Sziasztok!
Eladóak a következő legkülönfélébb dolgok:
-Philips HQ6900 típusú háromkörkéses villanyborotva (2009. augusztus 24.-én vásárolt, kétszer használt, dobozával és kivétel nélkül valamennyi papírjával-úgymint kezelési útmutató, garanciajegy, számlablokk-valamint minden hozzávalóval-vezetékje, kiskeféje, műanyag zacskója-eladó; eredeti ára:8690 Ft, irányára:6000 Ft)
-LUCZNIK varrógép (alig használt, kb. 1 órát, hibátlan, de majdani beállítás szükséges hozzá, a papírjai nincsenek meg)
-NCZ 150 Stereo lemezlejátszó (1983-as gyártmány, alig használt, leolvasó fejtű nélkül, de a két hozzávaló hangfallal, a papírjai nincsenek meg)
-nagyméretű képkeret (színe:sötétbarna, anyaga:fenyőfa)
(paraméterei:
belül és hátul, ahová maga a képet teszik be:
-szélesség:100 cm 3mm; 100,3 cm
-magasság:70 cm 4 mm; 70,4 cm
előlnézetből és kívülről (avagy a legkülsőbb vonala mentén):
-szélessége:108 cm 6 mm; 108,6 cm
-magassága:78 cm 7 mm; 78,7 cm
elölnézetből a belső vonala mentén (ahogy ránézel, közvetlenül a kép látható széle mentén a keret belső vonalának pereme):
-szélessége:98 cm 2 mm; 98,2 cm
-magassága: 68 cm 8 mm; 68,8 cm
Megjegyzés:mivel nem tudom mely paramétert szokás ilyenkor megadni, éppen ezért megadtam itt mind a háromfélét.Egyébként gyanítom-hiszem úgy logikus-, hogy az első paraméter a helyes.)
-KAMACROWN márkájú, de ugyanakkor ismeretlen típusú hangtorony (1991-es, két kazettás, lemezlejátszós, de CD-lejátszó nélküli, alig használt a lemezlejátszó rész, a papírjai nincsenek meg)
-DAEWOO ST857K videómagnó (6 fejes, NiCAM/A2 Hi-Fi Stereo, ezüstszínű, távirányítóval, használati útmutatóval)
-LG C20Y (4 fejes, fekete színű, távirányítóval, használati útmutatóval)
-Dimarson D-MR 300 házimozi (5.1-es rendszer, eredetileg 2004 májusi vételű, használati útmutatóval, távirányítóval)
-Hausmeister elektromos kenyérsütő (2 éves, alig használt, nagyjából 30-40 órát, egy sütés általában egy-másfél, vagy akár 2 óráig is tarthat vele)
-Lenco DVP-74 asztali DVD-lejátszó akkumolátora és töltője, dobozával, leírással, valamint minden más hozzávalóval együtt; az akkut, a töltőt, illetve minden egyebet azért adnám el a lejátszó nélkül, mert túl azon, hogy csak a lejátszó kell, illetve a töltőt, akkut úgysem használom (mivel csak itthon nézek rajta filmet), igazából az öcsémé volt az egész gép, viszont pont az akku csatlakozási helyét, avagy a lejátszó burkolatát eldeformálta itthoni barkácsolással, és éppen ezért nem is lehet használni maga a lejátszó feltöltésére, hátha valaki pont egy ilyen típusú akkut és/vagy töltőt keres; természetesen az akku és a töltő is sértetlen, anélkül evidens, hogy nem kínálnám eladásra (a papírok is megvannak hozzá, bár UPC-s ajándék volt díjcsomag-rendelés mellé, illetve a garanciája már le is járt; csak hogy tudja, az, aki jelentkezne érte)
Árak megegyezés szerint.Csak és kizárólag budapesti személyes átadás-átvételről lehet szó.Az eladásra kínált eszközök személyesen megtekinthetők előzetesen a lakásunkon.
Mindenkinek válaszolok.Részletesen is kérésre, természetesen, de tudni kell, hogy tulajdonképpen mindent leírtam, amit le lehetett, illetve az eszközökről tudtam.
Mint fentebb is írtam, az árak megegyezés tárgyát képezik, korrekt árakra gondolok, amik a legtöbb használati tárgynál, eszköznél szinte jelképesek lehetnek csak tulajdonképpen, de egyedül a villanyborotvánál van irányár, és szigorúan csak annál!
Érdeklődni itt lehet: rozsozsozso@freemail.hu