Keresés

mindenidők legrosszabb blockbusterei

2004. október 5., kedd 21:51
a bosszúállók legendás sorozat, briteknék különösen kultikus. gondolom, nem kis summát fizettek neki, s leírva egész jónak tűnhetett a baddie szerep.
0
2004. október 5., kedd 21:50
láttam tőle a véres vasárnapot. a film teljesen rendben van, elfogultnak elfogult, de nem nagyít fel semmit sem, egyszerűen bemutatja a történéseket... de ahogy bemutatta: beleszédültem már az első 5 percbe. s mitn hallom, a kézikamerázós szokását magával vitte a bourne csapdába is. ejj.
0
2004. október 5., kedd 21:04
Vagy mint pl. a Star Wars első részének forgatásakor, ahogy a dvdextrán is irtad
0
2004. október 5., kedd 20:57
Ezért is nézd meg A Bourne-csapdát, ott meglesheted, hogy is kell vágni egy filmet és hogy kell azt koordinálni, ahogy Greengrass tette. Most egy ideig A Bourne-csapdával fogok példálózni. :)))
0
2004. október 5., kedd 20:56
Nyilván egy Oscarra a jelmeztervezőnek. :)))

Engem az sokkal jobban érdekelne, hogy mit gondolhatott a forgatókönyv (egyáltalán volt olyan ;) elolvasása után? Elsimerően csettintett??? :)
0
2004. október 5., kedd 20:52
+n

a legtöbb színész persze nem tudja, mi sül ki abból, amiben épp játszik: ő is ugyanúgy rácsodálkozik a filmre, mint a legtöbb néző, mikor először látja. s lehet vki olyan vízionárius, mint fincher vagy cameron, nagyon sok múlik a vágón, zeneszerzőn, no meg a trükkmestereken is.
0
2004. október 5., kedd 20:50
sean conery teddy mackó szerelésben? bizarr! vajh mire gondolhatott e jelenet felvétele során?
0
2004. október 5., kedd 20:07
off

nem azt írtam, hogy "egész", ami valóban egyfajta degradáló jelző lenne

én az "egészen" szót használtam, méghozzá szerettem volna nyomatékosító értelemben tenni ezt, tehát hogy ez egy nagyon kiváló film

on
0
2004. október 5., kedd 16:17
Számomra egyértelműen a Bosszúállók (The Avengers) a mélypont. Jeremiah Chechik már Az ördög háromszöge (Diabolique) remake-jét is rendesen elbarmolta, a Bosszúállókkal pedig megalkotta a totális ellenfilmet. Mellesleg még sosem tapasztaltam olyat, hogy egy plázamozi közönségének majd' fele kisétáljon a vetítésről, és ne tudja elfoglalni magát a popcornnal vagy a kólával, nos, ez megtörtént eme műremek esetében. Teljes joggal - teszem hozzá.
0
2004. október 4., hétfő 20:10
Úgy értette, hogy a "Tucatjával olcsóbb" a film címe ;]
0
2004. október 4., hétfő 20:02
"a Tucatjával olcsóbb steve martin borzadáj (j vagy ly?) is írtó szánalmasra sikeredett."

Melyikre gondolsz?
0
2004. október 4., hétfő 20:01
Szerintem 'egész' nélkül, kiváló film.
0
2004. október 4., hétfő 18:17
A Harcosok klubjával mindössze csak két gond van ebben a topikban:

A moziban elhasalt, _nem_ volt kasszasiker
Amúgy pedig egy egészen kiváló film, nincs helye a legrosszabbak között

0
2004. október 4., hétfő 17:17
Sztem a 99'-es blokkbuszter volt a legizgibb! Star Wars I, Harcosok Klubja (najó az 2000 január) meg a többiek! Tök jó érzés visszaemlékezni azokra CINEMA címlapokra! Télleg! Le is porolom őket!
0
2004. október 4., hétfő 13:54
(SAJNOS) csak 1x láttam az Őrület határánt...
...de a Gladiátorhoz nincs semmi köze a Pearl zenénéjenk ;)
0
2004. október 3., vasárnap 16:29
borzadály
0
2004. október 3., vasárnap 16:07
a Tucatjával olcsóbb steve martin borzadáj (j vagy ly?) is írtó szánalmasra sikeredett. Erôltetett és naív az egész film úgy ahogy van. Bár tény, hogy nem vagyok rajongója a családi-vígjátékoknak...
0
2004. október 3., vasárnap 15:58
a pearl harbor a the thin red line-ot másolja, de csúnyán.
0
2004. október 3., vasárnap 15:57
az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nézés és újranézés közben nem ritkán 6-8 év is eltelt: mikor a témanyitó hozzászólást megeresztettem, a 3o film java nem épp friss élményként élt bennem. sz'al annyira gyorsan még sem öregszem. :]

ellenben a twistert épp most néztem újra, a s a véleményem mit sem változott: látványos és "hallványos" (ahh, dts, ahh), de üres. jonas kocsijának robbanása brutálisan vacak trükk.
0
2004. október 1., péntek 21:24
A Mars Mentőakció.   ehhhh.... no comment mindenki űberpancserkedett annál  a filmnél
0
2004. október 1., péntek 20:51
Ez már majdnem egy piramis-játék...
0
2004. október 1., péntek 20:14
nem. először megnéztem 4 cimborával, aztán mindnyájan hoztunk fejenként négy embert, aztán ők is szóltak másoknak: negyedik alkalommal telt házas volt a vetítés. ez pedig errefelé elég nagy kunszt.
0
2004. október 1., péntek 13:35
XXX : valami borzalom, hihetetlen történet, egy elképesztően gagyi főszereplő, az abszolút überfos.

Van Helsing: a Sebaj Tóbiás szintjén kivitelezett hipergagyi effektek, irgatlmatlan hosszú, unalomba fúló "ijesztgetések", rettenet. Szegény Hugh Jackman ...

Az Armagedeonnál pedig olyat láttam, amit korábban soha: a nézők egy észe a film közepétől kezdve kezdett elszállingózni. Nekik volt igazuk.
0
2004. október 1., péntek 10:44
Ja, és a Blair Witch Project.

A Bazi nagyot nem láttam, de nem is fogom.

A Tomb Raider I-II kimeríti a blockbuster fogalmát?
0
2004. október 1., péntek 10:39
Szerintem:

SW I-II
Mission: Impossible II
Armageddon
Pearl Harbor
Men in Black II
The Matrix Revolutions
American Beauty
0