Keresés

2010 - A tíz legjobb film

2011. február 1., kedd 20:22
a 27 idegen igen is megvan az is jó, de valamiért nem nem jutott eszembe, a Bérgyilkosékat még nem láttam.
0
2011. február 1., kedd 20:19
Akkor javaslom még a 27 idegen igen és a Bérgyilkosék című filmjeit...

A Warner meg moziban IC, DVD-n / BD-n ProVideo...
0
2011. február 1., kedd 19:55
bár azt mondjuk nem értettem, hogy a film előtt levetítették az IC logoját, majd ahogy elindult bevillant a WB felirat... és stáblistánál is a végén a szinkron a IC megbízásából készült... még a dvd/bd jogokkal képben vagyok, de a moziforgalmazás egyre sötétebb számomra.
0
2011. február 1., kedd 19:42
a Grace klinikából évadonként egy-egy részt ha elcsíptem a tv-ben, akkor is azért mert nem volt más, de ott nem igazán érdekelt, pedig volt már úgy, hogy csak egy színésznő miatt néztem meg egy sorozatot. ellenben a mozifilmjei elég jók. a Felkoppintva is tetszett, a Csúf igazságot is szeretem, és ez a film nagyon bejött! ha évente, hoz egy-egy ilyen filmet belopja magát a szívembe! :)
0
2011. február 1., kedd 19:23
Jelentem, én lőttem fel az Ilyen az élet-et. Kissé elfogult vagyok Katherine Heigl-lel, most sem okozott csalódást. Moziban kétszer is sikerült megnézni... :D
0
2011. február 1., kedd 18:48
no ennek a topiknak és a szavazósdinak már csak azért is van létjogosultsága, mert megint ráleltem egy gyöngyszemre. valakinek top10-ében megláttam egy filmet, amiről csak úgy mint a Könnyű nőcskéről, azt sem tudtam, hogy létezik ez pedig nem volt más mint az Ilyen az élet. a trailert megsasolva már láttam, hogy jó kis romantikus vígjáték kerekedik ki belőle, ma pedig az utolsó előtti vetítésen meg is néztem (még holnap adják aztán szerintem ennyi volt). nem csalódtam, ez egy nagyon aranyos kis vígjáték, ami az alapkonfliktuson kívül igazából semmi újjal nem szolgál, de mégis a jó ízlés határain belül mozog minden altesti poén, minden kötelező vicces figura és fordulat, stb. nekem nagyon tetszett, tovább kémlelem a listákat hátha ráakadok még valamire! :)
0
2011. február 1., kedd 18:37
csak abban a korban még nem úgy mentek a dolgok. ha a lányra akadt kérő, főleg ha jómódú volt, és a lánynak még tetszett is, akkor odaadták a lányt, hogy a későbbiekben ne legyen gondja, elsősorban anyagi gondja.
0
2011. február 1., kedd 18:23
Akkor meg ott vannak a szülők!
Legalább a szigorú és szerető apukának lehetett volna több esze.Végül is ezért tart az ember szülőket.:)
0
2011. február 1., kedd 18:11
hát ez egy szerelmes embernek, kb olyan mint halottnak a csók. ha lejön a rózsaszín függöny mondhat bárki bármit, az adott személyt nem nagyon fogja érdekelni a dolog. majd utólag fog rájönni mindenre. egy tininél ez meg hatványozottan igaz!
0
2011. február 1., kedd 18:03
Fejezzük be a tanulmányainkat,és csak utána hagyjuk,hogy egy idősebb férfi kikezdjen velünk.Persze a józan eszünket akkor se felejtsük otthon.
0
2011. február 1., kedd 18:00
az Egy lányról mint tanulságos mese? mi volt abban a tanulság? fiatal lányként ne kezdjünk ki idős férfival vagy mire gondoltál?
0
2011. február 1., kedd 17:53
Igen,egyetértek,jó lenne egy szavazás az adott év minden! DVD megjelenéséről.

Kezdeném az Ördögűzővel,folytatódna a Szárnyas fejvadásszal,de a Start két keréken,Dühöngő ifjúság,Délutáni szerelem,Az utolsó császár,Miss Daisy sofőrje is ráférne egy 10-es listára más "katalóguscímekkel" együtt.
0
2011. február 1., kedd 17:46
Én az Egy lányról c. filmnek drukkoltam,nem sok sikerrel.:)
Hiába,ez a tanulságos mese nem veheti fel a versenyt a digitális trükkökkel megtámogatott mozikkal.
0
2011. január 31., hétfő 23:50
Azt is mondhatnánk, sok jó film volt ebben az évben! :) Sőt, mondjuk is ki! :D
0
2011. január 31., hétfő 23:48
Én összességében meg vagyok elégedve ezzel a végeredménnyel. Nem született nagy meglepetés. Érdekes, hogy az elmúlt 6 évben az Eredet a harmadik Christopher Nolan film, ami toronymagasan győzött a játékban! 2007-ben ott volt ugye a Tökéletes trükk, 2008-ban A sötét lovag, most pedig az Eredet. A Toy Story 3 az utolsó pillanatban előzte be a Feláldozhatóakat, és a Tetovált lány is megszorongatta a Sherlock Holmest, amit én például nem igazán szerettem nem is értem mit keres a Top 10-ben. Az Egek ura, Közösségi háló, 500 nap nyár, Az út! Én ezeknek a filmeknek szurkoltam nagyon, amik végül csak felkapaszkodtak a Top 10-be! A vasember 2, A bombák földjén, és Robin Hood kárára. A Top 30-ból majdnem minden filmet láttam. De amit biztosan meg fogok nézni, az a Szemekbe zárt titkok, mert igen csak előkelő helyen végzett, és adok szavatokra, illetve a Mary és Max, amire bár kevesebben szavaztatok, de aki rátette a listájára, az majdnem mindig az első helyre, tehát ez amolyan rejtett gyöngyszem lehet. Az Így neveld a sárkányodat, nem láttam, és nem is kissé furcsállom is hogy ilyen jól végzett, úgyhogy ez is felkerült a várólistámra! :)
0
2011. január 31., hétfő 23:46
Valószínűleg ez akkor lenne igazságosabb, ha mindenki pontozott volna minden filmet, amit látott!
0
2011. január 31., hétfő 23:44
Mindaddig, amíg nem láttam meg a Salt ügynököt a top10-ben azt gondoltam, ez talán egy igazságosabb megoldás :D
0
2011. január 31., hétfő 23:37
Már megint... :(

Na itt van:

0
2011. január 31., hétfő 23:36
No megcsináltam az szavaztátlagos listát is, de még mindig nem tudom hogy van ennek bármi értelme... Az imdb-nél persze működik, de 64 szavazónál nem biztos. :) Fogtam a leglább 5 szavazatot kapott filmeket, és a pontszámaikat átlagoltam. Így egy másik sorrend alakult ki.:

https://lh3.googleusercontent.com/_LsY9VyC9PH0/TUcqPK_PpTI/AAAAAAAAATQ/fqSLtM59-Og/s800/ez3.jpg
0
2011. január 31., hétfő 22:18
De lesz! Majd valamikor éjjel, vagy holnap! :)
0
2011. január 31., hétfő 22:00
Nem lesz átlagpontos lista?
0
2011. január 31., hétfő 21:58
Én mindkét variánsban benne lennék, egymással párhuzamosan.
0
2011. január 31., hétfő 21:56
Ezt döntsd el te! :)
0
2011. január 31., hétfő 21:53
Még ma éjfélig!
0
2011. január 31., hétfő 21:45
tényleg jama! az év kiadványára még lehet szavazni?
0