Keresés

Tőzsdecápák – A pénz nem alszik (Blu-ray)

2024. július 5., péntek 9:53
Ha valaki szeretné beszerezni a kiadványt, és esetleg még nem tudna róla, a Német kiadáson rajta van a magyar szinkron, amazon-ról, ebay-ről beszerezhető.
0
2016. november 17., csütörtök 15:33
Ma délelött néztem meg...

Szerintem ez (ismét) csupán egy "van, de miért?"-fajta -kései- folytatása lett egy mára klasszikus első mozinak!
Nézzük: hülye alcím, kínos Charlie Sheen cameo -Spoiler! miből azért kiderül, hogy annak első részbeli karaktere, Bud, az idők folyamán végül talán cseppet sem lett különb Gekkonál, akivel régen még szembeszállt-, nyálas szerelmi (fő)szál, szintén giccses befejezés. Jó pontok voltak nálam: LeBouf karaktere, játéka, és hogy Douglas huszonhárom esztendő elteltével megint remekül hozta a tőzsdecápát.
Lényeg: én nem ezt vártam Stone-tól (kinek szintén van a filmben egy nagyon rövidke szerepe)!
0
2011. február 21., hétfő 20:31
Tetszett a film, most meg is venném, ha biztosan tudnám, hogy három hónap múlva nem lesz 4.990,-. Inkább várok egy kicsit.
0
2011. január 4., kedd 18:25
A régebbi (még referencia) kiadványokon (pl. Minden héten háború első kiadása) csak a film volt az első lemezen! Meg is látszik a minőségükön!
0
2011. január 4., kedd 18:13
133 perc?
A Száll a kakukk fészkére 128 percben első nekifutásra egy DVD-5 -re került fel.A kép vacak volt,de nem a tömörítés,hanem a rossz alapanyag miatt.
Az Arábiai Lawrence 218 perc,és egy egylemezes változatot hirdetnek róla.
0
2011. január 3., hétfő 18:23
Az is lehet, hogy a film hossza nem engedi, hogy rákerüljön több extra! Ha megnézed, ilyen hosszúságú filmeknél általában az extrák egy másik lemezre kerülnek! EZ a film pedig nem kecsegtet akkora eladási lehetőségekkel, hogy a kiadó be merjen vállani belőle egy kétlemezes kiadást! Ha meg rajta lenne, de a kép lenne rossz, akkor azért szidnátok a kaidót, hogy persze, a BD-re akarnak szoktatni! :)
0
2011. január 3., hétfő 17:04
Hol van DS? :) A kimaradt jelenetek megint csak Blu-Ray-en keresztül érhetőek el. Hogy száradna le a kiadó keze...!!!!!!! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0