS5.1 a hang is! nem HD! de jó ;) a magyart nem tudom, gondolom az olyan mint a dvd-n... ja extrák is sztem azok mint a kinti kiadáson, szóval több van...vagy a magyar hang miatt "lemaradtak" ;)
0
2011. március 17., csütörtök 16:37
üdv! érdekel az én véleményem? :P  sztem lehetne jobb is, de ha a keresztapához hasonlíthatom, akkor annál jobb :) nálam ;) megmaradt az a filmszerű szemcse, szóval nem viaszbaba arcok lesznek és kitisztított v tökéletes kép... sztem korrekt a kép, a dts jól szól, az extrákon fenn van a kimaradt "véresebb" lövöldözős rész is...  ha szereted a filmet és vágysz HD-re akkor bevállalhatod ilyen áron!
0
2011. március 17., csütörtök 14:01
Gyerekek, valaki írna arról, hogy akkor most ennek milyen a képe? :)
Nem a decimális számrendszer és az ABC betűi érdekelnek, hanem hogy hogyan néz ki FULL HD-s megjelenítőn a film! :)
0
2011. március 17., csütörtök 13:32
BD-n nincsen 1080/50p, csak
1080/24p
1080/50i
1080/60i
720/50p
720/60p
480/60i (NTSC)
576/50i (PAL)
0
2010. november 24., szerda 21:20
Nem hát. :)

Mivel van:

1080/24p
1080/50p
1080/60p

FullHD-s anyag.
0
2010. november 24., szerda 21:11
Látom egyre gondoltunk kolléga. :)

Hihetetlen,hogy a Japán régiót mennyire nem jegyezzük,pedig mennyi jó kis kiadványt a piacra dobtak már ők BD-n és régebben HD DVD-n is.

Pedig hangban és képben is sokszor maximalistábbak nálunk.
0
2010. november 24., szerda 21:10
Attól, hogy 1080/50-es a kép, még nem biztos, hogy rossz.
Ez Dömitől nem derüld ki.
0
2010. november 24., szerda 20:54
:D
0
2010. november 24., szerda 20:53
létezik, japánban (universal kiadás).
0
2010. november 24., szerda 20:52
"Miután sehol nem létezik 1080p képpel"

Nem ? :)

http://forums.highdefdigest.com/blu-ray-imports-subforum/87718-crow-japan-geneon-universal-impressions.html
0
2010. november 24., szerda 20:44
Miután sehol nem létezik 1080p képpel, várható volt, hogy az angol kiadást fogják magyarítani egy az egyben, ami szintén hasonló paraméterekkel bír...

Szerencse, hogy ez a film rohadtul nem tud érdekelni engem.
0
2010. november 24., szerda 20:42
Vigyázat!!!

A kiadványon nekem az osd szerint 1080/50p-s a kép.
A magyar DTS hangsáv fabatkát se ér,szar!
Angol DTS-HD hangsáv nincs rajta,hanem csak sima DTS.
Pluszban viszont van egy magya DD5.1-es hangsáv még!

Megint jól átbasztak minket!
0
2010. november 22., hétfő 16:36
Belenézett már valaki? Úgy olvasnék már a képről valami jót/rosszat!
0
2010. november 17., szerda 21:04

nem igazán bízom benne, de reméljük a legjobbakat!
0
2010. november 17., szerda 19:42
Ez az angol kiadványról szól,ami 1080-i-ben jelent meg,a Japán kiadvány sokkal szebb képpel bírt.

Gyanítom mi már egy új enkódot és egyben új HD transzfert is kapunk most.
0
2010. november 17., szerda 19:27

http://www.avforums.com/forums/blu-ray-movies-tv-programmes/818369-crow-blu-ray.html

itt írnak pár szót a képminőségről.
0
2010. november 17., szerda 13:58
Pár kommentben írnak a specifikációkról és a képről, de valóban, túl sok infót nem lehet találni róla.
0