Én összességében meg vagyok elégedve ezzel a végeredménnyel. Nem született nagy meglepetés. Érdekes, hogy az elmúlt 6 évben az Eredet a harmadik Christopher Nolan film, ami toronymagasan győzött a játékban! 2007-ben ott volt ugye a Tökéletes trükk, 2008-ban A sötét lovag, most pedig az Eredet. A Toy Story 3 az utolsó pillanatban előzte be a Feláldozhatóakat, és a Tetovált lány is megszorongatta a Sherlock Holmest, amit én például nem igazán szerettem nem is értem mit keres a Top 10-ben. Az Egek ura, Közösségi háló, 500 nap nyár, Az út! Én ezeknek a filmeknek szurkoltam nagyon, amik végül csak felkapaszkodtak a Top 10-be! A vasember 2, A bombák földjén, és Robin Hood kárára. A Top 30-ból majdnem minden filmet láttam. De amit biztosan meg fogok nézni, az a Szemekbe zárt titkok, mert igen csak előkelő helyen végzett, és adok szavatokra, illetve a Mary és Max, amire bár kevesebben szavaztatok, de aki rátette a listájára, az majdnem mindig az első helyre, tehát ez amolyan rejtett gyöngyszem lehet. Az Így neveld a sárkányodat, nem láttam, és nem is kissé furcsállom is hogy ilyen jól végzett, úgyhogy ez is felkerült a várólistámra! :)