Keresés

1492: A PARADICSOM MEGHÓDÍTÁSA

2001. november 15., csütörtök 23:36
Ariel: mi alapján dől el, hogy mely filmeket adjátok ki?
0
2001. november 14., szerda 12:13
Zalus: Megpróbáljuk. Ha lesz audiókommentár, az tutira feliratos lesz, bár felmerült a voice-overes szinkron is, csak kicsit zavaró lenne a három hang egyszerre.
Egyébként a KÉT TEST EGY LÉLEK-en is lesz egy pár audiókommentár.
0
2001. november 14., szerda 11:44
klassz! ha esetleg beszerzitek a nagyon jó kis campbell-tappert-raimi audio kommentárt is hozzá, akkor legyetek már olyan jók és kreáljatok hozzá magyar feliratot! a magy dvd nációnak még fogalmam sincs arról, mennyire jó tud lenni egy audiokommentár - én is csak nagy ritkán szánom rá magam, hogy megnézzek vele egy filmet, ugyanis fárasztó a kettős szöveg értése... a két első evil dead forgalmazási jogait esetleg nem kívánjátok beszerezni..? végtére az is anchor bay alatt fut a tengerentúl. egyébként csak így tovább!
0
2001. november 14., szerda 11:35

Ez nagyon jó hír Ariel, hgy a régi szinkronhangokat így megtartjátok...Cool.
0
2001. november 14., szerda 8:28
Zalus, GKrisz: A SÖTÉTSÉG SEREGE a jövő év elején fog megjelenni és mi is a rendezői változatra gondoltunk. :) Dolgozunk rajta.

A HÓBORTOS HÉTVÉGE az eredeti szinkron újradigitalizált 5.1-es változatát fogja tartalmazni, tehát maradnak a régi jó hangok: Rudolf Péter, Rátóti Zoltán.

PeterK: köszi :)
0
2001. november 14., szerda 2:22
Kedves Ariel:

Ma megjött az 1492. Gyorsan belekukkantottam, és azt tudom mondani, hogy magyar probálkozáshoz mérten nagyon jó kis lemez lett! (Elnézést a 'magyar próbálkozás' kifejezésért, nem sértegetni akartam - sőt drukkolok -, de sajnos eddig nem a minőségről voltak híresek a magyar kiadású lemezek - tisztelet a kivételnek.)
Szóval a film menüje szép, a minőség nagyon korrekt, a hang meg különösen jó lett. Talán csak a magyar párbeszédek dinamikája lett kicsit alacsonyabb a kelleténél, de nem olyan vészes, és lehet, hogy valaki így szereti.

Csak így tovább. Ha ilyen kiadásaitok lesznek, akkor szerintem jól meg fogtok élni még itthon is.:-)
0
2001. november 14., szerda 1:48
remélem, a sötétség seregéből a rendezői változatot adjátok ki - sokkal jobb, mint az eredeti film, a vége is teljesen más, sz'al csak úgy érdemes beszerezni. :]
0
2001. november 13., kedd 23:59
Két kérdésem lenne:
1. A Hóbortos hétvégén az eredeti szinkron lesz?
2. Hozzávetőlegesen mikorra várható a Sötétség serege?

Köszi Ariel az eddigi korrekt válaszokat!
0
2001. november 13., kedd 21:04
Ariel: Királyak vagytok !! Csak így tovább!! ;)
0
2001. november 13., kedd 15:40
Red5: Szívesen. A régi hangok megmaradnak A LOPAKODÓK-on. Extraként csak az eredeti előzetes állt rendelkezésre. Azért még lesz rajta szereplők önéletrajza és filmográfiája magyarul.
A film képe nagyon szép, digitálisan felújított lesz, biztos tetszeni fog :)
0
2001. november 13., kedd 12:50
Köszi a Lopakodókat, az egy nagyon jó ötlet volt!
Csak az a kérdésem, hogy a szinkron (2 főszereplőé) az lesz ami régen is volt?
Egy kevés extra azért nem mehetett volna ? ;-)
0
2001. november 10., szombat 4:04
Kedves Zalus, Kedves PeterK, Kedves Mindenki!

Néhány filmcím, ami a közeljövőben megjelenik (a specifikációk az Xpress.hu oldalakon szerepelnek):

HÓBORTOS HÉTVÉGE
AZOK A CSODÁLATOS BAKER FIÚK
DŰNE
LOPAKODÓK
STEPHEN KING: A HOLTSÁV
HALÁLI FEGYVER
KÉT TEST EGY LÉLEK
SZEMENSZEDETT SZENZÁCIÓ

Zalus: az EVIL DEAD III avagy A SÖTÉTSÉG SEREGE is megjelenik.

PeterK: Kösz a jótanácsokat. A minőségre természetesen ügyelünk, hiszen - ahogy írod is - ennél a médiumnál ez alapkövetelmény. Az 1492 digitálisan felújított képpel rendelkezik.
0
2001. november 9., péntek 21:26
kedves ariel!

nagy örömmel venném [gondolom,a  többiek is], ha elárulnál néhány filmcímet: mit szándékoztok még kiadni a közeljövőben? ha már rendelkeztek specifikációkkal, azokat is szívesen veszem. :]
0
2001. november 9., péntek 20:44
Ariel:

Örömmel köszöntelek, mint új szereplőt a hazai DVD piacon.
A filmeket jómagam következő sarokpontok alapján ítélem meg (legyen az bárki által kiadva):

- A legfontosabb, és nélkülözhetetlen, hogy a film jó legyen:-)

- A DVD kiadás minősége érje el a filmtől és a médiumtól elvárhatót. Ez alatt azt értem, hogy a DVD 'maszter' legyen jó minőségű, és hozzon ki minél többet a filmből. Természetesen egy régi filmmel szemben nem ugyanazok a minőségi elvárások, mint egy újjal szemben. Egy új film legyen kristálytiszta, szép képpel és kiváló hanggal ellátva, egy régebbi pedig legyen alaposan 'leporolt', a hibái kijavítva (ne ugráljanak a 'celluloid kukacok' a képernyőn). Ha ezen felül valami extrát is nyújt (digitálisan feljavított kép, hang, stb.), az plusz pontot érdemel.

- A film legyen ellátva az eredeti és lehetőleg magyar hanggal, és mindenképpen magyar felirattal. Családi filmeknél számomra kötelező a magyar hang (azaz csak így veszek DVD-t), egyéb filmeknél ez változó. Előny, ha van, szempont a vásárlásnál, de sok olyan film van, aminek az értékéből számomra nem von le, ha felirat van csak.

- Az extrák nekem nem nélkülözhetetlen elemei a filmnek, de pozitívum ha vannak. De csak akkor, ha azok számomra érdekesek. Ahhoz, hogy érdekesek legyenek, számomra fontos lenne, hogy legalább magyar feliratot kapjanak. Mivel ez a filmek többségénél hiányzik, ezért - kevés számomra kedves filmet kivéve - általában nem szoktam foglalkozni velük. Ugyanakkor pl. az U571-et éppen azért vettem meg, mert nagyon tetszett a sok érdekes - és magyar - extra a lemezen, holott a film annyira nem is tetszett.

Ezek alapján, az 1492:
Mivel van magyar hang és felirat, ezért ha a kép és hangminősége jó lesz, akkor számomra mindenképpen jó vétel lesz egy ilyen kiadás. Még az extrák hiányával is.
0
2001. november 9., péntek 17:00
Robi:

Köszi a piros pontot.
Kép: 2,35:1 Anamorf
Hang: magyar, angol 5.1
Cenzúra: nincs (mit)
Extrák: a film eredeti előzetese (feliratos), szereplők és stáb bemutatása (szöveges)
0
2001. november 9., péntek 16:31
Hopp, most olvasom, hogy mégis 5.1 magyar szinkron lesz rajta, és olcsóbb is lesz a tervezettnél ... piros pont ! :-)
0
2001. november 9., péntek 16:29
Lehetne kérni pár infót a kiadványról ? Kép, hang, felirat, cenzúra, extrák ... ár ?
Ígérem, fentiek alapján lesz olyan vélemény és kritika-áradat ... :-) Na jó, pesszimisták vagyunk :-)
0
2001. november 9., péntek 14:37
Sziasztok!

Jövő hét elején jelenik meg az első általunk kiadott DVD-film az 1492: A PARADICSOM MEGHÓDÍTÁSA. Ezzel kapcsolatban várjuk kérdéseiteket, észrevételeiteket, kritikátokat. Előre is köszönjük és reméljük a kiadvány elnyeri tetszéseteket.

Üdv mindenkinek!

Ariel International
0