Keresés

Melyik a kedvenc James Bond részed.

2004. szeptember 9., csütörtök 3:21
'Matt Damon lesz Bond'

Nagyszerű hír! Kaphatnék hozzá egy linket? Csak egyet.
...

témához: Őfelsége titkosszolgálatában
0
2004. szeptember 9., csütörtök 0:37
Az első két rész megmagyarázhatatlan okból még mindig nem láttam, szóval :
Top 3:
- Goldfinger
- A Kém, Aki Szeretett Engem
- Szigorúan Bizalmas

Bottom 3:
- A Holnap Markában
- A magányos ügynök
- Gyémántok az Örökkévalóságnak

A legjobb jelölt szerintem Clive Owen, ő az, akinek van tehetsége és elődjeihez való kisugárzása. Matt Damon csak egy pletyka, Robbie Williams szintúgy, Cuba Gooding Jr. pedig egy vicc (amúgy is). Tényleg, tudtátok, hogy a 80-as években felajánlották Harrison Fordnak, aki visszautasította, mert úgy érezte, semmi köze nincs a figurához. Broccoliék viszont utána hibáztak Daltonnal és hibáztak régen Lazenbyvel, nem csodálkoznék, ha most megint egy tévedés jönne...Barbara Broccolinak halvány lila gőze sincs a sorozatról.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 0:05
Én is sajnálom hogy felrúgták azt a hagyományt, hogy nem egy brit származású színész fogja alakítani a 007-est.Jó, nem szólom le Matt Damont, de tényleg nem egy férfias alkat,mint mondjuk Connery volt.De nem is egy gentleman típus, mint Moore.Olyan kissé hülyén hangzik, de "gyerekes "forma.Hugh Jackman(Van Helsing, X-men...) is esélyes volt, őt el tudtam volna képzelni inkább.És ő tudomásom szerint eredetileg is brit származású...
0
2004. szeptember 8., szerda 23:30
"(nem vicc!!!)" - Pedig de...
0
2004. szeptember 8., szerda 23:22
"Szerintem aki jó Bond lehetne az pl. Robert Donwey Jr. (nem vicc!!!)"

Csak félúton át kellene írni a forgatókönyvet, amikor bevonul a rehabba, mint tette azt az Ally McBeal negyedik évadja közepén :( Pedig tényleg nagyszerű színész.
Mindenesetre bízom a jogtulajdonosok bölcsességében, és remélem, hogy Robbie Williamst soha nem láthatjuk majd 007-es ügynökként. (Minden tiszeletem a Williams-rajongóknak, Robbie valóban tehetséges könnyűzenész-iparos, de nem szívesen látnám egy Bond-filmben.) :)
0
2004. szeptember 8., szerda 23:12
Kedvencek Top5:

A kém aki szeretett engem
A magányos ügynők
Szigorúan bizalmas
Az aranypisztolyos férfi
Halálvágta

Szerintem aki jó Bond lehetne az pl. Robert Donwey Jr. (nem vicc!!!)
0
2004. szeptember 8., szerda 23:09
Nem vagyok benne biztos, hogy a fiatalság előny egy Bond karakternél. Nekem épp az a bajom Matt Damonnal (félreértés ne essék, vannak olyan filmjei melyek tetszenek), hogy félek tőle egy 'fiatal amerikai hős' fog eszembe jutni mikor meglátom ebben a szerepben. Márpedig ez nemigen segít egy Bond film hangulatánál. Az eddigi színészek egy érett, sokat tapasztalt (mindenki érti ahogy akarja:-))), de ami a lényeg: férfit!! sugalltak. Persze ez szigorúan magánvélemény.
0
2004. szeptember 8., szerda 20:09
dehogynem:

már el is mentem megnézni a leendő munkahelyemet :))
0
2004. szeptember 8., szerda 19:28
Hát... TALÁN a Kovács Doki alkalmas lenne a szerepre. Talán...
De most nagy hirtelen nem tudnék senkit sem mondani aki megtestesíti azt a férfiasságot amit egy James Bondnak KÉPVISELNIE KELL.
0
2004. szeptember 8., szerda 19:20
Én se tudom, miért volt olyan ragyogó ötlet Matt Damont választani a 007-es szerepére. Ezzel az erővel Orlando Bloom vagy Elijah Wood is lehetett volna az új Bond...
0
2004. szeptember 8., szerda 19:13
Ebben van valami, de szerintem azért nem olyan vészes a helyzet.
Te kit láttál volna szívesen? :)
0
2004. szeptember 8., szerda 18:59
Matt Damon azért SZAR választás mert (szerintem) egyáltalán nem az a férfias alkat... ellentétben az összes többi James Bonddal. Ettől már csak az lett volna "szebb" ha Eminemet kérik fel.
0
2004. szeptember 8., szerda 18:37
Szerintem Matt "Ryan" Damon nem volt olyan rossz választás.
A Bourne rejtélyben is hasonló szerepe volt, azok is nagyon jók voltak.
Ráadásul ő sokkal fiatalabban kezdi el mint a Brosnan (Damon 35 lesz a 21. részben, Brosnan 42 volt az Aranyszemben), így lehet rá jópár részt építeni, nem fogja 4 résznél befejezni remélem mint a jelenlegi (vagyis inkább már ex-Bond) színész.
Pedig Brosnan még csinálhatott volna pár részt, Moore 57 évesen is eljátszotta a 007-es ügynököt :)
0
2004. szeptember 8., szerda 18:16
Pedig Brosnan egyáltalán nem rossz.Sőt ő az aki visszahozta azt a cool-os érzést a sorozatba, amit Timothy Dalton  abszolút eltüntetett.Kár hogy többet már nem lesz.Az új Bond Matt Damon lett.Amerikai, tehát nem is várok tőle túl sokat.
Nektek mi a véleményetek erről?
0
2004. szeptember 7., kedd 23:29
Az én kedvenceim:

1. Goldfinger
2. A kém, aki szeretett engem
3. Őfelsége titkosszolgálatában
4. A magányos ügynök (sokan nem sorolják a jobbak közé, de nekem bejön)
5. Tűzgolyó

Brosnan nélkül nagyon jól megvagyok...
0
2004. szeptember 7., kedd 20:27
Elképzelhető, pedig szerintem a film maga nem olyan rossz, csak a bugyuta főhös az, aki lehúzza a filmet.Pedig ebben a filmben már nyoma sincs azoknak a hatalmas kamuknak amik a Goldeneye-t fémjelzik.Mert ha ezeket alapul vesszük, akkor az a film minden tekintetben gyengébb.
0
2004. szeptember 7., kedd 20:18
amelyiket a legtöbb rajongó utálja: a holnap markában
0
2004. szeptember 7., kedd 20:12
Az én listám:
1.A kém aki szeretett engem
2.Moonraker
3.Tűzgolyó
4.Goldfinger
5.Szigorúan bizalmas és a Halj meg máskor!
Szerintem most csak mindenképpen azokat a részeket érdemes megvenni, amelyek legalább nem mono hanggal(tehát min. dolby surround) jelentek meg, hiszen ezen a téren várható a legnagyobb változás.A Bond DVD-k idáig is szépen fel lettek újítva-már ami a képet illeti-extrák terén pedig nagyon bőkezűek voltak,sőt az új kiadásokra is rákerülnek az Inside...-os részek.Tehát a legnagyobb változás a hang terén várható, valljuk be jogosan.Ha valakinek megvan bármelyik Connery-s rész az tudhatja, hogy méltatlanul hanyagolva voltak ezek a filmek, mert a képet fenomenális módon felújították,de a hangra nem fektettek kellő hangsúlyt,pedig megérdemelték volna.A Tűzgolyó az egyetlen, ami 5.1-es, a többi mono.Most legalább ezek a részek is még élvezetesebbek lesznek DVD-n.akit viszont a hang nem különösebben izgat, annak szerintem ezekkel a mono hangsávokkal is érdemes megvenni ilyen áron a filmeket.Kár hogy a java már nem kapható a legjobb Bond részeknek...
0
2004. szeptember 7., kedd 19:36
én pl. már most tudom, hogy kétszer lesz meg a sorozat. nincs mit tenni :)
0
2004. szeptember 7., kedd 19:35
csatlakozom: Őfelsége titkosszolgálatában
0
2004. szeptember 7., kedd 18:33
1. A kém aki szeretett engem
2. Szigorúan bizalmas
3. GoldenEye

Egyébként kicsit gondban vagyok a sorozattal, nem tudom most mit tegyek.
Be kell vallani, hogy igen kedvező áron lehet megvenni a filmeket (egy bizonyos áruházban még az Xpress árainál is olcsóbbak) viszont mint tudjuk jövőre jön az új változat.
Nem tudom, hogy megvegyem-e most őket (és így nem kerülnének sokba a mostani igencsak akciós árakkal) vagy várjak (de a következő kiadás minden bizonnyal már minimum 4990Ft/db áron kerül forgalomba ami egy anyagi csőd lesz annak aki meg akarja venni mindet).Viszont ami a következő változat mellett szól azok a sokkal jobb technikai paraméterek és talán már mindegyiken lesz magyar szinkron+angol felirat és akkor meg zavarni fog, hogy csak a mostani "fapados" változatok vannak meg.
Kétszer megvenni őket meg aztán tényleg lehetetlen, szóval nehéz a döntés.
Ti mit gondoltok erről? :)
0
2004. szeptember 7., kedd 18:01
Conneryvel: GOLDFINGER
Moore-ral: SZIGORÚAN BIZALMAS!
Daltonnal: HALÁLOS RÉMÜLETBEN
Brosnannel: A VILÁG NEM ELÉG

Lazenbyvel elég egyértelmű a helyzet...
0
2004. szeptember 7., kedd 18:00
nem rossz film, de George Lazenby mint Bond.. halovány. igazán kedvenc filmet nem tudok választani, de nekem Moore és Dalton a két kedvenc Bondom
0
2004. szeptember 7., kedd 17:51
Csak csatlakozni tudok. De az Oroszországból szeretettel sem rossz.
0
2004. szeptember 7., kedd 17:28
Őfelsége titkosszolgálatában
0