Megvan kire emlékeztetett benn Travolta... Csakhogy azért Miki barátunk tanulhatna valamicskét a gonosz kisugárzásból! Már leszedtem DVD rip-ben, és másodszori megnézés után is, ugyanazt állítom mint elsőnek! Nagyon laza! (a soundtracket külön ajánlom mindenki figyelmébe Oakenfold jókat mixelt rá)
0
2001. november 12., hétfő 15:07
1447
jól van zalus csak el ne felejtsem... amúgy tök 8
0
2001. november 12., hétfő 9:19
151
Más tollával nem illik ékeskedni de annyira tetszett, hogy ideírom az index-ről: "... a film nézhető, a különleges effektusok megszállottjai számára direkte kötelező, bár én speciel egy hét múlva már csak arra fogok emlékezni, hogy John Travolta hátrafésült hajjal kísértetiesen hasonlít Berényi Miklósra a Barátok köztből."
És én nem tudtam honnan olyan ismerős. :-)
0
2001. november 11., vasárnap 23:55
17243
tegyétek már hozzá az "I"-t a CG-hez, kérlek benneteket, mivel így teljes: CGI, azaz Computer Generated Image.
0
2001. november 11., vasárnap 22:03
1447
Még egy szar film a Fast & Furious után. Egy-két 5let a storyban, amúgy dög unalom... GYATRA effektek, végig látszik a bluebox + a CG. Akció : egyetlen jó kis autós üldözés. Travolta jó mint mindig de nem menti meg a filmet. Szegény Vinnie Jones meg akkora szar szerepet kapott....
0
2001. november 11., vasárnap 14:01
37
Nekem is van egy fantasztikus élményem a filmel kapcsolatban, mégpedig az, hogy a kis buzi süket köcsög jegykiadó a West end cityben nem a 21:45 vetitésre adott jegyet, hanem a 19:30-ra. Én persze ezt nem figyeltem csak valamikor kilenc óra körül vettem észre amikor meg vissza mentem csak nagy banbán nézett, hogy ne haragudjak a pénzt persze nem tudja visszaadni 21:45 vetítésre nem adhat jegyet meg, hogy naponta 100 ilyen eset fordul elő. Nemtudom, hogy az ilyen lelki fogyatékosokat mi a fasznak tesznek pénztárosnak. Hát legalább annyi, hogy elkültem őket melegebb tájakra, aztán meg az segdugasz őr tessékelt ki. Szóval jól elbaszták az estémet (meg a 2000 forintomat mer hát csajal voltam ügyebár).
0
2001. november 11., vasárnap 0:22
17243
...inkább zöldes. magyarán nem csak a nyitó jelenetet lopták a mátrixtól [a kivitelezés elég gyatra lett, habár szól, mint állat :], hanem a színvilágot is. egyébként igazad van: jókat szundikáltam a filmen, vagy kezemet tördeltem az olyan akciójeleneteket látva, mint a dombon való legurulás. kegyetlen. :] a hackelési jelenetek azért simán vertek mindent. :]
0
2001. november 10., szombat 16:50
230
Ha kiadják az első 30 percet DVD-n akkor megveszem, mert érdekes, fordulatos, sőt helyenként izgalmas is volt. A kávéházas jelenet is jó volt, de a csúcs a tesztelés figyelemeltereléssel! :) Sajnos innentől nagyon lapos és kiszámítható lesz a történet, és a jó látvány klassz csajokkal (Lásd Tomb Raider) nem menti meg az átlagos film szintjétől. Viszont tetszett a film "szinezése" ahogy a Payback kékes volt, ez sárgás.
0
2001. november 10., szombat 1:41
417
Gondoltam indítok neki ey témát, ennyit megérdemel. Most jöttem haza a moziból, és azt kell hogy mondjam a film kellemes csalódás volt! Travolta a ""gonosz"" szerepében ismét jól domborít, ötletes film, van egy feelingje ami megfogott, valamint a jelenetek (van köztük koppintás) nagyon mozgalmasak és látványosak! mondjuk a 3D-s filekezelő-kódfeltörő system eléggé meredek volt, de ennyit lazán elnézhetünk neki! A zenéje is rátett még egy lapáttal a filmre. John travolta állandó hullámvölgyekben leli az örömét? (egy Face/Off, utána Battlefield earth, most egy Swordfish) [hogy csak a fontosabb állomásait említsem meg John havernak] Ti Mit gondoltok róla?